A korzikai énekesnő harmadik meglepetése is megjelent: ezúttal egy képriport formájában, mely az egyik új dalának a szövegét is tartalmazza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Képriporttal lepte meg rajongóit Alizée
2013. február 10. 11:06
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
2013. február 10. 11:12
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Kedves tőle *.*!
2013. február 10. 11:29
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ez nagyon kedves tőle!!!!!!
2013. február 10. 12:00
Remek fotó lettek, bár nem rajongok a sztárért, de ez rendes volt. (:
2013. február 10. 19:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
A fordításba azért nem kezdtem bele, mert még angolra se tudták normálisan lefordítani eddig, mivel fennakadtak egy soron, hogy vajon milyen értelemben használják, de alapjában véve arról szól, hogy a férfi, akit Alizée (?) szeret, nem igazán törődik vele. Viszont felmerült az a lehetőség is, hogy nem Jérémy-ről szól a dal, hanem inkább Matt Pokoráról, bár az is kérdéses, hogy ők ketten egyáltalán jártak-e. Legalábbis én nem tartom hiteles forrásnak a Voici-t és a benne megjelenő pletykákat...
2013. február 10. 20:31
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jók lettek a képek
2013. február 11. 16:47
Nem biztos, hogy tökéletes a fordítás, mert az angolról fordítottam, és van pár kifejezés, ami szerintem számukra sem világos, és jobban nem tudták megoldani. Igazából ha a teljes szöveg meglenne, akkor egyszerűbb lenne... Így ha vki hibákat vél benne felfedezni, szóljon.
"Ő annyira szép, de olyan törékeny az eső-páncélja, amely megtörik a megjegyzéseim alatt, amikor szórakozom rajta.
Nem szereti a munkáját, azt mondta nekem, ez bolondoknak való...
Hogy minden alkalommal, amikor megszólal az ébresztőóra, változtatna a tempón, de már túl késő. Már a metróban van. Az én lovagom...
...Don Quijote a harmincas éveiben jár, de még mindig egy gyermek, az én lovagom...
...Megkérdeztem tőle, szeret-e engem, de nem válaszolt.
Az én értéktelen lovagom, az én kis gazemberem, aki jónak találja magát a lányoknál, de nem törődik velem...
Az én lovagom..."
Nagyjából így lehet lefordítani.
"Ő annyira szép, de olyan törékeny az eső-páncélja, amely megtörik a megjegyzéseim alatt, amikor szórakozom rajta.
Nem szereti a munkáját, azt mondta nekem, ez bolondoknak való...
Hogy minden alkalommal, amikor megszólal az ébresztőóra, változtatna a tempón, de már túl késő. Már a metróban van. Az én lovagom...
...Don Quijote a harmincas éveiben jár, de még mindig egy gyermek, az én lovagom...
...Megkérdeztem tőle, szeret-e engem, de nem válaszolt.
Az én értéktelen lovagom, az én kis gazemberem, aki jónak találja magát a lányoknál, de nem törődik velem...
Az én lovagom..."
Nagyjából így lehet lefordítani.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit