Szeptemberi kedvcsináló
2012. szeptember 05. 21:26
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Én is nagyon szeretem az őszt, bár kicsit ront a 'minőségén', hogy a tanulás miatt kevesebbet lehetek a szabadban, mint szeretnék...bár délután tudok kint olvasni néhány gyümölcs társaságában
2012. szeptember 06. 15:41
Ez így is van 
Plusz az ősz a kedvenc évszakom a nyár után azért,mert akkor születtem
Plusz az ősz a kedvenc évszakom a nyár után azért,mert akkor születtem
2012. szeptember 06. 17:08
Nekem pont az ősz a kedvenc évszakom, ilyenkor egészen elfogadható az időjárás.
2012. szeptember 07. 23:28
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Nekem nagyon nehéz hozzászokni a nyár után, pedig igazából szeretem az őszt. A táj olyan gyönyörű ebben az évszakban. Igyekszem a pozitív oldalát nézni.
2012. szeptember 08. 11:06
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én minden évszakot szeretek, mindegyiket más okokból. Az ősz gyönyörű, és az iskolát is el lehet felejteni, ha ott vannak veled a rég nem látott barátaid.
2012. szeptember 08. 12:27
Én szeretem az ősz, mivel ebben az évszakban is születtem, de nem csak ezért. Utálom a 40°-os meleget, és most hogy itt van az ősz, már nem kell minden nap megrohadnom a melegben.
2012. szeptember 09. 14:22
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én tartom a Halloweent..
Vannak jó kis díszítő elemek hozzá.
2012. szeptember 09. 19:47
|
|
Szandika 1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 185643 offline
|
én szeretem az őszt és igaza van mindig ki kell használni minden jó pillanatot
2012. szeptember 10. 21:38
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen évszak van, csak pénz és egészség legyen, aztán felőlem lehet -30°-os hideg is.
2012. szeptember 13. 14:33
Én meg pont nem azért vártam az őszt,mert iskola van,hanem azért mert ilyenkor (nekem legalábbis)általában feszült és boldogtalan a hangulatom.Nekem az ősz,egy elég közömbös évszak,olyan egyhangú és igen szépek a táj színei,de mégsem olyan évszak mint a többi.Talán csak a Halloweent szeretem benne igazán.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.

1 felhasználónak tetszik: