A korzikai énekesnő harmadik meglepetése is megjelent: ezúttal egy képriport formájában, mely az egyik új dalának a szövegét is tartalmazza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Képriporttal lepte meg rajongóit Alizée
2013. február 10. 11:06
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
2013. február 10. 11:12
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Kedves tőle *.*!
2013. február 10. 11:29
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ez nagyon kedves tőle!!!!!!
2013. február 10. 12:00
Remek fotó lettek, bár nem rajongok a sztárért, de ez rendes volt. (:
2013. február 10. 19:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
A fordításba azért nem kezdtem bele, mert még angolra se tudták normálisan lefordítani eddig, mivel fennakadtak egy soron, hogy vajon milyen értelemben használják, de alapjában véve arról szól, hogy a férfi, akit Alizée (?) szeret, nem igazán törődik vele. Viszont felmerült az a lehetőség is, hogy nem Jérémy-ről szól a dal, hanem inkább Matt Pokoráról, bár az is kérdéses, hogy ők ketten egyáltalán jártak-e. Legalábbis én nem tartom hiteles forrásnak a Voici-t és a benne megjelenő pletykákat...
2013. február 10. 20:31
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jók lettek a képek
2013. február 11. 16:47
Nem biztos, hogy tökéletes a fordítás, mert az angolról fordítottam, és van pár kifejezés, ami szerintem számukra sem világos, és jobban nem tudták megoldani. Igazából ha a teljes szöveg meglenne, akkor egyszerűbb lenne... Így ha vki hibákat vél benne felfedezni, szóljon.
"Ő annyira szép, de olyan törékeny az eső-páncélja, amely megtörik a megjegyzéseim alatt, amikor szórakozom rajta.
Nem szereti a munkáját, azt mondta nekem, ez bolondoknak való...
Hogy minden alkalommal, amikor megszólal az ébresztőóra, változtatna a tempón, de már túl késő. Már a metróban van. Az én lovagom...
...Don Quijote a harmincas éveiben jár, de még mindig egy gyermek, az én lovagom...
...Megkérdeztem tőle, szeret-e engem, de nem válaszolt.
Az én értéktelen lovagom, az én kis gazemberem, aki jónak találja magát a lányoknál, de nem törődik velem...
Az én lovagom..."
Nagyjából így lehet lefordítani.
"Ő annyira szép, de olyan törékeny az eső-páncélja, amely megtörik a megjegyzéseim alatt, amikor szórakozom rajta.
Nem szereti a munkáját, azt mondta nekem, ez bolondoknak való...
Hogy minden alkalommal, amikor megszólal az ébresztőóra, változtatna a tempón, de már túl késő. Már a metróban van. Az én lovagom...
...Don Quijote a harmincas éveiben jár, de még mindig egy gyermek, az én lovagom...
...Megkérdeztem tőle, szeret-e engem, de nem válaszolt.
Az én értéktelen lovagom, az én kis gazemberem, aki jónak találja magát a lányoknál, de nem törődik velem...
Az én lovagom..."
Nagyjából így lehet lefordítani.
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.