Snow White and The Huntsman / Hófehér és a Vadász (2012)
2012. április 26. 09:25
![]() |
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12091 Csatolások: 196366 Azonosító: 107508 ![]() |

2012. május 03. 23:15
azt nem értem hogy mi az Istenért nem lehetett ez egy szimplán fantasy történet Hófehérke meg a gonosz mostoha nélkül mi a fenéért kellett feldolgozni a klasszikus mesét újra értelmezni meg "modernizálni". nem értem komolyan.
hétvégén láttam a Trailert és még komolyan tetszett is amit látok de ott volt bennem hogy ez a Hófehérke és így szóval semmi értelme az egésznek.
ahjjsss!
hétvégén láttam a Trailert és még komolyan tetszett is amit látok de ott volt bennem hogy ez a Hófehérke és így szóval semmi értelme az egésznek.
ahjjsss!

2012. május 07. 22:02
![]() |
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26933 Azonosító: 24048 ![]() |
˙

2012. május 21. 09:28
![]() |
Joe Pineapples |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 135956 ![]() |
Thank-You Kindly!!

2012. június 02. 15:50
![]() |
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3522 Csatolások: 8561 Azonosító: 146868 ![]() |
Ma megnéztem a filmet.Ahhoz képest ,hogy 2 órás film elég gyenguska lett.Trailer-ben azt hittem ,hogy jobb film lesz.Hófehérke szerepre szerintem nem Kristen Stewart-ot kellett volna választani.Plusz egy icike-picike romantikát is belevihettek volna én szerintem.Ha esetleg 10-ből kéne pontoznom akkor 7 lenne , de csak azért mert benne van Chris meg Sam.
2012. június 06. 17:05
Én a trailer után úgy döntöttem, nem nézem meg. És mint kiderült, nem is bántam meg.
2012. július 16. 10:04
![]() |
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 ![]() |
Lehet, hogy a sok negatív kritika miatt, már nem számítottam sokra, és ezért érzem így, de szerintem egész jó film volt. Egyszer mindenképpen érdemesnek tartotam megnézni.
Charlize Theron elképesztő, elbüvőlő, csodálatos és utánozhatatlan. Iszonyatosan jól alakította a gonosz boszorkány szerepét. A férfiak körét Mr. Hemsworth magasan vitte, nélküle azért hiányérzetem lett volna. Kristen pedig itt szimpatikusabb volt, mint a nyögve-nyelős szenvedős Bella szerepében, de világszépének nem mondanám igazából. Nyuszifoga és elálló füle van. A végéről pedig hiányzott a nagy összeborulás... legalábbis részemről. Látványba viszont ott volt a film
Charlize Theron elképesztő, elbüvőlő, csodálatos és utánozhatatlan. Iszonyatosan jól alakította a gonosz boszorkány szerepét. A férfiak körét Mr. Hemsworth magasan vitte, nélküle azért hiányérzetem lett volna. Kristen pedig itt szimpatikusabb volt, mint a nyögve-nyelős szenvedős Bella szerepében, de világszépének nem mondanám igazából. Nyuszifoga és elálló füle van. A végéről pedig hiányzott a nagy összeborulás... legalábbis részemről. Látványba viszont ott volt a film

2012. szeptember 18. 15:39
![]() |
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2398 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 ![]() |
Mikor megnéztem a filmet,úgy gondoltam,hogy na,ez nagyon s.@r volt.Egyedül Charlize és Chris Hemsworth alakítása volt meggyőző.Viszont örülök,mert Kristennek egy cseppet jobban állt Hófehér,mint Bella szerepe,amit ki nem állok.(Egyébként sírva nevetek,hogy a filmben szebbnek tartották Hófehért,mint a gonosz királynőt
)Szóval,amikor megnéztem,nem tetszett,de mikor megnéztem ezt a zenével összekapcsolt videót,láttam,hogy azért mégiscsak nem lett olyan rossz.A zenébe beleszerettem,a filmből pedig remekül lettek összevágva a képek

2012. szeptember 21. 17:49
![]() |
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 ![]() |
úúúú hát én nagyon vártam hogy megnézhessem a filmet
de valami nagyon béna!!!
nem tetszik, pedig úgy örültem
de valami nagyon béna!!!

nem tetszik, pedig úgy örültem

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
A színésznőről nemrég érkezett a hír.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.