Idézet (Bessie @ 2011.12.31. 00:53)
Elég rég néztem már a sorozatot, és nem dereng, hogy azt írták volna, hogy a kör tagjaiból kerül ki a testvére.
"Cassie Blake is not the only child of Blackwell in the circle."
Ezt mondta a boszorkány-vadász csávó, szóval biztos hogy a körből van a másik. De én már levezettem magamnak logikusan, hogy megnyugtassam magam hogy Faye lesz az
:
Adam - Ki van csukva, a szerelmi szál miatt, nem kockáztatnák meg.
Diana - Ő lehetne az egyik esélyes, de van apja. Igaz, attól még feltétezhetjük az anyjáról, hogy elég könnyűvérű volt, de szerintem erre kicsi az esély.
Melissa - Ő Fayen kívül a legesélyesebb, mivel semmi értelme sincsen, hogy benne van a sorozatban így, Nick nélkül (mellékesen megjegyzem, hogy egy régebbi interjúban utaltak arra hogy a "kaszás" újra eljön)de neki viszont az a bökkenő, hogy fekete.
Jake és Gray - csak azért írom ide, mert velük kapcsolatban is felmerült ez a kérdés, viszont nem a kör tagjai, szóval nincs miről beszélni.
Faye - szerintem egyértelmű. Cassie és Faye folyton balhéznak, a legnagyobb a kontraszt kettejük között, értelme is lenne, mivel Faye nem egy "jókislány" típus, ráadásul cefetül érdekes lenne - legalábbis számomra. Dawnnak(azt hiszem így hívják az anyját) is viszonya volt J.B-vel(
).
(lehet hogy már elég sokatoknak elege van belőlem, de jól esett ezt leírni.)