Rendező: Shane Black
Szereplők:
Tony Stark / Iron Man - Robert Downey jr.
Aldrich Killian - Guy Pearce
Maria Hill - Cobie Smulders
Pepper Potts - Gwyneth Paltrow
The Mandarin - Ben Kingsley
Jarvis - Paul Bettany (szinkron)
Maya Hansen - Rebecca Hall
Happy Hogan - Jon Faveau
Iron Man 3 / Vasember 3 (2013)
2012. július 25. 16:27
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
23 felhasználónak tetszik:
funny18,
House Of Wax,
Arvenita,
Boscorelli,
kismano2,
Black Hearth2,
Évike12,
BunnyGirl,
bibicsibi,
LadyAlexa,
Catherine,
Jenny Lawliet,
Kelsey,
Annamari74,
MadHatter,
zsofeeh,
Vampiregirl1,
Bettyke94,
LaDySmIth,
jasztelek,
Fucka2,
Lindsay019,
LeerdammerGirl
2012. július 25. 16:52
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Köszi a topikot! Logo + BTS
16 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Bessie,
Arvenita,
Boscorelli,
kismano2,
Black Hearth2,
BunnyGirl,
bibicsibi,
Jenny Lawliet,
Annamari74,
zsofeeh,
Bettyke94,
jasztelek,
LaDySmIth,
Lindsay019,
LeerdammerGirl
2012. július 25. 16:55
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ben Kingsley is benne lesz? Jaj de jó, most már miatta is várom
Köszönöm a képeket
Köszönöm a képeket
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. július 26. 10:09
valahol olvastam hogy Mandarin valami terrorista vezér lesz benne remélem hogy ez csak valami vicc!
2012. július 27. 18:23
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Solarian @ 2012.07.26. 07:19)
Hát, érdekes festést kapott a páncél.
Na, már a páncélját is úgy fogja válogatni, ahogy akarja. Minden napra más darab.
2012. július 27. 22:37
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.26. 10:09)
valahol olvastam hogy Mandarin valami terrorista vezér lesz benne remélem hogy ez csak valami vicc!
vicc?? kb csak a legnagyobb ellensége a rajzfilm során végig.
ez a legjobb hír eddig.
a páncél meg borzasztó ocsmány...
2012. július 28. 16:17
Idézet (bertmccracken @ 2012.07.27. 22:37)
vicc?? kb csak a legnagyobb ellensége a rajzfilm során végig.
ez a legjobb hír eddig.
ez a legjobb hír eddig.
tudom kicsoda Mandarin!
de Mandarin nem egy terrorista vezér! vagy rosszul emlékszem??? vagy te hogy emlékszel hogy terrorista vezér???mert én nem úgy emlékszem!
de lehet bennem van a hiba de itt a fazon nagyon nem egy terrorista vezér benyomását kelti hanem egy természetfeletti képességekkel rendelkező varázslóét!
kismano2
2012. július 28. 16:26
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Istenem, alig várom már, mindjárt kiugrok a bőrömből
Robert Downey Jr. főszerplésével jővőre újra vásznon láthatjuk a Vasembert. A Vasember kettőből szinte az egész csapat meg marad, viszont új emberrel bővül a csapat Jessica Chastain-nal. Jessica elárulta hogy a mostani forgató könyv szerint egy szexi tudóst fog alakítani akinek az IQ-ja hasonló Tony Stark-éhoz, és nagy összetűzésekbe fog keveredni Pepper Potts-al is aki szerelme lett a Vasember 2. rész végén.
Bár még a filmre várni kel hiszen 2013 május 03.-án lesz a bemutatója,
A hírek szerint valóságosabb és élethűbbnek tervezik a harmadik részt. Ezt az új forgató könyv író és rendezőnek köszönhetjük Shane Black-nek. Shane-nek Robert sok ötletével és nagy fantáziájával is szembe kell majd nézni, hisz sok ötlete van a filmel kapcsolatban: „Azt hiszem, hamarosan erre (a Vasember 3-ra) is sort kerítenek. Habár jelenleg a The Avengers áll a Marvel Entertainment listájának az élén, nekem van néhány igazán jó ötletem a Vasember újabb folytatásához. Igazából ezek egyáltalán nem állnak ellentétben azzal, amit a Marvel kreatív főnökei akarnak, hiszen minden ott van a képregényfüzetekben. Sőt ami azt illeti, van egy rakás különféle cselekményszálunk a képregénysorozat különböző évtizedeiből”nyilkozta a színész a MTV newsnak.
Idézet
Robert Downey Jr. főszerplésével jővőre újra vásznon láthatjuk a Vasembert. A Vasember kettőből szinte az egész csapat meg marad, viszont új emberrel bővül a csapat Jessica Chastain-nal. Jessica elárulta hogy a mostani forgató könyv szerint egy szexi tudóst fog alakítani akinek az IQ-ja hasonló Tony Stark-éhoz, és nagy összetűzésekbe fog keveredni Pepper Potts-al is aki szerelme lett a Vasember 2. rész végén.
