Mostanában egyre több pankrátor sérül le a WWE háza tájékán. Randy Orton és Wade Barrett egy Falls Count Everywhere mérkőzésen vett részt indianapolisban, azonban a meccs csúnya véget ért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csúnyán megsérült a pankrátor
2012. január 05. 12:26
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
"Érdekesség, hogy Ryan a Twitterén arról számolt be, hogy nincsenek fájdalmai, csak kezelésekre eljár." Ki az a Ryan? Randy-t így is becézik vagy másról van szó?
Egyébként nagyon sajnálom, hogy ő is megsérült. Tök rossz lesz, ha majd nem láthatom őt fellépni. Nekem ő az egyik kedvenc pankrátorom.
Egyébként nagyon sajnálom, hogy ő is megsérült. Tök rossz lesz, ha majd nem láthatom őt fellépni. Nekem ő az egyik kedvenc pankrátorom.
2012. január 05. 15:29
|
|
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline
|
Utálom randy ortont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. január 05. 15:47
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Sosem gondoltam volna arra,hogy ez megtörténik.De azért amikor a folyosón volt akkor is keményen püfölte Randy Wadet.Borzasztóan sajnáltam amikor már a lépcső alján feküdt.
Mihamarabbi jobbulást és sok pihenést az én harcos Viperámnak.
Mihamarabbi jobbulást és sok pihenést az én harcos Viperámnak.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 05. 15:52
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Azért elég durva dolgokat művelnek a pankrációba.Biztos nagyon fájhatott,azért nem könnyű dolog elviselni a fájdalmat,amit érezhetett.Jobbulást neki.
2012. január 05. 15:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.01.05. 12:26)
"Érdekesség, hogy Ryan a Twitterén arról számolt be, hogy nincsenek fájdalmai, csak kezelésekre eljár." Ki az a Ryan? Randy-t így is becézik vagy másról van szó?
Ryan? Én Randy-t írtam.
Most olvastam el az egészet. Egy picit átírták.
A cikk vége viszont enyhén másra utal.
2012. január 05. 17:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Na azért kapnak ott olyanokat, és akkorákat zuhannak. És a WWE elég lightos adásokat ad mostanság,amióta bevezették a PG-t. Régen senki sem csodálkozott, ha előkerült egy kalapács, és azzal gyepálták egymást.
A sztorikat kitalálják, de azok az esések bizony megtörténnek.
A sztorikat kitalálják, de azok az esések bizony megtörténnek.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.