Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 02. 13:02
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline |
Imádtam Christinát már akkor is, mikor a nézettsége csak pár 100 volt a Youtube-on! A rajongói közül az élmezőnyben mondhatom magam, nem hagytam ki egy videót sem! Igazán tehetséges, fantasztikus hangú lány! Bieber meg egy szimplán nagyra nőtt pálca, aki már nem kell a népnek.. Hey Grimmie!
2011. augusztus 02. 13:03
Mellesleg nekem meg a Christina nem tetszik nekem orokre Tiffany Alvord es Megan Nicole meg Alysa Shouse maradnak az igazy youtube sztarok nem ez a csaj...
2011. augusztus 02. 15:19
nem ismerem a csajt és nem is hallottam még a zenéjét, de remélem tehetségesebb mint Justin. Bár majd szánok rá egy kis időt és meghallgatom
2011. augusztus 02. 20:19
Kiscsijjjagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 138098 offline |
Egyet értek veled Rainbow97!!!
2011. augusztus 03. 18:31
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline |
Szerintem Christina karrierjétől nem lesz rosszabb Justin. Ezt nem azért mondom mert Christina szerintem nem olyan jó mint Justin hanem azért mert szerintem semmi közük nincs egymáshoz a két sztárnak.
2011. augusztus 03. 21:51
sztem megférnek majd, mindkettő külön egyéniség, szóval nem hiszem h JB csillaga leáldozóban lenne...(remélem is xd ♥) még korai őket összehasonlítani...NAGYON korai...
2011. augusztus 03. 23:41
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
Annyira vártam már h Christina befussonb!!!Nagyon jó a hangja!!!Selena Gomez Year without the rainjét jobban énekelte el mint maga gomez és Bruno Mars Grenadeját is !!!Nagyon klassz!Ja és ez hülyeség...Persze h megférnek egymás mellett...nEM OLYAN KICSI A VILÁG o.O!Justin Bieber csillaga leáldozóban?!Na persze...Nem tudom ki hogy van vele de én egy csöppnyi változást sem vette észre körülötte!Mindkettő tehetséges!
2011. augusztus 04. 02:05
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Én mindig hallgattam Christina felvételeit amiket feltöltöttöt YouTube-ra, és mindig úgy gondoltam, hogy nagyon tehetséges, de ezekben a számokban nem tetszik annyira a hangja, szerintem jobb volt amikor csak ő volt, meg a zongorája! De ettől függetlenül Justint hasonlítani sem lehet hozzá, JB hangjánál még az öklendezés is kellemesebb!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.