Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 08. 22:16 #13701
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Cube / A kocka

Wattafuckwasthat? Érdekes sztori, érdekes karakterek, érdekes rejtvények, de nuku magyarázat, hogy mi az isten történik. Igen, tudom, trilógiáról beszélünk, de úgy sejtem, a többi rész erőltetett. Akkor már inkább maradjunk az első filmnél, ami még így is tetszett.
10/8
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2016. augusztus 09. 09:52 #13702
- törölt felhasználó -    
Love, Rosie / Ahol a szivárvány véget ér (2014)
Hihetetlen, hogy eddig még nem láttam ezt a filmet. Már éppen ideje volt, hogy bepótoljam. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert egy csodaszép és romantikus kis film. Lily Collins és Sam Claflin is fantasztikusan játszotta a szerepét, nagyon szép kis párost alkottak a filmben. A könyvet már olvastam, ezért a történet nem volt már új, de így is nagyon izgalmasnak és érdekesnek találtam. Nagyon aranyos film, én csak ajánlani tudom.
10/10

Tuck Everlasting / Örök kaland (2002)
Már egy ideje megszerettem volna nézni ezt a filmet, mert a leírás alapján nagyon jónak tűnt. Aranyos kis történet, ami tele van szerethető karakterekkel. A Tuck család és Winnie is nagyon szimpatikus szereplők voltak. A történet olyan meseszerű, aranyos és szép is. Alexis Bledel nagyon jól játszotta Winnie szerepét. A vége izgalmas volt, kíváncsi voltam, hogy alakul a történet. Szép kis film, érdemes megnézni.
10/9
5 felhasználónak tetszik: baisée, Shireen, SmileyZ, House Of Wax, Fannycska999
2016. augusztus 09. 11:53 #13703
blvckthelegend
blvckthelegend
 
Státuszeyes r the evil
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.01.
Hozzászólás: 531
Csatolások: 7
Azonosító: 258545
Offline offline
Goosebumps (Libabőr)

-spoiler van benne-
Hű. Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Tegnap délután láttam az előzetesét youtubeon, és egyből megtetszett. Nem igazán szeretem az ilyen témájú filmeket, a horrort meg pláne nem(ez azthiszem horror és vígjáték? nem tudom), de kicsit utána kutattam. Mindenhol írták, hogy milyen jó film, a borítója azonban kicsit sem tetszett, de mivel még alig néztem a nyáron filmet, éjjel megnéztem. Érdekesek voltak R.L. Stine kitaláció, bevallom, én a törpéktől ijedtem meg legjobban. xD A szereplők nagyon szimpatikusak voltak, de a két kedvencem akkor is a baba volt, őt követte Hannah. Hannah.. Eléggé meglepett, hogy ő is csak kitaláció volt, ezt azért nem gondoltam volna. Kicsit talán örültem mikor Zach megírta a könyvet, és hogy Hannah-t is bezárják, gondoltam végre egy film, ami nem happy enddel végződik. De azért így is tetszett, hogy végül visszajött.
8/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax
2016. augusztus 09. 14:37 #13704
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Amikor kialszik a fény/ Lights Out
Spoiler
Minimum 5x, hanem többször néztem meg e film trailer-ét, és el kell hogy mondjam sose vártam még egy filmet ennyire, mint ezt. És végre két sorozat között időt tudtam rá szakítani, így letöltöttem, besötétítettem, és megnéztem. És azt kell hogy mondjam, nem volt rossz. Apum kiskoromtól kezdve és még jóval azelőtt is állandóan horrort nézett, amiket én is, még ha nem is értettem, de néztem vele. És nagyjából azóta is előszeretettel nézek horrorokat. Nem tudom ki látta A fiút, na de valami ahhoz hasonló volt, csak közben mégsem. Az alaptörténet zseniális, egy anyáról szól, aki a diliházban (imádom az ilyen elmezavaros, idegbeteges filmeket) megismerkedik egy csajjal, akinek csúnya fényérzékenysége van, és Diana-nak hívják. Az orvosok végeztek rajta egy kísérletet, amitől puff meghalt. Nos, ez az anyuka viszont még napjainkban is beteg, ezért a fejében látja a "barátnőjét" de csak is akkor, ha sötét van. (mert mi lenne abban a poén, ha csak a világosban jönne elő?) Beszélget vele, meg el van, de közben ez a Diana, írtja a családját az anyukának. Megölte az élettársát, és a gyerekeit is megakarja. Nagyjából ennyi a film, az, hogy a anyuka lánya Sophie, hogyan jön rá erre a dologra, meg stb stb. Természetesen a film végére Diana is eltűnik, mert az anya megöli magát. (mert ugye, a fejében van Diana) És ennyi a film. Vannak benne jó részek, amikor például a csaj a pincében van, és megtalálja Diana írásait, aztán találkozik is vele azok jók, meg azok is, amikor nincs fény, akkor látjuk, hogy ott van, de ha meg van fény, akkor nem..ezek nagyon jól meglettek csinálva, nem az a béna, gagyi minőség, szóval ez nálam plusz pont volt. Maga az alaptörténet is plusz pontot érdemel, bár én azért több mindent kihoztam volna belőle. Egyáltalán nem volt ijesztő, és ami a negatívuma a filmnek sajnos az, hogy mindenre lehetett számítani. Már mielőtt megtörtént volna, már akkor tudtam hogy mi lesz, így nem volt ijesztő első nézésre sem. Szóval, aki épp most akar belefogni a horror kategóriába bátran tudom ajánlani. Ennél a "A Fiú" ezerszer jobb és érdekesebb volt. De hát kinek mi. Én a trailer miatt jobbra számítottam, mert az nagyon-nagyon jó volt. Nálam ez a film 10/9 jóindulatból. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Christo, Psyché, baisée
2016. augusztus 10. 00:23 #13705
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Idézet (Gureka10 @ 2016.08.09. 14:37)
Amikor kialszik a fény/ Lights Out


Mikor megnéztem a trailert, majdnem lefordultam a székről a lámpakapcsolgatós jelenettől, már csak azért meg fogom nézni ezt a filmet, annak ellenére, hogy valszeg nem sok újat fog mutatni.
2016. augusztus 10. 00:37 #13706
Shireen
Shireen
bokeh
 
Státuszmásképp vagyunk egyformák
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.29.
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
Offline offline
The Revenant / A Visszatérő (2015)
Nem volt rossz. Igazából úgy ültem le a film elé, hogy csak annyit tudtam, jó hosszú lesz és a főszerepet Leo játssza. Ja meg a medvét. Igen, ennyi volt a háttérismeretem. Ennek ellenére nem volt rossz, tetszett az alapsztori, a kivitelezés, és ez a két és fél óra se tűnt annyira soknak, nem mondtam volna azt egy jelenetre sem, hogy ki kellett volna hagyni. Ez így volt kerek. A látványról meg aztán ne is beszéljünk, hát atya úr isten. Csak fogtam a fejem a gyönyörű látképektől és helyszínektől. Ez volt a krémje az egész filmnek, imádtam gyönyörködni a tájképen biggrin.gif
10/7
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, Beyla, missdaisy
2016. augusztus 10. 19:13 #13707
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
Suicide Squad/Öngyilkos Osztag
Kezdetben is úgy álltam már hozzá, hogy jobb lesz, ha magam nézem meg a filmet, és úgy döntöm el, hogy tetszik-e, mint hogy hinnék a rengeteg negatív kritikának. Tegnap neki is veselkedtem és megnéztem. Elõször is el kell mondanom, hogy habár az elõzetesek alapján valami egészen másra számítottam, azért egyáltalán nem lett rossz, egész élvezhetõ filmet hoztak össze, ha nem számítjuk a rettenetes szinkront pár karakternél (tudtam én, hogy eredeti nyelven kellett volna nézni). Joker viszont rettenetesen kevés játékidõt kapott, olvastam is, hogy elég sok jelenetét kivágták a filmbõl. Leto egyébként egész jól alakította a karaktert, nem azt mondom, hogy kiemelkedõen, de rendben volt. Habár bírtam a Margot Robbie alakította Harley Quinn-t (õ volt az egyik fõ oka, hogy egyáltalán érdekelt a film) azt elég bosszantónak találtam, hogy alig tudtunk meg valamit a múltjából, azon kívül, hogy mennyire oda van az õ Puddin' drágájáért. Cara Delevingne meglepõen jól hozta June Moone és a Varázslónõ szerepét is, tehát õ volt nekem a pozitív csalódása. El Dibalo-t és Deadshot-ot sikerült talán a legjobban megkedvelnem a csapatból, de a többi színész is jól alakított, a karakterek is nagyjából rendben voltak. A film legfõbb hibája viszont az, hogy nem tértek ki rá, mégis miért akarja leigázni a földet a Varázslónõ (azon kívül, hogy unatkozik). Ha mégis említették volna, akkor elnézést kérek, mindenesetre nekem nem rémlik semmi ezzel kapcsolatban.
Amúgy nem tudom, hogy csak én vagyok-e ilyen sótlan, de bármennyire is jópofának tartottam a poénokat és a beszólásokat a filmben, egyszerûen képtelen voltam kipréselni magamból egy nevetést, de még egy aprócska mosoly sem ment.
10/7
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. augusztus 11. 18:23 #13708
- törölt felhasználó -    
Suicide Squad / Öngyilkos osztag (2016)

