1928 óta készülnek horrorfilmek, melyekben rengeteg borzalommal kell szembenézniük a szereplőknek. Vannak örökzöldek és megbukott alkotások, de az biztos, hogy sok film a gonosztevő miatt marad emlékezetes. Most nézzük, kik a legkedveltebb szereplők.
A teljes cikkhez kattints ide!
A leghíresebb horrorszörnyek
2012. május 31. 12:52
A Sikolyból még csak 4 rész van, nem 5.
Egyébként jó cikk, imádom a horrorfilmeket, főleg a Kör-t és a Sikolyt ezek közül.
2012. május 31. 13:07
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Ne nézzetek le ezért amit most mondok én ezen a kútba dobott csajszin kívül mindegyiket ismerem azt az egyet csak azért nem mert nem merem megnézni a Kört. Lehet, hogy nem is olyan nagyon ijesztő de nekem mindig azt mondták, hogy az brutális. Szóval...Ennek ellenére szeretem a horror filmeket de nem az ilyen nagyon durvákat, hanem inkáb olyanokat mint A Köd
Ott lett a kedvencem Marsia Gay Harden. Nah az egy tuti horror és még vannak benne vicces jelenetek is.
2012. május 31. 13:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Samara félelmetes. 
Sikolyt, Feddyt és Chuckyt bírom.
Sikolyt, Feddyt és Chuckyt bírom.
2012. május 31. 13:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Utálom a horrorokat. 
De ha kedvencet kell mondani, akkor: Max, a berni pásztor...
De ha kedvencet kell mondani, akkor: Max, a berni pásztor...
2012. május 31. 13:12
Érdekes cikk lett. Nekem ezek közül legjobban a Kör tetszett.
2012. május 31. 13:16
Idézet (Ariana @ 2012.05.31. 12:52)
A Sikolyból még csak 4 rész van, nem 5.
Egyébként jó cikk, imádom a horrorfilmeket, főleg a Kör-t és a Sikolyt ezek közül.
Elírtam, hoppá.
2012. május 31. 13:30
Nekem Samara, és Sikoly a kedvencem a többit még nem láttam, de tervezem.
Jó cikk lett <3
2012. május 31. 13:31
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nekem Jason és Freddy a kedvencem:)
Jasonnek egyszerűen tetszik a stílusa és a háttértörténete. Bár a Péntek 13-ból nekem csak a remake tetszett, a régi nem, de ezen kívül szinte minden Jason Voorhees-es filmet szeretek:)
Freddy-t szintén a stílusa miatt kedvelem, főleg mert elég sokszor poénkodik és hát nagyon morbid humora van:D de nekem bejön:) Mind a 7 Rémálom az Elm utcában részt láttam, aztán megnéztem a remake-et is, ami annyira nem tetszett, de problémám sem volt vele, remake-nek teljesen megfelel. Bár úgy gondolom, hogy az ilyen klasszikus horrorokat nem kéne újraforgatni.
Jasonnek egyszerűen tetszik a stílusa és a háttértörténete. Bár a Péntek 13-ból nekem csak a remake tetszett, a régi nem, de ezen kívül szinte minden Jason Voorhees-es filmet szeretek:)
Freddy-t szintén a stílusa miatt kedvelem, főleg mert elég sokszor poénkodik és hát nagyon morbid humora van:D de nekem bejön:) Mind a 7 Rémálom az Elm utcában részt láttam, aztán megnéztem a remake-et is, ami annyira nem tetszett, de problémám sem volt vele, remake-nek teljesen megfelel. Bár úgy gondolom, hogy az ilyen klasszikus horrorokat nem kéne újraforgatni.
2012. május 31. 13:31
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Én szeretem a horror filmeket. Nem ők voltak a kedvenceim, Drakulát, a Harper szigetes gyilkosokat, Dextert és az összes évad gonosztevőit, Patrick Batemant és a Gyilkos koboldot jobban bírom. Persze azért ők mások.
2012. május 31. 13:33
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A Halloween a legjobb, de kizárólag az első, 78-as film. Remekmű a zenétől kezdve a karakterekig, minden. Számomra a legjobb horror. Viszont a többi rész, meg remake kukába való.
2012. május 31. 14:00
Pont tegnap néztük a Kör 2-t, kicsit gagyi ugyan de nézhető
Jason, Freddy, Chucky, Samara, I LOVE HORROR MOVIES
Jason, Freddy, Chucky, Samara, I LOVE HORROR MOVIES
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Fontos dátum közeledik az életükben.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

5 felhasználónak tetszik: