Szemüveges vagy?
2015. július 15. 18:01
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Igen, az vagyok, a család fele szemüveges.
Néha eléggé idegesítő (pl. amikor buszozok, és a lencsére ragad sok porszemcse), de úgy gondolom, a szemüveg öltöztet, és ez a 7 év alatt eléggé a szívemhez nőtt.
2015. július 15. 19:57
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Nem vagyok szemüveges, ellenben 3. osztályos koromban volt, körülbelül 1 hónapig használtam, utána már minden bajom volt tőle, és kiderült, hogy mégsem kell szemüveget hordanom..
2015. július 18. 10:22
|
|
M1keúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 246733 offline
|
Bizony hordok én is szemüveget. Már elég korán felfedezte nálam egy szemész, hogy a tábláról a kisebb karaktereket nem tudom leolvasni. Rövidlátás. Továbbá kékek a szemeim, s a kék szemek hajlamosak a rongálódásra, különösen ha sok időt töltök CRT monitor előtt. Alighanem az volt a ludas ebben, az évekig használt CRT. Abban az időkben még nem a net miatt csüngtem a gépen, hanem sokkal inkább egy időigényes 3D-s szerkesztő program nagy rajongójaként...
2015. szeptember 05. 18:53
Szemüveges vagyok, de a többiekkel ellentétben én még szeretem is.
2016. április 24. 10:12
Világ életemben jó volt a szemem, szinte az utolsó sorig el tudtam olvasni a táblát a szemésznél. Viszont az utóbbi időbe azt vettem észre, hogy homályosan látom a kontúrvonalakat, nagyon közel kell hajolnom, ahhoz amit festek, vagy írok. Úgyhogy el is mentem szemészetre, és hát fölírt szemüveget, mert szinte már a második sort se láttam, azon a kis vetítőn, amiről le kellett olvasnom a számokat. Hát biztos furcsa lesz először, de majd megszokja az ember.
2016. április 24. 12:41
Nos, mindig is jó volt a szemem, ám egészen kicsi korom óta vágyam a szemüveg. Az oviban többször is próbáltam beetetni az embereket, hogy szemüveges vagyok. (Persze ezt egy rózsaszín üveges napszemüveggel nehéz volt
.)
Ahogy felnövök, és beszélgetek szemüveges emberekkel/látok szemüveges embereket, egyre inkább tudatosul bennem, hogy nem jó dolog, ha csak "látásmankóval" látsz.
De azt hiszem örökké bennem fog maradni az az érzés, hogy szemüveges akarok lenni. Mindenkinek megvannak a maga rigolyái.
Ahogy felnövök, és beszélgetek szemüveges emberekkel/látok szemüveges embereket, egyre inkább tudatosul bennem, hogy nem jó dolog, ha csak "látásmankóval" látsz.
De azt hiszem örökké bennem fog maradni az az érzés, hogy szemüveges akarok lenni. Mindenkinek megvannak a maga rigolyái.
2016. május 18. 06:12
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ahan az vagyok. És meg szeretem is. XD
2016. augusztus 22. 14:03
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Én is szemüveges vagyok, már jó pár éve viszont 2-3 hónapja már kontaktlencsét használok és nagyon szeretem.
2016. október 31. 20:57
Nem, és nem is szeretnék. Nem áll jól a szemüveg.
2016. október 31. 20:59
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Nem vagyok szemüveges.
2016. december 13. 18:31
Már vagy három éve csináltattam szemüveget, de ebben az évben kezdtem el igazán használni, mivel rákényszerülök, két méter után már homályosan látok. Eleinte csak nyűgnek tartottam az okulárékat, de mostanra egészen megbarátkoztam velük.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: