A világ leghíresebb medvéje, Micimackó hamarosan újra visszatér a mozivászonra, a filmben pedig egy ismerős hang is felcsendül majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zséda és Micimackó közös kalandja
2011. június 08. 10:18
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Jóóóó!! xDD
2011. június 08. 11:31
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Hát, a Szürke patás című dala is nagyon aranyos volt. Egyébként remélem h 2D-s lesz a film, tehát rajzolva lesz, nem pedig hülye számítógépes grafikával akarják majd elrontani a klasszikust..
2011. június 08. 11:51
Ez nagyon kedves, már amit nyilatkozott
Kíváncsi vagyok.
duracell:
Csifó Dorina szinkronszínésznő is, azért ő énekelt az Aranyhajban, mert ő volt a szinkronhangja is, szerintem nem volt vele semmi probléma...
duracell:
Csifó Dorina szinkronszínésznő is, azért ő énekelt az Aranyhajban, mert ő volt a szinkronhangja is, szerintem nem volt vele semmi probléma...
2011. június 08. 12:09
|
|
fekibibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 93515 offline
|
Én már valahol láttam az előzetesét a neten és nekem tetszett, már alig várom, mert az előzetes szerint végre nagyobb hangsúlyt kap Füles (és a farka), és nekem ő a kedvenc figurám benne
2011. június 08. 14:08
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (milasnape @ 2011.06.08. 11:51)
Igazából a Walt Disney mesékkel kapcsolatban nem szorulok kiigazításra, tudom, hogy ő volt a szinkronja.
Ha összehasonlítod az eredetivel (Mandy Moore) akkor szerintem egyértelmű, hogy sokkal jobb hangot is találhattak volna neki...
2011. június 08. 17:10
milasnape
Nem volt vele semmi baj? A Tangled az egyik kedvenc mesém. A magyarra fordítás alapvetően SZÉGYEN, például, miért nem voltak képesek a Rapunzelt tetves RAPUNZELRE fordítani. Miért kell aranyhajasítani? Nevetséges... És a dal? Elég nagy vagyok hozzá, de egész nap ezt hallgattam heteken keresztül, persze csak angolul. És mikor meghallottam a magyart, erős késztetést éreztem, hogy hajamat tépve fussak ki a világból. Egy nulla ez a kedves csifó dorina. Semmi. Én sem vagyok egy Florence Welch, de én nem is szinkronizáltam le szegény szerencsétlen Rapunzelt! Mandy Moore kicsit más súlycsoport mint ez a hatéves-hangú, tehetségtelen cafka!
Nem volt vele semmi baj? A Tangled az egyik kedvenc mesém. A magyarra fordítás alapvetően SZÉGYEN, például, miért nem voltak képesek a Rapunzelt tetves RAPUNZELRE fordítani. Miért kell aranyhajasítani? Nevetséges... És a dal? Elég nagy vagyok hozzá, de egész nap ezt hallgattam heteken keresztül, persze csak angolul. És mikor meghallottam a magyart, erős késztetést éreztem, hogy hajamat tépve fussak ki a világból. Egy nulla ez a kedves csifó dorina. Semmi. Én sem vagyok egy Florence Welch, de én nem is szinkronizáltam le szegény szerencsétlen Rapunzelt! Mandy Moore kicsit más súlycsoport mint ez a hatéves-hangú, tehetségtelen cafka!
2011. június 08. 18:37
Idézet (dori08 @ 2011.06.08. 11:31)
Hát, a Szürke patás című dala is nagyon aranyos volt. Egyébként remélem h 2D-s lesz a film, tehát rajzolva lesz, nem pedig hülye számítógépes grafikával akarják majd elrontani a klasszikust..
Igen, 2D-s lesz, a lehető legjobb grafikával! Íme a klipforgatásról készült videó, amiben hallható a dal és még a meséből is kapunk jeleneteket!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

1 felhasználónak tetszik: