matek óra
A gépteremben voltunk
Mari: tanárnő a második legjobb tanár!
Tanár: ki az első.Kobra?
Mari: nem zsiber.
Tanár: miért?
Mari: ott halgathatok bulibárót
Tanâr: minjár lesz itt neked bulibàró!
Máté: oké!
Elíndította a zenêt
Aranyköpések suliban
2015. november 28. 07:44
2015. november 28. 19:44
|
|
Spanyolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 381 Csatolások: 14 Azonosító: 214512 offline
|
Idézet (Drágica @ 2015.09.05. 13:02)
*lö Ki volt Arkhimédész?
Dia: Ógörög istennő.
Dia: Ógörög istennő.
Mit szólt erre a fizikatanár?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. november 28. 19:55
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Idézet (Spanyola @ 2015.11.27. 18:13)
*Irodalom*
Tanárnő: Ki írta a Husztot?
Áron: Petőfi Sándor!
Errefelé A walesi bárdokat is Petőfi írta.
2015. november 30. 15:51
Ez még régi, de szálló ige lett belőle:
Természetismeret:
Tanárnő: *vicces kedvében volt* Mi az? Repül de nem madár?
Boti: Repülőteve?
Mai:
Ének:
*becsöngetnek, osztályfőnökünk feláll (azért volt benn, mert az osztályom ön- és közveszélyes, ezért benn kell lennie egy tanárnak minden szünetben).
Tanárnő: Gyerekek, csendesedjetek el, becsengettek.
*osztály elhallgat*
Tanárnő: Jézusom, mi van veletek? Első szóra megértettétek amit mondtam! Ez nem az én osztályom....
Természetismeret:
Tanárnő: *vicces kedvében volt* Mi az? Repül de nem madár?
Boti: Repülőteve?
Mai:
Ének:
*becsöngetnek, osztályfőnökünk feláll (azért volt benn, mert az osztályom ön- és közveszélyes, ezért benn kell lennie egy tanárnak minden szünetben).
Tanárnő: Gyerekek, csendesedjetek el, becsengettek.
*osztály elhallgat*
Tanárnő: Jézusom, mi van veletek? Első szóra megértettétek amit mondtam! Ez nem az én osztályom....
9 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Darren,
mangalover43,
MadHatter,
dtsz,
TearsOnMirror,
Bree99,
Shadygirl,
Dorina1024
2015. november 30. 18:57
Osztálytársam énekel:
Diák: Ballag a katona *gondolkodik* azt se tudja mi a baja.
Tanár: ... és nekem úgy sminkelték a hajam.
Helyben viccesebb volt
Diák: Ballag a katona *gondolkodik* azt se tudja mi a baja.
Tanár: ... és nekem úgy sminkelték a hajam.
Helyben viccesebb volt
2015. november 30. 19:39
Olyat mondok, ami mindenkinek ismerős lesz
Én kopogok, Te beszélsz!
Elhangzik minden tanári előtt. A szabály nálunk az, hogy aki ezt előbb mondja, az kopog, a másik beszél.
*Megyek le a haverommal a tanáriba*
Én: Én kopogok, Te beszélsz! *kopogok gyorsan*
Haverom: Egy nagy lóf*szt! *Ezt az épp kilépő tanárral egyszerre modja*
Tanár: Kit kerestek? *A fenti mondatot hallva ránéz a haveromra, és tök póker arccal: Olyanunk nincs
Én kopogok, Te beszélsz!
*Megyek le a haverommal a tanáriba*
Én: Én kopogok, Te beszélsz! *kopogok gyorsan*
Haverom: Egy nagy lóf*szt! *Ezt az épp kilépő tanárral egyszerre modja*
Tanár: Kit kerestek? *A fenti mondatot hallva ránéz a haveromra, és tök póker arccal: Olyanunk nincs
12 felhasználónak tetszik:
Blanka098,
Bátor Ventillátor,
Darren,
MadHatter,
dtsz,
TearsOnMirror,
thestupidboy96,
ilus1996,
Tinista13,
lola97122,
Shadygirl,
blackcoffee
2015. december 01. 12:40
A sok vicces szitun felbátorodva, Én is írok néhányat. Kezdem, a legkevésbé viccessel.
*Bioszon elkezdjük a sejttant 'komolyabban' Épp a hámsejteket ismételjük*
Tanár: Vége van a nyárnak, ezért a hámsejtek sötétebb színűek mindenkinél, kivéve ****nál (a **** az én becses nevem lenne) Az ő színéből, arra következtetek, hogy egész nyáron, a négy fal között netezett!
Én: Tanárnő, ez nem igaz!!
Gabi: Igazat mondd, kint is netezett. *Köszi Gabi
*
*Az egyetlen lyukas óránkra, két héttel ezelőtt kedden, beraktak még egy nyelv órát. Mivel már igen a nap vége fele jártunk, az egész német csoport 'éhezett'. Elhatározta a csoport egy része, hogy leküld néhány embert a büfébe kajáért. Míg az a három ember oda volt, addig beszélgettünk, és persze hangosabban, mert nem volt tanár. Egyszer csak nyílik az ajtó: Benyus megszólal, mert azt gondolja, vissza jöttek a büféből [ A Benyus hátul ült, ezért nem látta ki(k) állnak az ajtóban]
Benyus: Már vártunk benneteket!
