Christina Grimmie-t valószínűleg mindenki zeldaxlove64 néven ismeri a YouTube-videómegosztó oldalon. Azonban a 17 éves, elképesztően tehetséges lány most végre egyenesbe hozta karrierjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 01. 10:07
Azt nem is tudtam, hogy Justin is ilyenből lett híres.
2011. augusztus 01. 10:11
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
hát,azért justin mögött áll kűzdés,mégha usher be is segített neki,bár nem hiszem,hogy ez az új lány le tudná utánozni.hasonlóság lehet,de ott van mondjuk justin timberlake felfedezettje,esmée denters.őt annyira nem figyelem,de ő is úgy indult,ahogy justin és mégsem lett ˝lesöprés˝ vagy micsoda.justinnak azért csökkenhetett a népszerűsége,mert selenaval kamuzik az egész világnak,amit szerintem nemsok fanja néz jó szemmel,ez egyértelmű.
2011. augusztus 01. 10:11
"Christina Grimmie-t valószínűleg mindenki zeldaxlove64 néven ismeri a YouTube-videómegosztó oldalon."
Soha életemben nem hallottam még erről a csajról
Soha életemben nem hallottam még erről a csajról
2011. augusztus 01. 10:14
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Ennek a lánynak nagyon gyönyörű hangja van.Bizok abban,hogy ténylek Bye Bieber lesz ebből:)
2011. augusztus 01. 10:15
Véleményem szerint nem elég, hogy valakinek hangja legyen. Meghallgattam ezt a zenét. Egy tingli-tangli semmilyen zene számítógépes közreműködéssel. Úgy látszik a világ megint szült egy ilyen előadót, de minek? Úgy látszik nincs még elég belőlük.
2011. augusztus 01. 10:19
krysztyna96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 146985 offline |
Imádom Christinat <3. Sokkal,de sokkal jobb Biebernél.
2011. augusztus 01. 10:20
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
amúgy a lány hangja nem nagy durranás szerintem.meghallgattam most az egyik dalát,és csak egy dolog jutott eszembe:selena gomez disney nélkül.szerintem nem lesz olyan sikeres,nálam legalábbis biztosan nem.selenatól a falat kaparom,ezt a lányt pedig csak egy ugyanolyan tucatsztárnak tartom.
2011. augusztus 01. 10:20
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline |
miért kel folyamatosan csesztetni Biebert.
2011. augusztus 01. 10:22
Christinának sokkal jobb hangja van, mint Biebernek. Én szoktam nézni a videóit a YouTube-on, mindegyiken olyan szépen énekel. Neki tényleg van ehhez tehetsége.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.