Az Ügyvédi Kamara nem fogja megfosztani Esztert a tagságtól. Még az sem tisztázott, hogy egyáltalán vonatkozik-e rá a szervezet etikai kódexe, amíg ő a villában van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nincs veszélyben VV Eszer ügyvédi praxisa
2011. november 23. 13:15
Loricaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 161695 offline |
Idézet
VV Eszter valószínűleg elég rafinált ahhoz, hogy a Való Világba kerülése előtt gondosan utánanézzen minden részletnek
Biztos vagyok benne,hogy van annyi esze,hogy a műsor miatt nem rugná fel az egész karrierjét.
2011. november 23. 13:35
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
A cím..hibás..Eszer :DDDD
1 felhasználónak tetszik:
Cobain
2011. november 23. 14:08
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Okos nő ez, már csak abból kiindulva, hogy ügyvéd. Szerintem tisztában van a dolgokkal, tuti nincs veszélyben a munkája. Ha abban lenne, ezt ő is tudná, akkor meg gondolom, nem ment volna be a villába.
2011. november 23. 15:20
Utána néztem az Etika Kódexben, hogy szerepelhet-e egy ilyen műsorban. Ezt találtam:
"15/18. A 15/17-18 pontokban írt tevékenység azonban az ügyvédi kar tekintélyét nem sértheti, ezért kerülni kell az olyan gazdasági társaságban való szerepvállalást, amit a társadalmi közmegegyezés kedvezőtlenül ítél meg."
És tudomásom szerintem a Való Világot kedvezőtlenül ítéli meg a társadalom. Kérdés hogy vonatkozik a felfüggesztett praxisú ügyvédekre. (Remélem igen)
"15/18. A 15/17-18 pontokban írt tevékenység azonban az ügyvédi kar tekintélyét nem sértheti, ezért kerülni kell az olyan gazdasági társaságban való szerepvállalást, amit a társadalmi közmegegyezés kedvezőtlenül ítél meg."
És tudomásom szerintem a Való Világot kedvezőtlenül ítéli meg a társadalom. Kérdés hogy vonatkozik a felfüggesztett praxisú ügyvédekre. (Remélem igen)
2011. november 23. 16:40
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
riri17: Nem szeretnék kötekedni, de attól még, hogy neked nem szimpatikus Eszter a villában, még lehet jó ügyvéd. És valószínűleg jó is, mert saját ügyvédi irodája, és doktori titulusa is van.
Amúgy szerintem felelőtlenség volt a villába mennie, mert ha kiesik (és úgyis ki fog, mert nem ő nyeri meg a játékot), akkor nem lesz munkája...
Amúgy szerintem felelőtlenség volt a villába mennie, mert ha kiesik (és úgyis ki fog, mert nem ő nyeri meg a játékot), akkor nem lesz munkája...
2011. november 23. 17:22
hát erre nem tudok mi írni!
tényleg veszélyben van az jó!
tényleg veszélyben van az jó!
2011. november 23. 17:27
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.23. 16:40)
riri17: Nem szeretnék kötekedni, de attól még, hogy neked nem szimpatikus Eszter a villában, még lehet jó ügyvéd. És valószínűleg jó is, mert saját ügyvédi irodája, és doktori titulusa is van.
Rosszul tudod, ugyanis csak ideiglenesen kérte a praxisa felfüggesztését.
2011. november 23. 21:40
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
hát ne is vegyék el tőle.
2011. november 25. 17:20
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
hát sztem. legyen munkája és csáá
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.