A vicces benne az, hogy az ajtóban két tanár állt, mert zavartuk az órájukat, mert hangosak voltunk
Szállóige lett!
*Kémián helyettesítés van*
Tanár: Mennyi a márnememlékszemmelyik atom spinje? Ki mondja meg? Mondjuk maga? * Rámutat Gáborra [aka Gabi] * Hogy hívják magát?
Csabi: Gabikának hívják.
Tanár: A szüleit anno nem világosították fel, hogy a Gabriella lány név?
*Október hatodikán megyünk át az ünnepségre a művházba. Megyünk egymás mellett Én, a Gabi, a Csabi, a Szasza, meg a Tanár úr.*
Gábor: Hova megyünk? *kérdezi úgy 10 percnyi sétaután*
Én: Jajj Gabi, a művházba!
Gábor: De minek?
Csabi: MERT MUSZÁJ!!
*Az osztály nagyban érvel amellett, és ellen, hogy jó-e, hogy az embernek gyereke van. Ezt meghallva, az egyik magyar szakos tanár oda lép és ezt mondja*:
Tanárnő: Higgyétek el, szülni jó!
*Ha valaki ezek után, azt mondja, hogy nem akar gyereket, ha fiú, ha lány, csak annyit mondunk: Há' nem hallottad? Szülni jó! Szüljé'!
*Második tanítási nap. Meleg volt. Majdnem minden lány combig kivágott ruhába/pólóba jött.Én, Gabival, a Csabával, és a Szaszával ülünk a padjaink tetején. Bejön az Osztályfőnök úr. Elkerekedik a szeme.*
Of.: Hát most, hogy nagyobbak vagytok, már meg kell értenetek, főleg a lányoknak, hogy nem illik ilyen kivágott ruhába járnotok, mert Engem ez nagyon zavar. A múltkor is, amikor vizsgáztattam, egy lány egy nagyon mélyen dekoltált inget viselt, és nagyon kellemetlenül éreztem magam.
*Az osztály próbálja visszatartani a röhögést. Kisebb-nagyobb sikerekkel. Szasza háttal ült a Tanár úrnak, és olyan szinten akart röhögni, hogy a szeme is bekönnyesedett, és szinte fuldoklott. Én alig bírtam megállni, hogy ne röhögjek, és a mellettem ülő Gabi nem volt a segítségemre. A Csabi a markába röhögött. Az Of. félre értette a reakciónkat, és ezt mondja teljesen elvörösödve*:
Of.: Ne értsetek félre,.....Én...Én nem azt mondom, hogy a női mell nem szép, de...
*És itt vesztettük el az osztály háromnegyedét. A másik egynegyed (köztük én is) azon vesztett el, hogy a Szasza leesett padról, és hogy a többiek felnyerítettek.
Néhány viccesebb volt élőben
*Bioszon elkezdjük a sejttant 'komolyabban' Épp a hámsejteket ismételjük*
Tanár: Vége van a nyárnak, ezért a hámsejtek sötétebb színűek mindenkinél, kivéve ****nál (a **** az én becses nevem lenne) Az ő színéből, arra következtetek, hogy egész nyáron, a négy fal között netezett!
Én: Tanárnő, ez nem igaz!!
Gabi: Igazat mondd, kint is netezett. *Köszi Gabi
*Az egyetlen lyukas óránkra, két héttel ezelőtt kedden, beraktak még egy nyelv órát. Mivel már igen a nap vége fele jártunk, az egész német csoport 'éhezett'. Elhatározta a csoport egy része, hogy leküld néhány embert a büfébe kajáért. Míg az a három ember oda volt, addig beszélgettünk, és persze hangosabban, mert nem volt tanár. Egyszer csak nyílik az ajtó: Benyus megszólal, mert azt gondolja, vissza jöttek a büféből [ A Benyus hátul ült, ezért nem látta ki(k) állnak az ajtóban]
Benyus: Már vártunk benneteket!
A vicces benne az, hogy az ajtóban két tanár állt, mert zavartuk az órájukat, mert hangosak voltunk
Szállóige lett!
*Kémián helyettesítés van*
Tanár: Mennyi a márnememlékszemmelyik atom spinje? Ki mondja meg? Mondjuk maga? * Rámutat Gáborra [aka Gabi] * Hogy hívják magát?
Csabi: Gabikának hívják.
Tanár: A szüleit anno nem világosították fel, hogy a Gabriella lány név?
*Október hatodikán megyünk át az ünnepségre a művházba. Megyünk egymás mellett Én, a Gabi, a Csabi, a Szasza, meg a Tanár úr.*
Gábor: Hova megyünk? *kérdezi úgy 10 percnyi sétaután*
Én: Jajj Gabi, a művházba!
Gábor: De minek?
Csabi: MERT MUSZÁJ!!
*Az osztály nagyban érvel amellett, és ellen, hogy jó-e, hogy az embernek gyereke van. Ezt meghallva, az egyik magyar szakos tanár oda lép és ezt mondja*:
Tanárnő: Higgyétek el, szülni jó!
*Ha valaki ezek után, azt mondja, hogy nem akar gyereket, ha fiú, ha lány, csak annyit mondunk: Há' nem hallottad? Szülni jó! Szüljé'!
*Második tanítási nap. Meleg volt. Majdnem minden lány combig kivágott ruhába/pólóba jött.Én, Gabival, a Csabával, és a Szaszával ülünk a padjaink tetején. Bejön az Osztályfőnök úr. Elkerekedik a szeme.*
Of.: Hát most, hogy nagyobbak vagytok, már meg kell értenetek, főleg a lányoknak, hogy nem illik ilyen kivágott ruhába járnotok, mert Engem ez nagyon zavar. A múltkor is, amikor vizsgáztattam, egy lány egy nagyon mélyen dekoltált inget viselt, és nagyon kellemetlenül éreztem magam.
*Az osztály próbálja visszatartani a röhögést. Kisebb-nagyobb sikerekkel. Szasza háttal ült a Tanár úrnak, és olyan szinten akart röhögni, hogy a szeme is bekönnyesedett, és szinte fuldoklott. Én alig bírtam megállni, hogy ne röhögjek, és a mellettem ülő Gabi nem volt a segítségemre. A Csabi a markába röhögött. Az Of. félre értette a reakciónkat, és ezt mondja teljesen elvörösödve*:
Of.: Ne értsetek félre,.....Én...Én nem azt mondom, hogy a női mell nem szép, de...
*És itt vesztettük el az osztály háromnegyedét. A másik egynegyed (köztük én is) azon vesztett el, hogy a Szasza leesett padról, és hogy a többiek felnyerítettek.
9 felhasználónak tetszik:
Lilah McMurphy,
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
ilus1996,
dtsz,
Tinista13,
lola97122,
blackcoffee,
Lovatics04
2015. december 01. 12:43
Eszembe jutott még egy:
*Az osztályfőnők kérdezi Mátét*
Of.: Na Máté, elhoztad a lapot? *Máté mindig elfelejti visszahozni az ilyen papírokat*
Máté: Hát....izé...technikai gondok adódtak....
Of.: Elhagytad a lapot? *mosolyogva*
Máté: Anyámat hagytam el!!
epic
*Az osztályfőnők kérdezi Mátét*
Of.: Na Máté, elhoztad a lapot? *Máté mindig elfelejti visszahozni az ilyen papírokat*
Máté: Hát....izé...technikai gondok adódtak....
Of.: Elhagytad a lapot? *mosolyogva*
Máté: Anyámat hagytam el!!
epic
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Bree99,
ilus1996,
Tinista13,
Shadygirl,
blackcoffee,
Lovatics04
2015. december 01. 12:52
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Magyar óra...
Tanár javítja a helyesírás dogákat, megszólal: édes jó istenem.
Egyik osztálytársam próbált vicces lenni válaszol: tessék tanárnő itt vagyok.
Tegnapi földrajz órán.. Magyaráz a tanár, hogy mikor jelentek meg a gyík félék. van az osztályba egy nagyszájú gyerek(Dominik a neve) megszólal az egyik gyerek: nem inkább a Dominik félék jelentek meg?
Meg van az osztályban egy nagyon vékony srác, amikor órán a tanár névsorolvasást tart, és elér ahhoz a gyerekhez amikor nincs itt, egyik fiú automatikusan rávágja: elfújta a szél...
8.-ban egyik órán kérdezi a kémia tanár, hogy ki volt Arisztotelész tanítója? Válasz az egyik gyerektől: Jézus.
Még egy földrajz órai, első földrajz óra.. Kuss van. Egyszer csak az egyik cigány gyerek elkezdi sorolni melyik vasnak mennyi kilója... Tanár megszólal: Jól van kisfiam a kémia tanár biztos fogja értékelni, hogy az összes vas félét ismered.
Ez múltheti földrajz óra: a tanár nagyban tanít a föld fajtáiról.. Megkérdi a cigány gyereket: nálatok milyen színű a föld? Válasz: sárga. egyik srác megszólal nevetve: jaja, a sok réztől nem?
Tanár javítja a helyesírás dogákat, megszólal: édes jó istenem.
Egyik osztálytársam próbált vicces lenni válaszol: tessék tanárnő itt vagyok.
Tegnapi földrajz órán.. Magyaráz a tanár, hogy mikor jelentek meg a gyík félék. van az osztályba egy nagyszájú gyerek(Dominik a neve) megszólal az egyik gyerek: nem inkább a Dominik félék jelentek meg?
Meg van az osztályban egy nagyon vékony srác, amikor órán a tanár névsorolvasást tart, és elér ahhoz a gyerekhez amikor nincs itt, egyik fiú automatikusan rávágja: elfújta a szél...
8.-ban egyik órán kérdezi a kémia tanár, hogy ki volt Arisztotelész tanítója? Válasz az egyik gyerektől: Jézus.
Még egy földrajz órai, első földrajz óra.. Kuss van. Egyszer csak az egyik cigány gyerek elkezdi sorolni melyik vasnak mennyi kilója... Tanár megszólal: Jól van kisfiam a kémia tanár biztos fogja értékelni, hogy az összes vas félét ismered.
