Milyennek képzeled a jövődet?
2014. szeptember 05. 18:46
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Én csak azt szeretném, hogy jó körülmények között éljek és boldog legyek:)
1 felhasználónak tetszik:
kaliforhnia
2014. szeptember 06. 17:29
Átlagosnak,de szeretnék kijutni Amerikába,Párizsba és Kanadába
2015. július 04. 20:31
Az én álmom, hogy legyen egy angol felsőfokúm, hogy legyen egy jó állásom, remélhetőleg lesz köze a rajzoláshoz, és, hogy legyek valaki, és ne vesszek el a nagyvilágban. Ja, és nem akarom csak úgy megkapni azt amire vágyom. Azt akarom,hogy én elmondhassam magamról, hogy én igenis megküzdöttem azért, amim van, és én erre büszke vagyok.
Récy98
2015. augusztus 18. 09:41
csak egy zenekarra vágyom, semmi extra, és szeretnék ezzel foglalkozni (lehetőleg külföldön). álmodik a nyomor.
2015. november 05. 14:56
Én csak egy biztos pontot... fogalmam sincs mit kezdjek magammal, jó lenne egy isteni szikra..
2015. november 05. 18:30
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237597 Azonosító: 59785 offline
|
Egy biztos állásban és saját lakásban reménykedem. Helyileg utóbbi tök mindegy, hogy merre, csak messze ettől a falutól.
2015. november 16. 05:22
Egy jó állás, utazgatás, mást nem igazán tudok..
2016. április 13. 22:25
|
|
DeadRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255630 offline
|
Huhh, hát elég szépen elterveztem már. Le szeretném tenni az érettségit, utána pedig egy fodrász szakmát elvégezni. Utána Budapestre szeretnék menni tanulni Smink- és maszkmestert. A két szakma között szeretnék elsősorban spanyolul és angolul megtanulni, később pedig japánul és olaszul. Szeretnék Spanyolországba költözni (Ausztrálián is gondolkoztam, de ott sok a pók és elég messze van). Szeretnék még sok-sok más országokba eljutni (Japánba több hónapra kijutni), ott megismerni a kultúrát és az étkezést a szép helyek és a kikapcsolódás mellett. Szeretném ki élvezni az életét. Egy fotós szakmát is meg szeretnék szerezni, meg egy piercing szúrót. A barátommal tervezem a jövőt, illetve ha biztos dolgunk van az adott helyen, akkor a szüleimet és a mamámat is kihozni magam után. Talán egy kislányt örökbe is szeretnék fogadni.
2016. április 15. 15:25
Svájcban élnék a hegyekben, egy gyönyörű faházban, a garázsban egy Harley Davidson állna, és nem lenne más dolgom, csak írogatni a regényeimet. Ja, és lenne egy kaukázusi juhász kutyám.
De mivel a valóságban élünk, minden bizonnyal fősuli után neki kell állnom valami gagyi lapnál dolgozni, hogy meg tudjak élni, és egy panel lesz az otthonom.
2016. július 03. 05:48
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Még nem tudom, de egy biztos. Mindenképpen szeretném elérni a célom és megvalósítani az álmom. Ez egyszer biztos.
2016. július 03. 10:29
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nem tervezek nagy extrákat az életemben. Kanadát céloztam meg, mivel unokatestvéremék ott élnek, és imádják Kanadát, remek munkalehetőség, és szerintük az ott lévő emberek is nagyon kedvesek a magyarokkal. Állásomnak már annyi mindent gondoltam, de a pszichológus, valamint az újságírás még mindig megmaradt. De mondjuk nekem már az is elég, ha van egy biztos pont az életemben, a többi meg majd jön magától.
2016. július 14. 17:34
A tökéletes jövőmben író leszek, sorban adom ki a könyveimet, és van is időm írni, egy szép kertesházban, ha lehet, Spanyolországban, de minimum akkor már Balatonon.
Van egy jó kis családom, minimum 1 macskám, de minél több, annál jobb, és egy kutyám.
Van egy jó kis családom, minimum 1 macskám, de minél több, annál jobb, és egy kutyám.
2016. augusztus 22. 13:55
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Legközelebbi jövőmben tanulni szeretnék, majd külföldön élni valami egzotikus helyen, egy tengerparton vagy legalább a közelében. Egy szép házban, törődő férjjel és egy közös kisgyermekkel, és szeretnék ügyvéd lenni, illetve sikeres lenni a karrieremben, az anyaságban és mindenben.
2016. október 31. 20:58
Egy svájci városkában, Grindelwald-ban szeretném tengetni mindennapjaim egy gyönyörű faházban, ahol nincs semmi más dolgom, csak írni a regényeim.
2016. október 31. 21:23
Nagyjából kétszer ennyi karakterem lesz, remélhetőleg 3 kiadott könyvem, és a vihorászó kis sétálópokolfajzatok gyerekek a házam tájára se merik hozni a túlpattogó gumilabdájukat, mert tudják hogy az én házam körül rejtélyesen tűnnek az ilyen emberi javak. És egészen biztos lesz egy csomó macskám.
meg mellékállásban gazolok a hivatalnak, mert senki nem veszi majd meg a könyve(i)m
meg mellékállásban gazolok a hivatalnak, mert senki nem veszi majd meg a könyve(i)m
Denna
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.