6. nap
Az állatkínzás, az emberi butaság és ha valakinek értelmetlenül és természetesen jogtalanul (bár jogosan sem kellene) veszik el az életét.
29 napos kihívás
2012. július 19. 12:49
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
6.nap
Sok dolog, de ami a legjobban, hogy nem élhetek az álmaimnak :/
Sok dolog, de ami a legjobban, hogy nem élhetek az álmaimnak :/
2012. július 19. 12:57
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
6. nap
Ha egy családtagot vagy a házi kedvencemet elveszítem(pl. most nemrég pusztult el a macskám.. ). Ha átvernek vagy az állatkínzást. De különben nagyon sok dolog eltud szomorítani.
Ha egy családtagot vagy a házi kedvencemet elveszítem(pl. most nemrég pusztult el a macskám.. ). Ha átvernek vagy az állatkínzást. De különben nagyon sok dolog eltud szomorítani.
2012. július 19. 13:21
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
6. nap
Leginkább, mint oly sok mindenkit, az emberek. Lehet nekem rossz a felfogásom, és élek álomvilágban, de azt érzem, hogy amit az emberek tesznek egymással az borzalmas. Gondolok itt a kínzásra, gyilkosságra, átverésre , terrorizálásra, és még sorolhatnám hogy mire. Valahogy azt sem tudom felfogni, hogy egyes emberek miért hiszik többnek magukat a másiknál. Mindenki egyenlő, legyen szegény vagy gazdag, csúnyácska vagy éppen gyönyörű stb...Sajnos ezt sok ember nem veszi észre, és megtámadja a másikat.
Leginkább, mint oly sok mindenkit, az emberek. Lehet nekem rossz a felfogásom, és élek álomvilágban, de azt érzem, hogy amit az emberek tesznek egymással az borzalmas. Gondolok itt a kínzásra, gyilkosságra, átverésre , terrorizálásra, és még sorolhatnám hogy mire. Valahogy azt sem tudom felfogni, hogy egyes emberek miért hiszik többnek magukat a másiknál. Mindenki egyenlő, legyen szegény vagy gazdag, csúnyácska vagy éppen gyönyörű stb...Sajnos ezt sok ember nem veszi észre, és megtámadja a másikat.
2012. július 19. 13:39
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
6. nap: Az állatkízás, és, ha az emberek kinéznek valakit azért, mert más, amiről nem tehet - legyen ez homoszexualitás, vagy akár a származása.
És természetesen, ha azok az emberek, akikben a leginkább megbízok, hátbaszúrnak.
És természetesen, ha azok az emberek, akikben a leginkább megbízok, hátbaszúrnak.
2012. július 19. 13:45
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline |
6.nap: állatkínzás,szomorú(állatos) filmek,ha kicikiznek valakit(pl:engem),ha ellened fordulnak a barátnőid,ha rossul bánnak egy emberrel vagy esetleg velem.
2012. július 19. 13:46
Ha elvesztek valakit, aki nagyon fontos volt nekem. Állatkínzás. Ha nem sikerül elérni az álmaimat.
2012. július 19. 13:50
6. nap! (Ez már a javító, véletlenül a 7. napot csináltam)
Amikor elvesztem a legjobb barátom.
Az állatkínzás.
Ha megbántanak valakit, legyen ez bárki.
Amikor elvesztem a legjobb barátom.
Az állatkínzás.
Ha megbántanak valakit, legyen ez bárki.
2012. július 19. 14:39
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
6.nap
Ha az a fiú aki nekem tetszik,annak én nem tetszek és észre sem vesz.
Ha valakivel valami meghökkentő dolog történik
Ha az a fiú aki nekem tetszik,annak én nem tetszek és észre sem vesz.
Ha valakivel valami meghökkentő dolog történik
2012. július 19. 14:47
6. nap
emlékek, ha valaki olyan akit szeretek le sem sz*r, haláleset a családban, Machine Gun Kelly feat Ester Dean-Invincible és más szomorú dalok.
emlékek, ha valaki olyan akit szeretek le sem sz*r, haláleset a családban, Machine Gun Kelly feat Ester Dean-Invincible és más szomorú dalok.
2012. július 19. 14:52
6. nap
Az állatkínzás, a gúnyolódás, a hajléktalanok, az éhezés (jó, tudom, hogy hippisen hangzik), az hogy néhány ember többnek képzeli magát csak azért, mert gazdagabb vagy szebb. Az igazságtalanság és még napestig sorolhatnám...
Az állatkínzás, a gúnyolódás, a hajléktalanok, az éhezés (jó, tudom, hogy hippisen hangzik), az hogy néhány ember többnek képzeli magát csak azért, mert gazdagabb vagy szebb. Az igazságtalanság és még napestig sorolhatnám...
2012. július 19. 14:56
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha a családtagjaimat, barátaimat bántják, bármilyen formában. Mások ellen elkövetett erőszak. Állatkínzás. Az emberi butaság. Ha megbántanak. A rasszista emberek.
Ha a családtagjaimat, barátaimat bántják, bármilyen formában. Mások ellen elkövetett erőszak. Állatkínzás. Az emberi butaság. Ha megbántanak. A rasszista emberek.
2012. július 19. 17:40
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
6.nap
Szomorúvá tesz, ha elgondolkozom a generációnkon, ha töprengek a világ mai állapotán, ha megbántom anyukámat, ha a Wonderwall-t hallgatom (ez szólt a szalagavatónkon, így az osztályomra emlékszem, és hiányoznak), ha filmdrámát nézek, ha valamiben kudarcot vallok. Bánt a rasszizmus, a globalizáció, a háborúk, a korrupció. És az is elszomorít, ha önvizsgálatot tartok, és rájövök, hogy több negatív jelzővel lehet illetni, mint pozitívval.
Szomorúvá tesz, ha elgondolkozom a generációnkon, ha töprengek a világ mai állapotán, ha megbántom anyukámat, ha a Wonderwall-t hallgatom (ez szólt a szalagavatónkon, így az osztályomra emlékszem, és hiányoznak), ha filmdrámát nézek, ha valamiben kudarcot vallok. Bánt a rasszizmus, a globalizáció, a háborúk, a korrupció. És az is elszomorít, ha önvizsgálatot tartok, és rájövök, hogy több negatív jelzővel lehet illetni, mint pozitívval.
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2012. július 19. 17:52
6.nap:Az állatkínzás,családtag elvesztése,ha mindenki utálna,ha eszembe jut a Titanic..
2012. július 19. 18:04
6. nap
Igazából elég sok minden.. Néha az emlékeim nagyon fájnak, próbálok nem rá gondolni, de persze, hogy csak arra tudok gondolni, és elkezdek bőgni. De emellett szomorúvá tesz az állatkínzás, ha kihasználnak, ha a számomra fontos embereket megbántják.
Igazából elég sok minden.. Néha az emlékeim nagyon fájnak, próbálok nem rá gondolni, de persze, hogy csak arra tudok gondolni, és elkezdek bőgni. De emellett szomorúvá tesz az állatkínzás, ha kihasználnak, ha a számomra fontos embereket megbántják.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.