Én már kerek egy éve vártam, hogy láthassam ezt a filmet és a Londoni premier után megjelent negatív kritikák sem tántorítottak el attól, hogy megnézzem premiernapon. A rossz nyelvekkel ellentétben, számomra ez volt az egyik legjobb filmélmény. Rég hoztak már össze a készítők egy ilyen jó szereplőgárdát, kik közül elsősorban Margot Robbie-t és Jared Leto-t emelném ki. Pazar hitelességgel formálták meg az őrült párost: Harleyt és Jokert. Egy élmény volt látni, ahogy a háttértörténetük is kibontakozott, maga a fő cselekmény mellett. Ami egyébként szintén nagyon jól el lett találva. Akciódús, izgalmas és egyben poénos is volt a történet, némi egyediséggel megspékelve. Nekem a lezárás is kifejezetten tetszett, mert titkon remélem, hogy valamiféle folytatás, vagy akár egy külön film Harley Quinn-ről még meg lesz álmodva, hiszen nekem is, ahogy még sokaknak, Ő volt a legszerethetőbb karakter. Egy szó, mint száz nekem abszolút 10/10*
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, missdaisy
2016. augusztus 12. 00:58 #13709
Sarah Martin
Sarah Martin
♥ BATB ♥
 
StátuszSoha ne adj fel semmit, mert az álmaid eléréséhez kitartás kell!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.24.
Hozzászólás: 36995
Csatolások: 16184
Azonosító: 204352
Offline offline
Hacsi, a leghűségesebb barát (2009)

Már nagyon régóta tervezgetem, hogy megnézem ezt a filmet, mert már az igazi történetét is hallottam párszor, de eddig még nem tudtam. Most viszont muszáj volt, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla, hogy mennyire jó és hogy milyen megható. Igazából mikor elkezdtem nem hittem, hogy végig fogom sírni, de így történt. Már az első 10 percben rám jött a sírás. Minden percet imádtam és valóban nagyon megható film. Még a film után is csak bőgtem, életemben először sírtam ennyire egy filmen. A történet nagyon szép főleg, hogy igaz történet nem véletlen mondják hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ez be is igazolódott. Richard Gere pedig fantasztikusan alakított benne. Az biztos, hogy lett egy új kedvenc filmem.
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, bitchina
2016. augusztus 12. 15:38 #13710
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Amerikai botrány (American hustle)
Igen, igen, igen! Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, és Amy Adams. Nagyon hangulatos film, Amy Adams nagyon-nagyon jól alakít, már csak emiatt érdemes megnézni. Nem egy nagyon pörgős film, de nekem nagyon tetszett, és a filmzene fantasztikus. Jó ötlet, jó kivitelezés, szerethető.
10/9
már alig várom, hogy végre megnézzem a Suicide Squad-et!!!! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. augusztus 13. 09:42 #13711
- törölt felhasználó -    
The Nice Guys / Rendes fickók (2016)

