Van Gportálos honlapod?
2011. április 18. 17:40
A Gportál egy 'host' ahol létrehozhatsz egy honlapot, bárkiről és bármiről. Természetesen nem ingyen, kreditekért, amelyeket mobiltelefonon keresztül lehet megvásárolni. Sokszor van akció, ilyenkor meg lehet öröksíteni a portálodat. Nektek van ilyen honlapotok?
2011. április 18. 17:45
Egy éve működik a blogom G-Portálon, bár mostanába nem nagyon frissítem. Májusban lesz 1 éves az Odette Yustmannal foglalkozó honlapom bár azóta nem frissítettem rajta semmit. A nyári szünetben viszont belefogok Alyson Hannigan, Mila Kunis, Odette Yustman és Amber Lancasterrel foglalkozó oldalakba.
2011. április 18. 17:48
Régen millió meg egy volt - még 2006-ban.
Akkor nem volt fizetős, úgyhogy mire megújult, és pocsék lett, nekem semmit sem kellett fizetnem
Mondjuk addigra már rég nyomtam a HTML-t, de a gp-t is szerettem.
Nagyon jó volt a közösség.
Akkor nem volt fizetős, úgyhogy mire megújult, és pocsék lett, nekem semmit sem kellett fizetnem
Nagyon jó volt a közösség.
2011. április 18. 17:48
|
|
Nayaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 149161 offline
|
Szeretnék,de igazából nem tudom kiről. Jól esne egy kis segítség, mert már én is elveszek a sok sztárban, akiket szeretek. Igazából Naya Riverán, Heather Morrison, Dianna Agronon gondolkodtam. Szerintetek kiről készítsek lapot? Aki segít annak halálomig hálás leszek
2011. április 18. 18:35
2008 óta folyamatosan van,bár volt néhány 1-2 hónapos szünet is
Jelenleg Gemma Arterton -os fanoldalam van.
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2011. április 18. 19:35
Régebben több honlapom is volt különöző témákkal,mostanra már nincs mert nem sok kedvem van már az egészhez meg igazából időm se nagyon lenne rá. Habár mostanság gondolkozom a dolgon,mert van olyan téma amiről szívesen nyitnék...lehet,valamelyik lezárt honlapom megnyitom majd,kitudja...majd meglátom.
2011. április 20. 14:21
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5202 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nem -sajnos- mivel fizetős
2011. április 20. 15:56
Még régebben az egyik barátnőmmel csináltam(ő fizette)egy állatosat.De én meguntam kb fél év után,azóta átalakíott másmilyenné,és az unokatesójával csinálja.
2011. április 20. 19:15
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
nincs.sose volt.
2011. április 22. 11:58
Ezer meg egy honlapom volt 2006-tól, de tavaly ősz óta nincs egy se, bár gondolkozom, hogy csinálok megint egy blogot. Szerettem nagyon, a közösség is jó volt, hiányzik is.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.