Ez múltheti földrajz óra: a tanár nagyban tanít a föld fajtáiról.. Megkérdi a cigány gyereket: nálatok milyen színű a föld? Válasz: sárga. egyik srác megszólal nevetve: jaja, a sok réztől nem?
Bátor Ventillátor
2015. december 03. 15:32
*nyelvtan óra még általánosból*
Mondatokat elemzünk a táblánál és az egyik osztálytársam kimegy a táblához.
Tanár: Mit állítunk?
Osztálytárs,: Májusfát!
Mondatokat elemzünk a táblánál és az egyik osztálytársam kimegy a táblához.
Tanár: Mit állítunk?
Osztálytárs,: Májusfát!
2015. december 03. 18:07
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Keddi szalagavatói főpróbán:
A csupa fiúból álló gépészek énekelnek ,de kihagynak több sort is és elég gyatrán énekelnek.
Ofőjük: Ha így adjátok elő a szalagavatón is el se hívjátok a szüleiteket.
Info óra:
Adri: Képzelje el tanárnő ,hogy a Márknak tiszta Huan Migel a bátyja.
Tanárnő: Az meg ki? Énekes?
Adri: Egy színész.
Csabi: A Marichujból.
Én: Csabi már csak tudja, hisz fiú létére minden szappanoperát megnéz.
És amúgy ez tényleg igaz.
Mai magyar óra:
Tanárnő: öt verset adok fel...
Attila: És meg kell tanulni?
Tanárnő: Nem. Illusztrálni kell.
Levente ásít egyet.
Tanárnő: Be ne kapjál Levente.
Lénárd felel.
Lénárd: Na, akkor Illyés Gyula. Így hívták.
Tanárnő: Nem mondod?
József Attila - Nem én kiáltok című kötetét vesszük.
Tanárnő: Nem én kiáltok.
Attila: De én igen.
Ádám megválaszolja a kérdést tanárnőnek.
Tanárnő: Örülök ,hogy valaki nem csak melegedni jár ide.
Barna: Hát nincs itt meleg.
Tanárnő: Nincs? Azért jobb idő van itt, mint oda kint, ahol az utcaseprők egész nap vannak.
S. Attila: Majd jövőre mi is megtudjuk.
Töri óra:
Tanár: Attila, ülj el Lénárdtól, mert csak hangoskodni tudtok. A középső padsor teljesen üres, oda beülhetsz.
Márk: Köszönjük.
Ádám: Mi itt sem vagyunk.
Utalnak arra, hogy ők ketten ,azért ott ülnek még.
Az igazgató jön be hozzánk azzal ,hogy Tibi és Laura egy versenyre kap felkérést, és kivehetnek e célból pár napot a tannapok közül, hogy feltudjanak készülni.
Barna: Igazgató úr! Én engedélyt kérek arra, hogy több pihenőt kapjak az iskola időben.
Igazgató: Ilyesmire kér? Maga igazán tróger egy diák.
Dolgozatot írunk forráselemzésből. Az egyikbe az van ,hogy északtól irányulva lefelé kell sorolni el a megadott városokat.
Márk: És ebből honnan tudjam hogy ezek a városok hol a fenébe vannak.
Csabi: Kilogikázod.
Anett: Csabika most elmagyarázza úgy, ahogy szokta.
Csabi: Elképzeled, aztán behatárolod. Csak logikusan kell gondolkodni. Kell a főészjárás.
Én: Főészjárás? Ez egy új szó.
Tanár: Bár ott maradtál volna a gimnáziumba Bertold. Kevesebb hülyeséget kellett volna hallgatni tőled.
Bertold: De így legalább megismerhettem magát.
Tanár: Túléltem volna, ha nem így történt volna.
Ricsi: Tanár úr, találja ki ,hogy ki adja magának szalagavatókor a virágot.
Tanár: nem vagyok rá kíváncsi.
Bertold: Én.
Tanár: Akkor jobb lesz, ha talán még se megyek el.
A csupa fiúból álló gépészek énekelnek ,de kihagynak több sort is és elég gyatrán énekelnek.
Ofőjük: Ha így adjátok elő a szalagavatón is el se hívjátok a szüleiteket.
Info óra:
Adri: Képzelje el tanárnő ,hogy a Márknak tiszta Huan Migel a bátyja.
Tanárnő: Az meg ki? Énekes?
Adri: Egy színész.
Csabi: A Marichujból.
Én: Csabi már csak tudja, hisz fiú létére minden szappanoperát megnéz.
És amúgy ez tényleg igaz.
Mai magyar óra:
Tanárnő: öt verset adok fel...
Attila: És meg kell tanulni?
Tanárnő: Nem. Illusztrálni kell.
Levente ásít egyet.
Tanárnő: Be ne kapjál Levente.
Lénárd felel.
Lénárd: Na, akkor Illyés Gyula. Így hívták.
Tanárnő: Nem mondod?
József Attila - Nem én kiáltok című kötetét vesszük.
Tanárnő: Nem én kiáltok.
Attila: De én igen.
Ádám megválaszolja a kérdést tanárnőnek.
Tanárnő: Örülök ,hogy valaki nem csak melegedni jár ide.
Barna: Hát nincs itt meleg.
Tanárnő: Nincs? Azért jobb idő van itt, mint oda kint, ahol az utcaseprők egész nap vannak.
