Az egész világot sokkolta Amy Winehouse halála. Lady Gaga is nyilatkozott erről, és egyes pletykák szerint a poplady feldolgozza Amy Black to Black című slágerét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga feldolgozza Amy egyik dalát?
2011. július 29. 10:54
2011. július 29. 11:01
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nincs bajom Gagával, bár a mostani zenéi és a feltűnősködése az agyamra megy, de szerintem ez fölösleges. Fölösleges újraértelmezni egy tökéletes számot, meg nekem ez eléggé 'lovagoljukmegazéppenaktuálisdolgot' szerűnek hangzik. Amy tökéletes zenéi maradjanak csak Amy tökéletes zenéi. Gaga meg teljesen más. Csak aztán nehogy a litlmánsztörök nekem essenek.
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
UnhappyMeals,
cintia8597,
thunderbird,
riri17,
Johinna,
Riri,Avrilfan,
Pandus
2011. július 29. 11:06
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
Elég vastag bőr kell ahhoz, hogy Amy halálával adja el magát.
8 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Grace Benning,
goldman,
prézli,
Holly Keller,
thunderbird,
riri17,
Pandus
2011. július 29. 11:07
szerintem jó hogy gaga megszeretné ezzel tisztelni Amy-t de az a szám nagyon jó így is ugyhogy nem feltétlen kéne ezt
2011. július 29. 11:07
Na ne már. Ne tessék hozzányúlni Amy dalához
2011. július 29. 11:08
de azért kicsit durva hogy ebből akar slágert a black to black meg úgy jó ahogy van
2011. július 29. 11:10
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
"Névtelen forrás" ühüm, persze, nagyon bírom ez ilyeneket... Akkor ez már megint valami légből kapott információ lehet... Nem kell mindent elhinni...
Szerint az a szám úgy jó ahogy van,ne rontsák el azzal hogy más feldolgozza.Tiszteljük meg annyival az énekesnőt,hogy a saját zenéjét tőle hallgatjuk,és nem egy másik énekestől.Szerintem ez egy kicsit sértő...Szeretem Lady Gagát meg minden,de most nem adok neki igazat ebben...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Na, ez viszont már gusztustalan! Vajon hány szupersztár fogja most feldolgozni, remixelni, újraértelmezni Amy valamelyik slágerét a nagyobb bevétel reményében? Sehol nem találom tisztelgésnek, ha feldolgozzák egy elhunyt énekes nagy slágerét! Mi több, szerintem konkrétan tiszteletlenség. Ez csupán a pénzről szól immár, és nem Amyről! A Back to Black úgy tökéletes, ahogy van, ahogyan azt Amy annak idején elénekelte. Ahhoz nem lehet többet hozzáadni már, újraértelmezni felesleges, úgyhogy legfeljebb csak elrontani lehet. Értem én, hogy egy híres ember halálából jól lehet profitálni, de azért álljon már meg a menet!
9 felhasználónak tetszik:
janet7,
kateblock,
UnhappyMeals,
Horgi,
goldman,
Holly Keller,
thunderbird,
riri17,
Pandus
2011. július 29. 11:24
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
szerintem fölösleges . Gondolom most lesz egy csomó hír hogy ez és ez a sztár feldolgozta Amy egyik dalát mert nagyon sajnálja a halálát is így akar előtte tisztelegni stb. ,de csak a sok pénz reményében dolgozzák fel a számait majd " szánalmas,de mondjuk lehet nem is igaz a hír ,mivel Gaga még nem erősítette meg a hírt .
2011. július 29. 11:27
itt most mindenki szidja mint látom..pedig nemrég még mindenki igazat adott neki de amugy, ha már Gagárol van szó, akkor már minden botrány? az elő nem fordulhat hogy tényleg csak tisztelegni akar? jó azt megérteném, ha még majd klippet is csinálna az ő változatához, akkor értem hogy háborogtok de nemhinném hogy sikeresebb lenne az eredetinél és az igaz, hogy ez hirbe hozza Gagát, de őt szinte minden hirbe hozza xD szerintem tényleg csak tiszteletét akarja tenni.. de nem ez az eslő esett hogy valaki ilyet csinál, és nemis az utolso
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.