Megkeserítik az életedet a kibírhatatlan szomszédok? Lassan már az idegösszeomlás szélén jársz? Adunk néhány tippet, mit tehetsz, ha a „kedves” szomszéd nem ért a szóból..
A teljes cikkhez kattints ide!
Tippek a kibírhatatlan szomszédok ellen
2011. szeptember 30. 10:21
![]() |
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1060 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 ![]() |
2011. szeptember 30. 10:22
Nekem csak a szomszéd kutyáival van bajom, szerencsére nem panelban élek, de a környéken az összes kutya csaholni kezd este 10 után:\
2011. szeptember 30. 10:36
És mi van akkor, ha én vagyok az idegesítő szomszéd, aki folyton a zenét bömbölteti?

2011. szeptember 30. 10:37
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.30. 10:36)
És mi van akkor, ha én vagyok az idegesítő szomszéd, aki folyton a zenét bömbölteti? 

Akkor bajban leszel, ha a szomszédaid közül valaki olvassa ezt a cikket xD
2011. szeptember 30. 11:00
![]() |
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1060 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 ![]() |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.30. 10:36)

Netalántán te laksz fölöttem?

Nagy dühömben írtam össze a módszereket és írtam belőle cikket, még egy hete, azt hittem dől, nem fogadják el, de örülök, mert így talán másoknak is segíthetek

2011. szeptember 30. 11:34
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
És a pletykás szomszéddal mit lehet kezdeni? Aki folyton azt lesi, mit csinálsz, meg kivel? 
Nekünk van egy olyan szomszédunk, akit anno a barátnője késsel fenyegetett. Hozzánk rohant át kihívni a rendőrséget. Hát, érdekes egy eset volt...
Amúgy minket általában az szokott zavarni, hogy ugat a kutya, trappolás van, illetve olykor eláztatnak a felső szomszédok.
A szomszéd házban meg lakik egy család, akitől gyakran áthallatszódnak a veszekedések. Például az asszonyka gyakran szidalmazza a férjét, hogy hát... Sosem áll semmi, aminek kellene...

Nekünk van egy olyan szomszédunk, akit anno a barátnője késsel fenyegetett. Hozzánk rohant át kihívni a rendőrséget. Hát, érdekes egy eset volt...
Amúgy minket általában az szokott zavarni, hogy ugat a kutya, trappolás van, illetve olykor eláztatnak a felső szomszédok.

A szomszéd házban meg lakik egy család, akitől gyakran áthallatszódnak a veszekedések. Például az asszonyka gyakran szidalmazza a férjét, hogy hát... Sosem áll semmi, aminek kellene...

2011. szeptember 30. 11:41
Idézet (evelin0623)
Netalántán te laksz fölöttem?

Lehetséges.

Egyébként tudom, milyen idegesítő tud lenni, főleg éjjel, mamámnál pl. a fölötte lakó 11-kor szokott feltakarítani a tili-tolijával.

2011. szeptember 30. 12:05
![]() |
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 976 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 ![]() |
Hááá...nálunk inkább olyan van, h a szomszéd srác fát vág, és a hugom ezen annyira kiakad, h már komolyan kezdek aggódni az értelmi képességeit illetően...Alig hallani, de komolyan! Néha bolhából csinálnak elefántot, pl ez is iyen.
2011. szeptember 30. 12:38
![]() |
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9496 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 ![]() |
az én közelemben csak lusta idős nénik vannak...na jó, esetleg egy két 8éves gyerek..meg pár utcával arrébb már vannak tinik. De elég uncsi, és persze kiborító szomszédaink vannak
2011. szeptember 30. 13:01
![]() |
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 ![]() |
Hát nekünk szerencsére csendes szomszédaink vannak,bár időnként nagyon zavarnak a földszinten lakó "románok" ugyanis hangosan hallgatják a zenét az udvarban és ordítozni is szoktak:///am régebben meg egy opera énekesnő hangját hallottam folyton xD,de az kevésbé idegesített mint ezek...
2011. szeptember 30. 13:44
![]() |
evelin0623Isααĉ |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.30. 11:34)
És a pletykás szomszéddal mit lehet kezdeni? Aki folyton azt lesi, mit csinálsz, meg kivel?

Hát vannak egy értelmes fazonok nálad úgy hiszem

Idézet
a fölötte lakó 11-kor szokott feltakarítani a tili-tolijával.
Ez most komoly?

Amúgy az előbb említett felsőszomszéd, a múlt előtti éjszaka, kezdett el éjjeli 3-kor ordítozni a gyerekkel

2011. szeptember 30. 14:01
Hál'Istennek mi kertesházban lakunk, a szomszédok meg aránylag kibírhatóak.