S. Attila: Majd jövőre mi is megtudjuk.
Töri óra:
Tanár: Attila, ülj el Lénárdtól, mert csak hangoskodni tudtok. A középső padsor teljesen üres, oda beülhetsz.
Márk: Köszönjük.
Ádám: Mi itt sem vagyunk.
Utalnak arra, hogy ők ketten ,azért ott ülnek még.
Az igazgató jön be hozzánk azzal ,hogy Tibi és Laura egy versenyre kap felkérést, és kivehetnek e célból pár napot a tannapok közül, hogy feltudjanak készülni.
Barna: Igazgató úr! Én engedélyt kérek arra, hogy több pihenőt kapjak az iskola időben.
Igazgató: Ilyesmire kér? Maga igazán tróger egy diák.
Dolgozatot írunk forráselemzésből. Az egyikbe az van ,hogy északtól irányulva lefelé kell sorolni el a megadott városokat.
Márk: És ebből honnan tudjam hogy ezek a városok hol a fenébe vannak.
Csabi: Kilogikázod.
Anett: Csabika most elmagyarázza úgy, ahogy szokta.
Csabi: Elképzeled, aztán behatárolod. Csak logikusan kell gondolkodni. Kell a főészjárás.
Én: Főészjárás? Ez egy új szó.
Tanár: Bár ott maradtál volna a gimnáziumba Bertold. Kevesebb hülyeséget kellett volna hallgatni tőled.
Bertold: De így legalább megismerhettem magát.
Tanár: Túléltem volna, ha nem így történt volna.
Ricsi: Tanár úr, találja ki ,hogy ki adja magának szalagavatókor a virágot.
Tanár: nem vagyok rá kíváncsi.
Bertold: Én.
Tanár: Akkor jobb lesz, ha talán még se megyek el.
2015. december 03. 18:19
Múlt szerdán bioszon:
*Kristóf felel a sejttan ismétléséből*
Tanárnő: De hát Kristóf! Mi alkotja a kültakarót? *A kérdést már hatodszorra teszi fel [feladat a szövet típusok felsorolása, és csoportosítása, ami csak az állatokra/emberekre igaz] *
Kristóf:Hát...öhm...sejtek?? *Tippelés lvl 999
*
Tanárnő: De milyenek??!
*Kristóf értetlenül néz. Tanárnő összecsippent egy kis bőrt a karján, próbál segíteni*
Kristóf: Bőrszövet!!
*Tanárnő a karjaiba dől, és úgy mondja:*
Tanárnő: Miért Kristóf, növény vagy?
*Csabi bekiabál*
Csabi: Hát esze annyi van
(Biosz végén a tanárnő megkérdi, csak úgy magától, teljesen elkeseredetten:
Tanárnő: Miért nem lettem földrajz tanár?
Benyus: Miért, tanárnő, amilyen szerencsés, akkor is megkapna minket
)
*Kristóf felel a sejttan ismétléséből*
Tanárnő: De hát Kristóf! Mi alkotja a kültakarót? *A kérdést már hatodszorra teszi fel [feladat a szövet típusok felsorolása, és csoportosítása, ami csak az állatokra/emberekre igaz] *
Kristóf:Hát...öhm...sejtek?? *Tippelés lvl 999
Tanárnő: De milyenek??!
*Kristóf értetlenül néz. Tanárnő összecsippent egy kis bőrt a karján, próbál segíteni*
Kristóf: Bőrszövet!!
*Tanárnő a karjaiba dől, és úgy mondja:*
Tanárnő: Miért Kristóf, növény vagy?
*Csabi bekiabál*
Csabi: Hát esze annyi van
(Biosz végén a tanárnő megkérdi, csak úgy magától, teljesen elkeseredetten:
Tanárnő: Miért nem lettem földrajz tanár?
Benyus: Miért, tanárnő, amilyen szerencsés, akkor is megkapna minket
2015. december 03. 18:49
*ofő óra*
Éppen a Karácsonyról beszélgettünk.
Ofő: Ki hogy tudta meg,hogy nem létezik a Mikulás?
Bence: Nem létezik? Egy hazugság volt az életem!
Én: Nyugi,a húsvéti nyuszi még létezik. Talán.
Bence: Miért hazudott nekem mindenki? Miért?!
Ofő: Bence,fiam. Mi lenne,ha abbahagynád az ordibálást és gyakorolnád a színészkedést?
Bence: Tanár úr! Nekem nincs mit gyakorolnom,egyszerűen tehetséges vagyok!
Éppen a Karácsonyról beszélgettünk.
Ofő: Ki hogy tudta meg,hogy nem létezik a Mikulás?
Bence: Nem létezik? Egy hazugság volt az életem!
Én: Nyugi,a húsvéti nyuszi még létezik. Talán.
Bence: Miért hazudott nekem mindenki? Miért?!
Ofő: Bence,fiam. Mi lenne,ha abbahagynád az ordibálást és gyakorolnád a színészkedést?
Bence: Tanár úr! Nekem nincs mit gyakorolnom,egyszerűen tehetséges vagyok!
Bátor Ventillátor
2015. december 03. 18:51
Laura: Tanár nő! Képzelje el,hogy maga a kedvenc tanárom!