http://www.kephost.com/images/2016/08/13/1466079506-2646560676_n.jpg

Nagyon vártam ezt a filmet, mert az előzetese ütős lett és végre valami más, mint a megszokott "200 autót összezúzunk egy forgatás alatt", CGI effektekkel agyonturbózott, nullsztoris akció-vígjátékok. No és persze Russell Crowe személye is erősen ösztönzött a megtekintésére blush.gif
Amit végül egyáltalán nem bántam meg, sőt egy igazi stíluskavalkád ez a film. Volt itt akció, krimi, vígjáték, ami sokszor burleszkbe csapott át, egy csipetnyi dráma, szóval minden, amitől érdekes és változatos lesz egy mozi. A 70-es éveket jól hozták mind zenében, mind pazar képi világban.
A buddy cop műfajt alkalmazták már párszor a 80-as, 90-es évek során a vásznon (lásd Halálos fegyver, Bad Boys, Tango és Cash...) és általában kultuszfilmek születtek ebben a kategóriában. Viszont az újkeletű próbálkozások, mint a Két kopper vagy a Pofázunk és végünk már messze elmaradtak elődeikhez. A Rendes fickók azonban úgy gondolom méltó utódja a fent említett moziknak. Nem ült le a sztori, jól szórakoztam minden egyes percén. Russell és Ryan párosa jól megkomponált, mégis maximálisan hihető, hétköznapi karakterek. Mindegyikük lecsúszott, alulértékelt ember, akik elképesztő jellemfejlődésen mennek keresztül, ahogy egyre inkább belefolynak az ügybe. Ez a Ryan által alakított karakternél látványosabb. Határozottan jól működő párosról beszélhetünk Ryan és Russell kapcsán. És nem elhanyagolható Angourie Rice alakítása, hisz korát meghazudtolva harmadik főszereplőként tekinthetünk rá, aki szerepéből kifolyólag átmehetett volna az "idegesítő, minden lében kanál gyerek" kategóriába, de nem így lett, sőt kimondottan hozzátett a "nagyok" alakításához.
Számomra egy kicsit elvett az élményből, hogy néhol soknak éreztem az eltúlzott, burleszk elemeket, lásd a Ryan féle csattanó akciójelenetet, amiben akármennyi kocsi üti el vagy akármennyien ugranak rá, hogy megállítsák, ő megy tovább sértetlenül, mint ha mi sem történt volna és ezzel megtörik az addig jól felépített életszagú történet.
Összeségében azt tudom mondani, hogy végre egy film, ami legalább annyira jó, mint a trailere smileeee.gif 10/8
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, bitchina, Shireen, baisée
2016. augusztus 15. 20:49 #13712
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Suicide Squad/Öngyilkos osztag
Nagy izgalommal ültem le, tudván, biztos nagyon jó film lesz, hiszen annyit reklámozták, meg itt Starity-n is mindenkinek Harley Quiin volt a háttere, meg az ilyenek(de egyéniég mindegyik, na mindegy) és akárhogy is próbáltam pozitív dolgokat keresni, nem ment. A film nagy csalódás volt.
Maga az alaptörténet se tetszett annyira, nem volt olyan, hogy "ezt muszáj látnom" nekem már inkább ez a "nem tudunk mást kitalálni" A szereplők közül talán Deadshoot, és El Diablo volt az, aki a leginkább értelmes karakternek bizonyul számomra, hiszen, értelmesek voltak. Harley Quiin kiakasztott, egy lány nem lehet ennyire elvakult szerelem terén, persze ez egy film, de akkor se. Ráadásul a düh kitörései nem csak gyerekesek, hanem még oktalanok is. Meg amúgy is nekem az egész csaj úgy ahogy van nem tetszett, pedig sokaknak ő volt a kedvence mert lázadó volt és húú. Aztán ott volt még Joker, akit a megformálója fantasztikusan alakított, nagyon tetszett, de én kicsit több szerepet adtam volna neki. A többi szereplő annyira nem is érdekelt, ráadásul már nem is emlékszem rájuk, holott tegnapelőtt néztem meg a filmet. Egyáltalán nem ilyen filmre számítottam, nekem összességében sem tetszett, jobbat vártam ennél, sokkal jobbat, izgalmasabbat és akciódúsabbat. Valahogy hiányoltam belőle a cselekményeket. Viszont, a poénok plusz pontot érdemelnek, mert nem volt belőlük túl sok, de azért nem is volt kevés, teljesen elfogadható kategória volt. Én még mindig úgy vagyok vele, hogy túl sztárolt egy film lett. De hát kinek mi. wink.gif
10/3* El Diablo miatt. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, Nina 10, ozoli
2016. augusztus 15. 21:07 #13713
sg1992
sg1992
☾ cold hands
 
Státuszwe're just lost, damaged souls
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.25.
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Offline offline
The Fault In Our Stars / Csillagainkban a hiba (2014)
Régebben láttam belőle kisebb részleteket amikor anyukám nézte.Tervezgetem, hogy megfogm nézni teljes egészében.Shailene Woodley pedig az egyik kedvenc szinésznőm szóval az alakitására is kiváncsi voltam.Nem rég pedig meg is néztem.A legjobb barátnőm nállam alud és gondultuk megnézzük a romantikus filmet.Gondoltam legyen ez, úgy is érdekel.Nem is bántam meg.Szerintem nagyon aranyos film.Hazel és Agustus kapcsolata irigylésre méltó. Legtöbbször amikor olyan filmet nézek amelyben egy szeretett karakter meg hal akkor hiányolom és úgy érzem, hogy ennek nem kellett volna igy lennie. De ennél a filmnél úgy éreztem, hogy igy egész.Nem bántam, hogy Agustus meghalt.Persze nagyon szomorú és siros jelenet volt.Ajánlom mindenkinek ezt a filmet aki szereti a romantikus dolgokat.
10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, missdaisy, House Of Wax
2016. augusztus 16. 09:57 #13714
Pretty27
Pretty27
 
Státusz"Világ ki, Starity be"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.15.
Hozzászólás: 557
Csatolások: 79
Azonosító: 258931
Offline offline
Én rövidre fogom, nem spoilerezek, bár ezt a filmet mindenki látta, az Éhezők Viadaláról lenne szó, ami nekem egy 10/10-es mert nagyon jól kivan találva thumbsup.gif
2016. augusztus 16. 10:42 #13715
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Gods of Egypt - Egyiptom istenei 2016

