A Glee sorozat sztárja a harmadik évad végén távozik a sorozatból, azonban már most a visszatérésen gondolkozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lea Michele tanítana
2011. szeptember 23. 15:20
Lea az egyetlen, akinek kicsit sem kéne félnie a jövőjét illetően. Szerintem egy kicsi aggódás benne is van, hogy mi lesz a Glee után. A felkéréseit tkintve igen szép kis karriert épített, semmi izgulnivalója nincs. Rachel diákként is idegesítő, nemhogy tanárként. És nem hiszem, hogy Murphy úr engedné, tekintve, hogy pár hónappal ezelőtt a fél kasztot ki akarta rúgni
2011. szeptember 23. 16:33
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Hát, nem tudom nagyon, milyen lenen tanárként...
2011. szeptember 23. 19:39
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
ez egy jó ötlet
2011. szeptember 23. 20:30
Rachel karakterének nem állna jól, ha tanár lenne, legalábbis nekem furcsa. Neki a csillogás való, szerintem az lenne a legjobb, ha beteljesülne az álma, a Brodway *.*
Ugyanúgy, mint Leának. Biztos vagyok benne, hogy a Glee után nem fog eltűnni; remélem még híresebb is lesz, mert megérdemli!
Ugyanúgy, mint Leának. Biztos vagyok benne, hogy a Glee után nem fog eltűnni; remélem még híresebb is lesz, mert megérdemli!
2011. szeptember 24. 19:12
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Szerintem semmiképpen se tűnjön el... maradjon meg énekesnő, mivel szenzációs hangja van, örülnék, ha írna saját számokat, abból legalább megismerném a stílusát...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.