Megjelent a formáció vadiúj számához készült videoklip, ami a Megismételhetetlen címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megismételhetetlen Hősök-klip
2012. szeptember 04. 18:31
Mikor megláttam, akkor egy kő esett le a szívemről. Rosszabbra számítottam, igaz, a kedvencem nem lesz, de így most bebizonyították, hogy tényleg nem kell őket félteni. Bár Ecküvel még mindig nem szimpatizálok a Fluoros zene után.

2012. szeptember 04. 19:01
![]() |
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 ![]() |
nemszeretem őket, inkább apám hallgatja

2012. szeptember 04. 19:07
![]() |
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9537 Csatolások: 117951 Azonosító: 67956 ![]() |
Idézet (Teora @ 2012.09.04. 18:31)
Mikor megláttam, akkor egy kő esett le a szívemről. Rosszabbra számítottam, igaz, a kedvencem nem lesz, de így most bebizonyították, hogy tényleg nem kell őket félteni. Bár Ecküvel még mindig nem szimpatizálok a Fluoros zene után. 

Engem az OSG-s fellépésük nyugtatott meg, hogy talán nem lesz velük gond. Ők lennének az elsők, akiket a VIVA nem befolyásol negatív irányba. Ez a szám viszont elképesztően jó lett. Imádom!

2012. szeptember 04. 20:01
![]() |
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6858 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 ![]() |
kicsit csalódtam mikor Eckü fluorral csinált klipet meg dalt. A dal olyan amit vártam, tetszik, de azért a kedvencem nem lesz, viszont a klipben nem csalódtam nagyon jó

2012. szeptember 04. 20:34
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.09.04. 19:07)
Engem az OSG-s fellépésük nyugtatott meg, hogy talán nem lesz velük gond. Ők lennének az elsők, akiket a VIVA nem befolyásol negatív irányba. Ez a szám viszont elképesztően jó lett. Imádom!
Eckü meg csak Eckü. Tőle kicsit tartok, mert ő eleve olyan dilis (jó értelemben), viszont a VIVÁval keverve nagyon is hajlamos lehet az elcelebesedésre. Fluor is alapjáraton őrült és a VIVA ezt ki is használta. Régen ő is tudott egész jó zenéket csinálni. Remélem Eckü nem jut az ő sorsára, mert akkor rántja magával az egész Hősöket.

Sajnos OSG-ről lemaradtam, de akkor örülök, hogy ott is jók voltak. Mondjuk amilyen hangulatot ezek csinálnak.

2012. szeptember 04. 20:45
Nem rossz dal , már már rég letöltöttem , és am is már egy hete megjelent a klip...
És ha már az OSG-ről is szó van , akk el szeretném mondani , hogy az évek során rettenetesen becsicskult , már nem is a extreme sportokról szól , hanem csak a tré koncertekről , meg ilyen gagyi ismeretlen magyar rapperekről -.-"
És ha már az OSG-ről is szó van , akk el szeretném mondani , hogy az évek során rettenetesen becsicskult , már nem is a extreme sportokról szól , hanem csak a tré koncertekről , meg ilyen gagyi ismeretlen magyar rapperekről -.-"
2012. szeptember 04. 21:34
![]() |
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 774 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 ![]() |
Jó de nem az én stílusom

2012. szeptember 05. 14:26
MÉg nem hallotam! de nagyon jó jó a szöveg meg eleve ők is nagyon jók !!

2012. szeptember 05. 16:34
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
Egyből imádom ezt a számot.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.

Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
A színésznőről nemrég érkezett a hír.

Sam Claflin a válásáról: "Borzalmas dolog ezen keresztülmenni"
Sam Claflin a válásáról: "Borzalmas dolog ezen keresztülmenni"
Véget ért a színész házassága.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.