Alapvetően nem nagy reményekkel ültem le megnézni a filmet, (és már az elején sokallottam a két órát rá,) de még így is csalódtam. Valami elképesztően ocsmány undorító film volt ez. A története nulla volt, a szereplők tetteinek pedig semmi következménye nem volt, mert a problémás jeleneteket a készítők egy gyors és rosszul időzített vágással meg is oldották. Tele volt klisékkel, szinte csak ez alkotta a filmet, a színészi alakítás semmit sem javított a film értékén, Nikolajt említeném meg, bár főleg a félmeztelen jelenetei, és a sármja mentette meg, de nem bántom, mert neki legalább voltak értékelhető jelenetei, ellentétben Gerard Butlerrel. Halál idegesítő a fickó, pedig amúgy a régebbi filmjeit kedveltem. Értésünkre adták, hogy ő a főgonosz, de ha nem mondják, akkor nem gondolom, Geoffrey Rushtól jobban megijedtem. tongue.gif
De komolyan, le vagyok döbbenve annyira buta és egyszerű a történet, hogy sírnom kell ha rá gondolok. Többször kapkodtam a fejem, hogy a jelenet végét nem várták meg és olyan vágásokat csináltak, hogy egy szempillantás után zavarba jöttem, nem aludtam el esetleg 5 percre. Minden megoldás, csak a szereplők orra elé hullott, nem is kellett a sült galambot várni, hogy a szájukba repüljön mert tolták beléjük ezerrel, már elnézést a kifejezésért, biggrin.gif de pont azokra nem kaptam választ, én speciel, amik igazán érdekeltek volna.
Az istenek hűdeszuper képességeiről és magukról az egzisztenciájukról semmit nem tudtunk meg, én eddig azt gondoltam halhatatlanok, ráadásul itt is csak kb. a neveiket használták fel, felsoroltak és megmutattak egy tucatot, de a háttérben bujkáláson kívül nem sok mindent csináltak. Háttérismeret nélkül vezettek be istenségeket, és olyan infókat hintettek el róluk, hogy te meg csak néztél, mint Rozi a moziban.
Szerencsétlen Geoffrey Rushnak sem jutott sok szerep, nem volt túl fontos a jelenléte. Hathor karaktere különösen irritált, elég ribis lett a karaktere, méghozzá egy számító, manipulatív nőcske, aki a végén kicsit jellemfejlődik, és máris egy hihetetlen jólelkű, pozitív szereplőnek hozzák ki.
A főszereplő Bek sem volt egy nagy szám, már ha a színészi alakítását nézzük, ő volt a jellemkomikum, helyzetkomikum egyben, számomra nem nagy sikerrel. Klisés poénok, idegesítő viccek és beszólások, amin az ember csak forgatni tudja a szemét.
Számomra a film legnagyobb vicce Rufus Sewell volt, hihetetlen, hogy ez a pasi csak negatív karaktereket játszik el, méghozzá jelen esetben ilyen félkegyelmű flótást, tényleg sok filmet néztem tőle, de egyre emlékszem csak, amiben pozitív karaktert alakított. Azért ennél tehetségesebb színész szerintem, hogy ilyen alakításban szerepeljen. Csalódtam benne.

10/2 Borzalom.
1 felhasználónak tetszik: ozoli
2016. augusztus 16. 11:04 #13716
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
X-Men - Apocalypse/X-Men - Apokalipszis
Mint a lányok nagy többsége, én is csak Evan miatt néztem meg, mert hát úristen a "férjem" egy ilyen menő filmben szerepel és awww. Bocsánat, nem tehetek róla, lányból vagyok. biggrin.gif Első nézésre egyáltalán nem volt rossz, bár nekem egy filmet minimum kétszer, háromszor látnom kell ahhoz, hogy megértsem, és véleményt tudjak róla formázni. Nekem maga az alaptörténet nagyon tetszett, vonzott már a film eleje, pedig tudni kell, egyáltalán nem vagyok nagy Marvel rajongó. Nagyon érdekes, akciódús volt, a cselekmények csak úgy pörögtek, elég volt 2 percre nem a filmre koncentrálnom, már máshol jártunk. Quicksilver számomra is best volt, nagyon vicces srácot alakított, (bár ő maga is az) plusz nagyon bírtam a szuperképességét, szívesen elfogadnám magamnak. Ja és a megunhatatlan poénai is nagyon bejöttek, alakított, mint mindig. De nem csak Higanyszál, hanem Jean Grey karaktere is tetszett, eleinte nem, de utána megkedveltem. A többi szereplőt is bírtam, nem voltak felejthetőek. Az effektusok, mind a hang és a képi hatás fantasztikusra sikerült, élmény volt nézni a filmet. Szerintem nagyon jó egy film lett ez is, mindenféleképpen érdemes lenne mindenkinek belenéznie.
10/9.5 *Evan miatt wub3.gif
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax, baisée
2016. augusztus 16. 13:50 #13717
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad,2016)