Bár még a filmre várni kel hiszen 2013 május 03.-án lesz a bemutatója,
A hírek szerint valóságosabb és élethűbbnek tervezik a harmadik részt. Ezt az új forgató könyv író és rendezőnek köszönhetjük Shane Black-nek. Shane-nek Robert sok ötletével és nagy fantáziájával is szembe kell majd nézni, hisz sok ötlete van a filmel kapcsolatban: „Azt hiszem, hamarosan erre (a Vasember 3-ra) is sort kerítenek. Habár jelenleg a The Avengers áll a Marvel Entertainment listájának az élén, nekem van néhány igazán jó ötletem a Vasember újabb folytatásához. Igazából ezek egyáltalán nem állnak ellentétben azzal, amit a Marvel kreatív főnökei akarnak, hiszen minden ott van a képregényfüzetekben. Sőt ami azt illeti, van egy rakás különféle cselekményszálunk a képregénysorozat különböző évtizedeiből”nyilkozta a színész a MTV newsnak.
LadyAlexa
2012. július 28. 22:07
Idézet (Solarian @ 2012.07.28. 21:07)
A Mandarin egy folyton-folyvást iláguralomra törő őrült, aki a legfejlettebb technikákat használja céljai elérésére.
Az nem varázslat
Az nem varázslat
jó rendben világos ! túloztam a varázslóval!először egy őrült tudós akiből később mágus lesz!a képregényben így volt! és pont a szuper technológiát akarja eltörölni és gyakorlatilag egy feudális világ ura akar lenni!
csak nekem már maga a gondolat nem tetszik hogy "terrorista"vezér!ezt a terroros megoldásokat gyakran szeretik használni az Amerikaiak!
nem lenne jó ha teljesen lebutítanák Mandarin figuráját.
a 10 gyűrűje is egy földönkívüli technológia amitől különleges erőre tesz szert!mindegyik gyűrűje más és más erőt ad neki!
olyat is hallottam hogy a filmben a gyűrűk teljesen másként lesznek jelen mint a képregényben!szóval nem gyűrűk lesznek hanem valami más amit gyűrűknek neveznek!
egyszerűen nem tetszik hogy kiforgatják a bőréből a karaktert!
és valami olyasmi pletyka is van hogy nem is őt magát fogják Mandarinnak hívni hanem azta terroristasejtet amit vezet szóval egyszerűen nem tetszik az ötlet ennyi!
Évike12
2012. július 29. 08:54
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.28. 22:07)
egyszerűen nem tetszik hogy kiforgatják a bőréből a karaktert!
és valami olyasmi pletyka is van hogy nem is őt magát fogják Mandarinnak hívni hanem azta terroristasejtet amit vezet szóval egyszerűen nem tetszik az ötlet ennyi!
Ja, hogy merészelik megváltoztatni a karaktert, hogy jobban beleilljen a filmek világába?!
Varázslatot a Vasemberbe! Meg pónikat és tündéreket is!
2012. július 29. 10:42
Idézet (Solarian @ 2012.07.29. 08:54)
Ja, hogy merészelik megváltoztatni a karaktert, hogy jobban beleilljen a filmek világába?!
milyen pónikat mi ez a szöveg???el nem tudom képzelni miről beszélsz!
miért Loki azaz a Thor franchise misztikuma passzolt a Bosszúállókba??? IGEN passzolt!
nem értem mi a gond a természetfelettivel egy Vasember képregény filmben!
egy képregényt ne akarjanak már komolyan vetetni és realisztikussá tenni csak azért mert film lesz belőle!szóval nem értem a logikátad!
de mindegy nem szándékozom folytatni a vitát!nem értünk egyet van ilyen!
2012. augusztus 01. 10:43
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline |
Jaj nagyon várom már.Az első két rész is nagyon tetszett,hát még a harmadik. De messze van még 2013..
Hogy hogy nem Jon Favreau fogja rendezni aki az első két filmet?
Hogy hogy nem Jon Favreau fogja rendezni aki az első két filmet?
2012. október 21. 20:27
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MjTNhL1gheg
meg jelent az előzetes előzetes, huhh, nagyon felcsigázott
2012. október 21. 20:35
Idézet (Évike12 @ 2012.10.21. 20:27)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MjTNhL1gheg
Engem is nagyon felcsigázott, kb annyira várom, mintha maga a film jönne ki a héten.
2012. október 21. 20:47
Idézet (Mizi @ 2012.10.21. 20:35)
Engem is nagyon felcsigázott, kb annyira várom, mintha maga a film jönne ki a héten.
Jó is lenne ha most lenne a premier, elsők közt venném meg a jegyet
2012. október 22. 20:29
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline |
Nézzétek! Új jelenetekkel.
http://youtu.be/2LKxUpTussg
http://youtu.be/2LKxUpTussg
2012. október 22. 20:41
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline |
Jönnek a képek is.
11 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
funny18,
Bessie,
House Of Wax,
BunnyGirl,
Mirjána,
jasztelek,
Annamari74,
standoffan,
Lindsay019,