Harry Styles lesz az új Mick Jagger?
2012. május 16. 17:53
Húúúú,az tök jó lenne,ha Harry szerepelne egy filmben. IMÁDOM!!! <3
2012. május 16. 17:54
Idézet (LULUPeas @ 2012.05.16. 17:28)
Már ne haragudj de itt senki sem kérdőjelezte meg azt hogy Mick tehetséges-e avagy sem, csupán arról volt szó, hogy Harry játszaná őt egy filmben, az meg nonszensz hogy Harry híresebb lenne mert kétlem hogy van aki ne ismerné azt a nevet hogy Mick Jagger. Egyébként az is furcsa hogy nem tartod tehetségesnek, mert ha valamit azt el kell ismerni hogy TUD énekelni, ha nem is szereted a zenéjüket, és nyálgépnek tartod őket. (egyébként nem hibáztatlak emiatt mert én is ezt gondoltam róluk kb. 3 hónappal ezelőtt )
Ez csak a hozzászólásom első felében van benne, nem az egészben, csak úgy gondoltam, hogy megemlítem.
És szerintem nem furcsa, mert én egy tucatsztárt sem szeretek, sőt... És szerintem Harry-nek nincs olyan különleges hangja, amiért őt tehetségnek lehet nevezni
2012. május 16. 17:56
Turné??????Öm mondjuk jó lenne a szerepre(szerintem),de a turnéval mi lesz???
2012. május 16. 17:59
remélem nem...már nem azért... mert akkor elhanyagolná a bandát... és az nagyon nem lenne jó.
2012. május 16. 18:00
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline |
Mi??? Ez most komoly?! Annak örülnék ha Harry szerepelne egy filmbe, de pont Mick Jagger-t kell alakítania??! De mindegy...
2012. május 16. 18:01
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Megnézném, hogy hogy alakítana, egy filmben, de azért jó lenne, ha a bandával elmenne turnézni. Amúgy tényleg hasonlít Mick-re!! De azért nem hagynám ki azt a filmet!! :3
2012. május 16. 18:03
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline |
Harry nem... ismétlem... NEM TUD SZÍNSÉZKEDNI. Csodálatos hangja van, kívül-belül imádom, de a színészi képességei a béka segge alatt vannak.
Másfelől... ne csináljon már külön karriert... 1D
Másfelől... ne csináljon már külön karriert... 1D
2012. május 16. 18:12
Öhmm, ez szerintem nem túl jó ötlet...
1. Harry inkább maradjon az éneklésnél...ha láttátok az iCarly-ban nyújtott alakítását, láttátok azt is hogy nem túl jó színész a drága..(ne értsetek félre, Harry a szívem egyik csücske, deee..♥)
2. Nehogymár lemondja a turnét, és hanyagolja a bandát...tartsanak össze.♥
1D forever
1. Harry inkább maradjon az éneklésnél...ha láttátok az iCarly-ban nyújtott alakítását, láttátok azt is hogy nem túl jó színész a drága..(ne értsetek félre, Harry a szívem egyik csücske, deee..♥)
2. Nehogymár lemondja a turnét, és hanyagolja a bandát...tartsanak össze.♥
1D forever
2012. május 16. 18:17
ÚGYSEM LESZ AZ EZ CSAK EGY PLETYKA!szerintem ez igaz mert harrynek most fontosabb a banda mint egy kis szerep..
2012. május 16. 18:17
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.05.16. 17:54)
Ez csak a hozzászólásom első felében van benne, nem az egészben, csak úgy gondoltam, hogy megemlítem.
És szerintem nem furcsa, mert én egy tucatsztárt sem szeretek, sőt... És szerintem Harry-nek nincs olyan különleges hangja, amiért őt tehetségnek lehet nevezni
Szíved joga, én csak leírtam amit gondolok. Mondtam, nem hibáztatlak.
2012. május 16. 18:24
Külsőre még egy kicsit hasonlítanak is.. de ez CSAK a külsőre igaz. Vagy leginkább csak a hajra xd Hangra még csak össze se lehet őket hasonlítani vagy egy lapon említeni
2012. május 16. 18:28
remélem megkapja mert már szeretném egy filmben is látni vagy többe is HAzza csak kapdd meg
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.