2011. szeptember 30. 15:10
![]() |
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 ![]() |
Nekem kicsit bonyolultabb a helyzet, egy telken van több ház és nem annyira rosszak a szomszédok de vannak rohadt idegesítő dolgaik. Például nem tudnak normálisan beálni a kocsival, sosem hozzák be a kukákat, és a legidegesítőbb amikor szombat reggel 8-kor egy 3 és egy 5 éves gyerek virnyogására kelek. Énekelnek, ordibálnak és egész nyáron ezt kellett hallgatnom. Reggelente annyira beszoktam dühödni emiatt, hogy gyakran már komolyan csak egy cérna választ el tőle, hogy ne orditsak le valami szépet, aztán délután meg már látom mennyire gáz lenne ha megcsinálnám. Olyankor csak jó hangosan káromkodni szoktam(azt azért remélem nem hallják, bár nem lenne rossz
) és annál is hangosabban becsapom az ablakot.
A másik meg a szembeszomszéd. Nemtudom, hogy a néninek természetes dolog-e az, hogy a kapu elött áll és nézelödik, de roppant idegesítő.

A másik meg a szembeszomszéd. Nemtudom, hogy a néninek természetes dolog-e az, hogy a kapu elött áll és nézelödik, de roppant idegesítő.
2011. szeptember 30. 16:07
![]() |
19én96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 112860 ![]() |
Mi társasházban lakunk, és 2 lépcsőház van egymás mellett, és nekünk volt szerencsénk kifogni egy olyan vénasszonyt, aki (természetesen egy másik lépcsőházban lakik, és az egyik háló mellett)hajnali kettőig ordíttatja hangosan a jó kis tévéjét, de olyan szinten, hogy minden szót lehet érteni. Le lett hangszigetelve a szoba nem kis összegért, és most még hangosabban hallgatja. Már mentünk át hozzá éjfélkor, hogy maradjon csöndben legyen szíves, de vajon használt valamit? Nem. Meg éjszakánkét csak akkor tudja lehalkítani, mikor teljes erőnkből 10 percig dörömbölünk a falon. -.-" A fölöttünk lakónak rohad a lába, és így az egész lépcsőházban olyan szag van, mintha meghalt volna valaki....(a pasasnak nincs fürdőszobája), és hajnali 3-kor hallom, hogy ugrál 
Aztán van a földszinti lakó, aki egész nap az ablakban ül, vagy kihajolgat, és beszól, ha valami nem tetszik neki (pl: én nézem meg a postát és nem a szüleim).
Eléggé idegesítőek, csak nem igazán használ semmi...

Aztán van a földszinti lakó, aki egész nap az ablakban ül, vagy kihajolgat, és beszól, ha valami nem tetszik neki (pl: én nézem meg a postát és nem a szüleim).
Eléggé idegesítőek, csak nem igazán használ semmi...

2011. szeptember 30. 17:05
![]() |
evelin0623Isααĉ |
Ezt nem hiszem el (bocsi, hogy megint írok, de nem tudom ezt hova tudnám leírni)! A szomszéd lépcsőházban, újítják fel a lakást, mér vagy egy hónapja, és most péntek délután, amikor mindenki itthon van, fúrnak faragnak, kopácsolnak, de úgy, hogy víszhangzik az utca (jó hosszú egy utca a mienk)! Az erkélyükről száll, ki a füst a föllöttük lakóhoz! Már mindenki megőrül az utcában...

Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Hamarosan megjelenik a film.

Selena Gomez szégyellte, hogy meztelenül szerepel egy lemezborítóján
Selena Gomez szégyellte, hogy meztelenül szerepel egy lemezborítóján
Egyik lemezének borítójáról beszélt.

Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs.

Amber Heard teljesen le van égve
Amber Heard teljesen le van égve
Könyvet akar írni a színésznő, hogy növelje a vagyonát.

Újabb bakin kapták a rajongók a Kardashian családot
Újabb bakin kapták a rajongók a Kardashian családot
A valóságshow-jukban bakiztak.

Megkezdődött a Bazi nagy görög lagzi 3 forgatása!
Megkezdődött a Bazi nagy görög lagzi 3 forgatása!
Bejelentette a színésznő.

Így nézne ki mai ruhákban Marilyn Monroe
Így nézne ki mai ruhákban Marilyn Monroe
Marilyn Monroe-t digitálisan megalkották.

Gigi Hadid és Zayn Malik baráti kapcsolatot ápol
Gigi Hadid és Zayn Malik baráti kapcsolatot ápol
Jóban van a két sztár.