A világ leghíresebb medvéje, Micimackó hamarosan újra visszatér a mozivászonra, a filmben pedig egy ismerős hang is felcsendül majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zséda és Micimackó közös kalandja
2011. június 08. 10:18
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Jóóóó!! xDD
2011. június 08. 11:31
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 970 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Hát, a Szürke patás című dala is nagyon aranyos volt. Egyébként remélem h 2D-s lesz a film, tehát rajzolva lesz, nem pedig hülye számítógépes grafikával akarják majd elrontani a klasszikust..
2011. június 08. 11:51
Ez nagyon kedves, már amit nyilatkozott Kíváncsi vagyok.
duracell:
Csifó Dorina szinkronszínésznő is, azért ő énekelt az Aranyhajban, mert ő volt a szinkronhangja is, szerintem nem volt vele semmi probléma...
duracell:
Csifó Dorina szinkronszínésznő is, azért ő énekelt az Aranyhajban, mert ő volt a szinkronhangja is, szerintem nem volt vele semmi probléma...
2011. június 08. 12:09
fekibibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 93515 offline |
Én már valahol láttam az előzetesét a neten és nekem tetszett, már alig várom, mert az előzetes szerint végre nagyobb hangsúlyt kap Füles (és a farka), és nekem ő a kedvenc figurám benne
2011. június 08. 14:08
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (milasnape @ 2011.06.08. 11:51)
Igazából a Walt Disney mesékkel kapcsolatban nem szorulok kiigazításra, tudom, hogy ő volt a szinkronja. Egyébként régebben csinálták úgy is, hogy más volt az énekhang, mint a beszéd. Lásd pl. Aladdin vagy Herkules. Kár, hogy az Aranyhajnál nem így volt...
Ha összehasonlítod az eredetivel (Mandy Moore) akkor szerintem egyértelmű, hogy sokkal jobb hangot is találhattak volna neki...
2011. június 08. 17:10
milasnape
Nem volt vele semmi baj? A Tangled az egyik kedvenc mesém. A magyarra fordítás alapvetően SZÉGYEN, például, miért nem voltak képesek a Rapunzelt tetves RAPUNZELRE fordítani. Miért kell aranyhajasítani? Nevetséges... És a dal? Elég nagy vagyok hozzá, de egész nap ezt hallgattam heteken keresztül, persze csak angolul. És mikor meghallottam a magyart, erős késztetést éreztem, hogy hajamat tépve fussak ki a világból. Egy nulla ez a kedves csifó dorina. Semmi. Én sem vagyok egy Florence Welch, de én nem is szinkronizáltam le szegény szerencsétlen Rapunzelt! Mandy Moore kicsit más súlycsoport mint ez a hatéves-hangú, tehetségtelen cafka!
Nem volt vele semmi baj? A Tangled az egyik kedvenc mesém. A magyarra fordítás alapvetően SZÉGYEN, például, miért nem voltak képesek a Rapunzelt tetves RAPUNZELRE fordítani. Miért kell aranyhajasítani? Nevetséges... És a dal? Elég nagy vagyok hozzá, de egész nap ezt hallgattam heteken keresztül, persze csak angolul. És mikor meghallottam a magyart, erős késztetést éreztem, hogy hajamat tépve fussak ki a világból. Egy nulla ez a kedves csifó dorina. Semmi. Én sem vagyok egy Florence Welch, de én nem is szinkronizáltam le szegény szerencsétlen Rapunzelt! Mandy Moore kicsit más súlycsoport mint ez a hatéves-hangú, tehetségtelen cafka!
2011. június 08. 18:37
Idézet (dori08 @ 2011.06.08. 11:31)
Hát, a Szürke patás című dala is nagyon aranyos volt. Egyébként remélem h 2D-s lesz a film, tehát rajzolva lesz, nem pedig hülye számítógépes grafikával akarják majd elrontani a klasszikust..
Igen, 2D-s lesz, a lehető legjobb grafikával! Íme a klipforgatásról készült videó, amiben hallható a dal és még a meséből is kapunk jeleneteket!
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.