Én IMÁDTAM ezt a filmet.Nagyon tetszett. laugh.gif Szerencsére sikerült moziban megnézzem laugh.gif Az abszolút kedvencem Harley Quinn lett.Nem érdekel ki mennyire rossz véleménnyel van róla én odáig vagyok érte. heart.gif Margot Robbie tökéletes alakítást nyújtott ahogy Jared Leto is.Mellesleg nem értem minek piszkálják annyian Jared-et csak mert más Jokerként mint Heath volt.Heath volt az igazi Joker,ezt megértem és igen,tényleg nagyon más volt Jared,de szerintem jól játszott,nekem tetszett,sőt szerintem ő és Harley remek pár voltak,én imádtam ezt a "szerelmi" szálat. blush.gif Hozzátenném,ha velem valaki így bánna egyből szakítanék vele,sosem tűrnék egy férfitól ilyen viselkedést,igen,ebben Harley elég buta,de ettől függetlenül nekem tetszettek együtt.Még akkor is ha Joker nagyon rossz hatással van a lányra. blush.gif Igazából minden szereplőt kedveltem,még Cara Delevingne-t is,pedig érte az életben egyáltalán nem rajongok de itt bírtam.Nem tudnék olyat mondani akit nem. blush.gif A látvány tetszett,a történet tetszett,a karakterek is.Számomra rendben volt a film. wink.gif Bár a varázslónő rángatózása egy kissé sok volt. biggrin.gif

10/10

Egyiptom istenei (Gods of Egypt,2016)

Ezt is imádtam. laugh.gif Azt viszont nagyon sajnálom,hogy ezt nem moziban néztem meg. sad.gif A látvány....hát azért oda voltam.Talán az vett le a legjobban a lábamról.Sőt...biztos is.De úgy az egész tetszett.Gerard Butler miatt néztem meg,de mikor megláttam,hogy benne van Nikolaj Coster-Waldau...hát onnantól ő volt a kedvenc. laugh.gif Idén kezdtem nézni a Trónok harcát és abban nagyon megszerettem. laugh.gif Igazából nem tudok mást mondani erre mint azt,hogy imádom és tuti látni fogom még párszor. wink.gif Persze megértem azokat is akiknek ez egyáltalán nem jött be,szerintem eléggé megosztó film lett.Vagy imádod vagy utálod...

10/10


Mielőtt megismertelek (Me Before You,2016)

Ez a film nagyon szép volt és megható.A sírás tuti nem marad el alatta. blush.gif Emilia Clarke és Sam Claflin tökéletes páros voltak.Mindkettejüket nagyon kedvelem és szerintem ezek a karakterek remekül álltak nekik. wink.gif A vége nem tetszett ahogy szerintem sokaknak nem,de egyébként semmi gondom nem volt a filmmel.Mellesleg Emilia...hát ez a csaj... rohog.gif Bírom,hogy az életben is ilyen gyagyás. rohog.gif

10/10

Apák és lányaik (Fathers & Daughters,2015)

Szintén egy megható film amivel már több gondom volt.Sok mindenben megértettem Katie-t (Amanda Seyfried) mert pontosan tudom milyen érzés mikor több embert elveszítettél már és félsz bárkit is közel engedni magadhoz,mert attól rettegsz mi van ha őket is elveszíted.De így nem lehet élni.Ilyen félelemben. blush.gif Mert ha ebben élsz akkor minden jó kimarad az életedből és azt nem szabad hagyni. blush.gif De amit nem értettem meg és ami rontott nekem a filmen az az volt,ahogy Katie viselkedett emiatt.Mindenki másképp birkózik meg dolgokkal,másképp dolgozza fel őket,de az amit ő csinált...hát a számomra szánalmas és megvetendő volt.Bevallom egy kissé más filmet vártam,kissé lassú volt és többször voltam mérges Katie-re,de ezen is sikerült sírjak és a színészi alakítások különösen Russell Crowe részéről itt is tetszettek. wink.gif

10/8

Nagymenők (Goodfellas,1990)

