Ha sikeresebb lesz, mint Justin, 2 lehetőség van:
- vagy megtörtént a CSODA amire mindig is vártunk, és a világ rádöbbent rra, mi a TEHETSÉG
- vagy ez is olyan ritkaszar lesz....
(őszintén szólva inkább a 2. lehetőség felé hajlok, bár elég nehéz lehet Justinnál is gagyibbnak lenni :S)
Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 01. 14:06
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
2011. augusztus 01. 14:15
Idézet
A korong leginkább a pop-rock vonalat követi[...]
Nevetséges. Ha ebben egy másodpercnyi pop/rock is van, akkor falnak megyek.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. augusztus 01. 14:20
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Nincs rossz hangja, meghallgattam a dalait. És talán tehetségesebb, mint Justin. De az nagy baj van a csajjal, hogy nekem egyáltalán nem szimpi. De azért sok siker neki.
2011. augusztus 01. 14:21
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Mért ne férne meg??
2011. augusztus 01. 14:26
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
szerintem christina a tehetségesebb, szurkolok neki
2011. augusztus 01. 14:30
miért ne férne meg? hány egykorú híresség van :D ja meg ha Selena,Debby,Miley,Demi meg a többi Disney csillag megfér egymástól ők is. amúgy Christina tehetségesebb^^
2011. augusztus 01. 14:33
janet7,Adri98:
Hát ezen énis röhögtem egy sort.Azt a wikipédiás oldalt is megnéztem már régebben.Pont azért,hogy ilyen pop-dance hulladékra ne mondjam azt hogy R&B.Meg ugye érdekelt is a téma.Naszóval ott is van hogy a '60-as évektől ikonikus és már a '40-es évektől kezdve elterjedt volt ez a zenei irányzat.Tehát nem most vált népszerűvé.Sőt inkább manapság haldoklik,hiszen Usher,Beyoncé,Rihanna,Kelly Rowland ők is R&B előadók voltak.Kérdezem kit érdekelt mondjuk Can't Nobody Kellytől?Adták a viván?Csak épp hogy a tipikus R&B hallgatókat izgatta,nem volt Kelly egy hatalmas nagy szupersztár.Amióta viszont összeállt guettával folyamatosan nyomja az összes rádió,zenecsatorna.Szóval arra akarok kilyukadni,hogy mivel a dance-el futottak be a régi R&B előadók,még mindig az mondják rájuk hogy R&B és ezáltal úgy tűnik,hogy a műfaj népszerűbb lett.Pedig nem.A másik ok:Mostanában egyre több híres fekete előadó fut a népszerű csatornákon,-tehát viván-dance műfajt képviselve.Attól még hogy valaki fekete nem lesz R&B énekes vagy rapper.Ez nagy tévedés.Nem kell ahhoz négernek lenni.Ott volt például Amy Winehouse,aki fehér mégis R&B-Soul volt a stílusa.Szóval csak azt akarom hogy ne essünk már túlzásokba.Az R&B rohadtul nem népszerű mostanában,ahogy a rap sem.Esetleg úgy tud nagyobb sikereket elérni egy rapper,hogy egy pop számban közreműködik.Most az electro,dance,pop,hous,tecktonic a nagy divat.Csak ezt akartam mondani,mert ez már nagyon kikívánkozott belőlem.Főleg hogy mostmár lassan pákóra is rámondják hogy R&B zenét csinál.
Hát ezen énis röhögtem egy sort.Azt a wikipédiás oldalt is megnéztem már régebben.Pont azért,hogy ilyen pop-dance hulladékra ne mondjam azt hogy R&B.Meg ugye érdekelt is a téma.Naszóval ott is van hogy a '60-as évektől ikonikus és már a '40-es évektől kezdve elterjedt volt ez a zenei irányzat.Tehát nem most vált népszerűvé.Sőt inkább manapság haldoklik,hiszen Usher,Beyoncé,Rihanna,Kelly Rowland ők is R&B előadók voltak.Kérdezem kit érdekelt mondjuk Can't Nobody Kellytől?Adták a viván?Csak épp hogy a tipikus R&B hallgatókat izgatta,nem volt Kelly egy hatalmas nagy szupersztár.Amióta viszont összeállt guettával folyamatosan nyomja az összes rádió,zenecsatorna.Szóval arra akarok kilyukadni,hogy mivel a dance-el futottak be a régi R&B előadók,még mindig az mondják rájuk hogy R&B és ezáltal úgy tűnik,hogy a műfaj népszerűbb lett.Pedig nem.A másik ok:Mostanában egyre több híres fekete előadó fut a népszerű csatornákon,-tehát viván-dance műfajt képviselve.Attól még hogy valaki fekete nem lesz R&B énekes vagy rapper.Ez nagy tévedés.Nem kell ahhoz négernek lenni.Ott volt például Amy Winehouse,aki fehér mégis R&B-Soul volt a stílusa.Szóval csak azt akarom hogy ne essünk már túlzásokba.Az R&B rohadtul nem népszerű mostanában,ahogy a rap sem.Esetleg úgy tud nagyobb sikereket elérni egy rapper,hogy egy pop számban közreműködik.Most az electro,dance,pop,hous,tecktonic a nagy divat.Csak ezt akartam mondani,mert ez már nagyon kikívánkozott belőlem.Főleg hogy mostmár lassan pákóra is rámondják hogy R&B zenét csinál.
2011. augusztus 01. 14:54
Én is a YouTube-on találtam rá Christina-ra, és nem is tudtam, hogy ennyien szeretik. Szerintem nagyon tehetséges, a saját albuma is tetszik, és mellesleg szimpatikusabb is, mint Bieber.
2011. augusztus 01. 15:09
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Aalyah @ 2011.08.01. 14:33)
janet7,Adri98:
Ennyit erről. Köszönöm
És tényleg, igaz, hogy az RnB majdnem teljesen a feketék műfaja, igazából szerintem csak Amy és Mariah Carey az, akikre rá lehet mondani, hogy RnB és fehérek, de ez még nem azt jelenti, hogy MINDEN fekete RnBt csinál. Múltkor hallottam a TVben, hogy valami mostanában nagyon menő fekete énekest, akinek az ég világon semmi köze az RnB-hez, RnB énekesnek neveztek. Mondom okéé Amikor meg ilyenekre mondják azt, mint a cikkben szereplő csaj, vagy múltkor Deminél is írták, hogy majd RnB lesz...Erre nincs mit mondanom, tényleg.
2011. augusztus 01. 15:17
én is a youtube-on láttam először,és nagyon megtetszett,ahogy énekel,azonnal lájkoltam is facebookon remélem elsöpri bíbört
2011. augusztus 01. 15:39
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline |
Nézem a videóit.
2011. augusztus 01. 15:42
remélem eltünik bíbör. am én még nem hallottam erről a christina-ról, de majd utánanézek, justintól csak tehetségesebb lehet, bocs fanok.
2011. augusztus 01. 15:53
egyik sem érdekel, de remélem justin csillaga tényleg leáldozóban van, mert az szupi lesz-legalább kevesebb nyávogást fogok hallani a tévében meg a rádióban
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.