Tanárnő: Valóban?
Laura: Nem,csak képzelje el!
Tanárnő: Valóban?
Laura: Nem,csak képzelje el!
2015. december 03. 20:07
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 381 Csatolások: 14 Azonosító: 214512 offline
|
*Irodalom után*
Tézét írtunk.
Valaki: A Himnuszt ugye Ady Endre zenésítette meg?
*Matek*
(azt tudni kell, hogy idén új tanárt kaptunk, akit nem nagyon bír az osztály, nem szoktuk érteni, amit magyaráz)
Tanárnő: Addig vagytok szerencsések, amíg én vagyok a tanárotok!
Boti: Éppen ellenkezőleg, kisangyalom!
Gabi: Onnan akkor megszerkesztjük azt a merőlegest, azután meg azt a pontot...
Tanárnő: Most nem tudom mit akarsz magyarázni
Gabi: Én se...
*Műv. töri*
Egy Mányoki portré nézünk, amin egy híres történelmi személy látható, aki egyben iskolánk névadója is.
H. Ádám: Akkor Mányoki Ádám alapította az iskolánkat?
*Öltözőben*
Valaki: Az É. Kata eltört 3 kémcsövet kémián.
(azt tudni kell, hogy a-sokat egy másik kémiatanárnő tanítja)
Én: Ha ezt Gy. tanárnő megtudja...
Gabi: Dob egy hátast. Az ablak felé...
*Tanszoba*
Tanárnő: Múltkor is kitől kéredzkedtél el? A B. tanárnőtől?
Valaki: Hát de ő volt a teremben!
Tanárnő: Ennyi erővel az S. Laci bácsitól (godnok) is elkéredzkedhettél volna!
K. Bálint: Én már kéredzkedtem el tőle!
Tézét írtunk.
Valaki: A Himnuszt ugye Ady Endre zenésítette meg?
*Matek*
(azt tudni kell, hogy idén új tanárt kaptunk, akit nem nagyon bír az osztály, nem szoktuk érteni, amit magyaráz)
Tanárnő: Addig vagytok szerencsések, amíg én vagyok a tanárotok!
Boti: Éppen ellenkezőleg, kisangyalom!
Gabi: Onnan akkor megszerkesztjük azt a merőlegest, azután meg azt a pontot...
Tanárnő: Most nem tudom mit akarsz magyarázni
Gabi: Én se...
*Műv. töri*
Egy Mányoki portré nézünk, amin egy híres történelmi személy látható, aki egyben iskolánk névadója is.
H. Ádám: Akkor Mányoki Ádám alapította az iskolánkat?
*Öltözőben*
Valaki: Az É. Kata eltört 3 kémcsövet kémián.
(azt tudni kell, hogy a-sokat egy másik kémiatanárnő tanítja)
Én: Ha ezt Gy. tanárnő megtudja...
Gabi: Dob egy hátast. Az ablak felé...
*Tanszoba*
Tanárnő: Múltkor is kitől kéredzkedtél el? A B. tanárnőtől?
Valaki: Hát de ő volt a teremben!
Tanárnő: Ennyi erővel az S. Laci bácsitól (godnok) is elkéredzkedhettél volna!
K. Bálint: Én már kéredzkedtem el tőle!
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
kaliforhnia,
MadHatter,
Tinista13,
ilus1996,
blackcoffee
2015. december 04. 17:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Töri óra:
Idén Bertold és Sanyi öltözött be Mikulásnak.
Bertold: Na, énekeljetek valamit.
Erre inkább nevetünk és nem is éneklünk.
Bertold: Oké, Sanyi oszd ki a szaloncukrot.
Tanár: Hát milyen köszöntés ez a Mikulástól? Legalább mondhattál volna valami Mikulásost.
Magyar óra:
Tanárnő: Most szenvedtem végig három órát a 9. f-el ezért hozzátok felüdülésként jöttem.
Lénárd: Akkor felülüdülésként beszélgethetnénk.
Tanárnő: Nekem felüdülés. Te nem tudom mibe fáradtál el.
Lénárd: Mi? Két órán is dolgozatot írtunk.
Tanárnő: Akkor belefér egy harmadik is.
Barna: ne már, mert helybe kicsinálom magam.
Adri: Képzelje el tanárnő, hogy mióta maga tanít engem, azóta én is már használok olyan szavakat, mint én.
Tanárnő: Azta. Ez jól esett.
Adri: Barnáné tanárnő is megjegyezte, hogy milyen jól fogalmazok, csak nem kéne annyit wellnesseznem.
Lénárd: Ki az a Barnáné?
Na, ezen mindenki sírt a röhögéstől. Mivel őt is tanította tavaly.
Tanárnő: Oké, itt álljunk meg mielőtt össze nem esünk.
Lénárd: Kimehetek wc-ni? Nagyon megy a hasam.
Tanárnő: Menjél.
Lénárd miután kiment.
Adri: De amúgy azért rossz a gyomra, mert megette az összes szaloncukrot. Elvette tőlem is meg az osztály felétől.
Tanárnő: Nagyon mohó lehetett. És megkapta a mohóság gyümölcsét.
Tanárnő: Térjünk át József Attilára, mert Lénárd hascsikarása nem tétel.