Ezt bizonyos okból már rég terveztem megnézni de csak nemrég jött össze.Megértem sokak miért szeretik annyira,van benne valami ami megfogja az embert,de ez a film nem az én világom.Ha nem lett volna valaki aki húz a film felé,hogy nézzem meg és nem három olyan színész szerepelne benne akiket nagyon szeretek:Robert De Niro,Ray Liotta és Joe Pesci akkor egyáltalán nem jött volna be.Így viszont tetszett.Nos...a feléig.Aztán egy bajom volt vele - Henry viselkedése.Az ahogy a feleségéhez állt,ahogy vele viselkedett,nekem az rontotta le a filmet,egyébként nem lett volna vele bajom.De ez a része az amit én nem tudok elfogadni. blush.gif De tuti nem most láttam utoljára. blush.gif

10/7

Mulan (1998)

Mesenézéshez kaptam kedvet és ezzel kezdtem mert már régóta megakartam nézni.Valamiért úgy emlékeztem még sosem láttam de ez nem igaz.Ahogy néztem rájöttem,hogy igenis láttam méghozzá nem is egyszer. rohog.gif Csak valahogy az idő múlásával elfelejtkeztem róla blush.gif Egyébként tetszett.A napokban a 2. részt is megnézem. wink.gif

10/10

A mogyoró meló (The Nut Job,2014)

Kellemes kikapcsolódás gyanánt.Bár a történetet egyből ki lehet találni,ettől függetlenül szórakoztató volt,jó kis karakterekkel.Tetszett. smileeee.gif

10/10

101 Kiskutya (101 Dalmatians,1961)
101 kiskutya 2: Paca és Agyar (101 Dalmatians II: Patch's London Adventure,2003)

Az első az abszolút kedvenc,imádom ezt a mesét,de a második része is nagyon tetszett ahogy mellesleg a filmek is.Még ebben az évben mindenképp megnézem azokat is. wink.gif

10/10

Madagaszkár (Madagascar,2005)
Madagaszkár 2 (Madagascar: Escape 2 Africa,2008)
Madagaszkár 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted,2012)

Ennél is az első rész a kedvenc,de a többi is tetszett,pontosan ilyen sorrendben.1,2,3.Mindegyik szereplőt nagyon szeretem,ha csak egyet lehetne választani akkor az Alex lenne de Marty szorosan ott van a nyomában,néha jobban is kedvelem mint Alex-et.Akit még kiemelnék az Julien.Ő hatalmas figura. biggrin.gif

10/10


Pénzes cápa (Money Monster,2016)

SPOILERES!!!!!!

Hogy őszinte legyek ezzel a filmmel nagyon nagy bajban vagyok.Így utólag vissza nézve jobb benyomással volt rám mint akkor amikor megnéztem mert akkor...nos egyáltalán nem tetszett.Nagyon vártam ezt a filmet,szerencsére a moziban nem néztem meg,de elég nagy csalódás lett így is.Egyik oka talán az volt,hogy akivel néztem végig azt hajtogatta mennyire sz@r film és lássuk be,így végignézni egy filmet nem túl nagy élmény. blush.gif Ami miatt elgondolkoztam,hogy valamilyen szinten mégiscsak tetszett az Julia Roberts
és George Clooney voltak.Sokaktól eltérően én soha nem voltam utóbbitól elájulva,de bírom a filmjeit, Julia-t pedig mindig is kedveltem és ők ketten azért jó hatással vannak erre a filmre.Nekem igazából a problémám az volt vele,hogy függetlenül attól,hogy nem volt hosszú film mégis unalmas volt,vártam valami kis extrát ami nem volt benne az előzetesbe de semmi ilyet nem kaptam.Gyakorlatilag a srác barátnőjének kiakadását leszámítva semmi izgalom nem volt benne.A végét a legelső percben ki lehet találni,úgy értem szerintem elég nyilvánvaló volt már a legelején,hogy hova tűnt a pénz,nem kell hozzá túl okosnak lenni,hogy kitaláljuk.Ha legalább valami fordulat lett volna benne,valami csavar...de így...így nem igen jött be. blush.gif Talán az egyetlen amin elgondolkoztam,hogy na vajon életben hagyják-e a srácot,de lássuk be...ennek a kimenetele is elég egyértelmű volt. blush.gif Viszont tetszett a téma,a srác jogosan akadt ki és örülök,hogy foglalkoztak kicsit ezzel,persze tudom nem ez az egyetlen ilyen típusú film,de ez a része tetszett és néha még nevettem is,mert volt benne pár vicces beszólás. blush.gif Vagy csak kínomban nevettem? rohog.gif Nem tudom,de volt ami poénosnak tűnt. blush.gif
De a pontozással nagyon nagy bajban vagyok.Végig 4 pontot akartam adni rá,de annyi ennél rosszabb filmet láttam,hogy úgy gondolom talán lehetek jó indulatú és adhatok rá valamivel jobb pontot. blush.gif

10/6 - Jó hangulatomban vagyok...

Plusz mivel meséket néztem egy csomót így megnéztem a kedvenc mesém is az Oroszlánkirályt. heart.gif Azt soha semmi nem körözi le nálam. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax, baisée
2016. augusztus 19. 15:05 #13718
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Suicide Squad
Végre, végre, végre megnéztem, és hogy én ezt mennyire imádtam! A 3D még dobott rajta egy kicsit, és három dolgot szerettem benne igazán: a filmzenét (Seven Nation Army!!!!) Harleyt, és azt, hogy benne volt Cara Delevingne is. Lendületes, izgalmas volt, egy rossz szót sem tudok mondani rá. Összességében minden rendben volt vele, és teljesen elégedett vagyok, sőt. laugh.gif
10/10***
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, sg1992, missdaisy, House Of Wax
2016. augusztus 20. 11:26 #13719
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
The Danish Girl/A dán lány
Határozottan az egyik legigényesebb, legjobb film, amit eddig valaha is láttam. Azt hiszem nem túlzok azzal, hogy a színészek csodálatosak voltak, mind Eddie Redmayme és Matthias Schoenaerts remekül alakított, mégis, mind közül Alicia Vikander volt a kedvencem, aki ezzel a szerepével nagyon is kiérdemelte azt az Oscar-díjat. Maga a történet komoly témát dolgoz fel, én pedig többször is éreztem, hogy egy-egy jelenet közben mindjárt eltörik nálam a mécses. Izgalommal telve vártam a végét, ami nem okozott csalódást... Nem volt "happy end", de mégis, képtelen lettem volna ennél ,,tökéletesebb'' befejezést kitalálni. Maga a film megtörtént eseményeken alapul, ami csak még tragikusabbá teszi az egész sztorit számomra.
10/10
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, kaliforhnia, Toxic, missdaisy
2016. augusztus 20. 13:33 #13720
kaliforhnia
kaliforhnia
=
 
Státuszpeople go but how they left always stays.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.09.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Offline offline
SPOILER LEHET

Fekete Hattyú / Black Swan (2010)
Már elég régóta megakartam nézni ezt a filmet egészben, mert töb b jelenetet láttam már belőle össze-vissza. Tegnap meg is néztem, és én eléggé ledöbbentem. A film csodálatos volt szerintem a maga elvont, kissé durva módján. Voltak olyan jelenetek, amiket nem bírtam nézni pedig elég erős idegrendszerem van, de talán ezek (is) tették ezt a filmet olyan különlegessé. A történet főszereplője ugyebár Nina (Natalie Portman), akinek az alakítása fantasztikus volt, nem csodálom hogy ennyire díjazták. Nina kiskorától kezdve balettozik, tehát mondhatni, hogy a tánc felemésztette a gyerekkorát és ezt "most éli ki"; az édesanyjával él aki folyton babusgatja, olykor túlzásokba esve, és a szobája teljesen mázos, sok plüssel. Tökéletes megtestesítője a Fehér Hattyúnak; törékeny, elegáns és tökéletes. Ámde a szerepbe belép a Fekete Hattyú ami sokkal csábítóbb, szabadabb és merészebb. Ebből kifolyóan Nina átéli a művészek talán legnagyobb rémálmát; túlságosan beleéli magát a szerepébe és gyakorlatilag skizofrén tünetek jelentkeznek nála, bár kiderült a filmben hogy ezelőtt se volt komplett a csaj (beteges kaparózás). És ott van Lily (Mila Kunis), Nina merő ellentéte; pontatlan táncos de szívvel-lélekkel csinálja, és ez teszi őt jóvá. Mondhatni, az ő furcsa segítségével sikerült Ninának életre keltenie a saját Fekete Hattyúját. A befejezés szerintem tökéletes volt. Az én nézőpontom szerint azt szimbolizálta, hogy Nina megtett minden a szerepéért, és előbocsátotta a vad énjét ami nem fért össze az előző, gyenge és kislányos énjével, és így Fehér Hattyúként meghalt.
Az alakítások csodálatosak voltak és a kivitelezések is. A történet megfogó, nagyon sok balett táncosnő - bár gondolom nem csak balettosok, hanem más színművészek is - került már hasonló helyzetbe. Ez a film azok közé tartozik, ami után legalább 10-20 percig még ülsz csendben és gondolkozol...
10/10
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me84yljOjl1qmitico1_500.gif
5 felhasználónak tetszik: Nina 10, missdaisy, baisée, Fannycska999, An_d_a
710 oldal 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!