Erre mindenki elfintorodik.
Lénárd: De ki tudja tanárnő, lehetek még tétel.
Tanárnő: Hát lehetsz. Egy volt diákom egyszer azt mondta, hogy fogok még a nevével találkozni a tételek között, de azóta sem hallottam hírét, pedig nem most volt.
Lénárd nem képes befogni a pofáját, ezért tanárnő elindul az ablak felé.
Tanárnő: Bezárjuk az ablakot, hogy Lénárd nyugodtan aludhasson.
Idén Bertold és Sanyi öltözött be Mikulásnak.
Bertold: Na, énekeljetek valamit.
Erre inkább nevetünk és nem is éneklünk.
Bertold: Oké, Sanyi oszd ki a szaloncukrot.
Tanár: Hát milyen köszöntés ez a Mikulástól? Legalább mondhattál volna valami Mikulásost.
Magyar óra:
Tanárnő: Most szenvedtem végig három órát a 9. f-el ezért hozzátok felüdülésként jöttem.
Lénárd: Akkor felülüdülésként beszélgethetnénk.
Tanárnő: Nekem felüdülés. Te nem tudom mibe fáradtál el.
Lénárd: Mi? Két órán is dolgozatot írtunk.
Tanárnő: Akkor belefér egy harmadik is.
Barna: ne már, mert helybe kicsinálom magam.
Adri: Képzelje el tanárnő, hogy mióta maga tanít engem, azóta én is már használok olyan szavakat, mint én.
Tanárnő: Azta. Ez jól esett.
Adri: Barnáné tanárnő is megjegyezte, hogy milyen jól fogalmazok, csak nem kéne annyit wellnesseznem.
Lénárd: Ki az a Barnáné?
Na, ezen mindenki sírt a röhögéstől. Mivel őt is tanította tavaly.
Tanárnő: Oké, itt álljunk meg mielőtt össze nem esünk.
Lénárd: Kimehetek wc-ni? Nagyon megy a hasam.
Tanárnő: Menjél.
Lénárd miután kiment.
Adri: De amúgy azért rossz a gyomra, mert megette az összes szaloncukrot. Elvette tőlem is meg az osztály felétől.
Tanárnő: Nagyon mohó lehetett. És megkapta a mohóság gyümölcsét.
Tanárnő: Térjünk át József Attilára, mert Lénárd hascsikarása nem tétel.
Erre mindenki elfintorodik.
Lénárd: De ki tudja tanárnő, lehetek még tétel.
Tanárnő: Hát lehetsz. Egy volt diákom egyszer azt mondta, hogy fogok még a nevével találkozni a tételek között, de azóta sem hallottam hírét, pedig nem most volt.
Lénárd nem képes befogni a pofáját, ezért tanárnő elindul az ablak felé.
Tanárnő: Bezárjuk az ablakot, hogy Lénárd nyugodtan aludhasson.
2015. december 04. 18:15
|
|
|
*Ma, a Mikulás műsor után*
(zárójelben megjegyezném, hogy tavaly mi adtuk elő, tehát egyértelmű, hogy szerintünk a miénk volt a legjobb)
Boti: Há' ez nem Mikulás műsor vót', hanem a Nyuszika meg a betyárok 2.
*Műv. töri*
Rembrandt: A posztóscéh elöljárói (https://utazom.com/sites/default/files/galeria-2012/RM9_tn.jpg) c. képről beszélünk.
Boti: Úgy néznek ki, mint egy maffia!
Tanárnő: Akkoriban még nem voltak ilyen sunyik az emberek. Tehát, Rembrandt-ot nem véletlenül hívják a lélek festőjének. Ennek az embernek látszik az arcán, hogy jámbor volt, ő szigorú...
Boti: Ő volt a maffiavezér!
(zárójelben megjegyezném, hogy tavaly mi adtuk elő, tehát egyértelmű, hogy szerintünk a miénk volt a legjobb)
Boti: Há' ez nem Mikulás műsor vót', hanem a Nyuszika meg a betyárok 2.
*Műv. töri*
Rembrandt: A posztóscéh elöljárói (https://utazom.com/sites/default/files/galeria-2012/RM9_tn.jpg) c. képről beszélünk.
Boti: Úgy néznek ki, mint egy maffia!
Tanárnő: Akkoriban még nem voltak ilyen sunyik az emberek. Tehát, Rembrandt-ot nem véletlenül hívják a lélek festőjének. Ennek az embernek látszik az arcán, hogy jámbor volt, ő szigorú...
Boti: Ő volt a maffiavezér!
2015. december 05. 21:16
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
En:
"Pati, kitalaltam valamit! Kepzeld el,hogy gromida lotetvet dugott a seggebe, es a lotetu kiragta a vakbelet, es tovabb maszott a beleiben, mar a torkaban volt, es ott letelepedett, es mindig amikor gromida gyokereket zabalt, nem jutott el a gyomraig, mert a lotetu felfalta elole, es akkorara nott, hogy elszoritotta Grom torkat, es grom meg egyre vekonyabb lett, es egyszer pofaraesett, es szarra tortek a csontjai, mert nem kapott eleg tapanyagot a szervezete."
Pati:
".
.
.
Te beteg vagy..."
En: "mondjuk mar megszoktad, nem?"
P: "vegul is... groda."
"Pati, kitalaltam valamit! Kepzeld el,hogy gromida lotetvet dugott a seggebe, es a lotetu kiragta a vakbelet, es tovabb maszott a beleiben, mar a torkaban volt, es ott letelepedett, es mindig amikor gromida gyokereket zabalt, nem jutott el a gyomraig, mert a lotetu felfalta elole, es akkorara nott, hogy elszoritotta Grom torkat, es grom meg egyre vekonyabb lett, es egyszer pofaraesett, es szarra tortek a csontjai, mert nem kapott eleg tapanyagot a szervezete."
Pati:
".
.
.
Te beteg vagy..."
En: "mondjuk mar megszoktad, nem?"
P: "vegul is... groda."
2015. december 09. 19:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
|
Ma leginkább próbáltunk ,de néhány beszólás azért sikerült.
Tanárnő: Ne felejtsd el Dana, hogy adtok nekem egy száll virágot és utána mész vissza.
Dana: Miről beszél? Mi nem adunk semmi féle virágot magának.
Természetesen viccből mondja.
Tanárnő: Az nagyon jól fog kinézni ,hogy miden osztályfőnök kap ,csak én nem.
Attilára kerül a sor a szalagtűzésnél.
Attila: Puszit is adjak magának?
Tanárnő: Csak egy kézrázásban egyeztünk meg.
Attila: Nem baj, majd kap tőlem.
Tanárnő: Hát muszáj viszonoznom, ha felém hajolsz.
Paródiához készülődünk neki.
Ádám: Csak úgy csináljátok ,ahogy tanítottam.
Még jó ,hogy még egy jelenetet se látott eddig belőle.
Márkék éppen elmennek a próba teremből
Tanárnő: Hova mentek?
Márk: Csak elmegyünk vécére.
Tanárnő: Ajánlom, hogy ne is a buszhoz.
Később, mikor visszaérnek.
Márk: Sajnos lekéstük a feles buszt.
Tanárnő: helyes.
Laura éppen előveszi a szendvicsét.
Laura: Jé, Laura már megint eszel.
Én: Nem mondod.
Laura: Vártam ,hogy valaki elsüsse ezt a poént, mint mindennap.
Én: Nos én mondtam volna, ha nem előztél volna meg.
Tanárnő: Ne felejtsd el Dana, hogy adtok nekem egy száll virágot és utána mész vissza.
Dana: Miről beszél? Mi nem adunk semmi féle virágot magának.
Természetesen viccből mondja.
Tanárnő: Az nagyon jól fog kinézni ,hogy miden osztályfőnök kap ,csak én nem.
Attilára kerül a sor a szalagtűzésnél.
Attila: Puszit is adjak magának?
Tanárnő: Csak egy kézrázásban egyeztünk meg.
Attila: Nem baj, majd kap tőlem.
Tanárnő: Hát muszáj viszonoznom, ha felém hajolsz.
Paródiához készülődünk neki.
Ádám: Csak úgy csináljátok ,ahogy tanítottam.
Még jó ,hogy még egy jelenetet se látott eddig belőle.
Márkék éppen elmennek a próba teremből
Tanárnő: Hova mentek?
Márk: Csak elmegyünk vécére.
Tanárnő: Ajánlom, hogy ne is a buszhoz.
Később, mikor visszaérnek.
Márk: Sajnos lekéstük a feles buszt.
Tanárnő: helyes.
Laura éppen előveszi a szendvicsét.
Laura: Jé, Laura már megint eszel.
Én: Nem mondod.
Laura: Vártam ,hogy valaki elsüsse ezt a poént, mint mindennap.
Én: Nos én mondtam volna, ha nem előztél volna meg.
2015. december 11. 08:13
Néptánc:
Tanár: *Dorkára néz* Menj oda Ákoshoz! *és rámutat Márkra*
Tomi: De hát az a Márk!
Tanár: Te csak ne nevess Pityike!
Énekóra:
Ofő: Esküszöm ideg gondozó vagyok....
Szünet:
Én: Dorka, sztrájkoljunk a kecsékért! Hatalmat a kecséknek!
Dorka is beszáll: Hatalmat a kecskéknek!
Misi: Miért kéne hatalom a kecskéknek?
Én: Mert ők is ugyanolyan kecskék mint mi *drámai hangon*
Misi: De mi nem vagyunk kecskék....
Én: Elég baj az!
Élőben viccesebbek voltak
Tanár: *Dorkára néz* Menj oda Ákoshoz! *és rámutat Márkra*
Tomi: De hát az a Márk!
Tanár: Te csak ne nevess Pityike!
Énekóra:
Ofő: Esküszöm ideg gondozó vagyok....
Szünet:
Én: Dorka, sztrájkoljunk a kecsékért! Hatalmat a kecséknek!
Dorka is beszáll: Hatalmat a kecskéknek!
Misi: Miért kéne hatalom a kecskéknek?
Én: Mert ők is ugyanolyan kecskék mint mi *drámai hangon*
Misi: De mi nem vagyunk kecskék....
Én: Elég baj az!
Élőben viccesebbek voltak
Bátor Ventillátor
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.