Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 20. 11:01
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline |
Szép szám, megérdemelte, hogy nyerjen.
2013. május 20. 12:58
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Gratulálok! És természetesen Alexnek is mert a 10.hely nagyon szép eredmény,hazánkban eddig a 3.aki ilyen sokáig jutott holott mindenki kritizálta hogy milyen szar még a döntőbe sem fogunk bekerülni ennek ellenére szép eredményt ért el
2013. május 20. 13:49
Olíííívúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 84 Csatolások: 12 Azonosító: 198971 offline |
Amúgy meg bírom Emmelie De Forestet,de Zlata Ognevichnek vagy elsőnek vagy másodiknak kellett volna lennie!!!!Sokkal jobb volt Azerbajdzsánnál!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. május 20. 16:14
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Cynthia @ 2013.05.19. 21:37)
Ha jól tudom, ez is benne van a szabályzatban, hogy kötelező ugyan abban a ruhában, ugyan azzal a koreográfiával és mindennel színpadra lépni a döntőben, mint amivel/ben az elődöntőben szerepeltek. Még a színpadon tartózkodok maximális létszáma is meg van határozva, amit jelenleg nem tudok megmondani, hogy mennyi. Mondjuk ez alól nyilván kivétel egy nagyobb létszámú együttes.
Ez érdekes, mondjuk ha azt vesszük, hogy az automatikusan döntőbe jutott előadók csak egyszer adhatják elő, akkor a többiek gondolom ne jöjjenek két fajta fellépéssel, még ha a dal ugyanaz is. Így is kicsit fura, hogy akik az elődöntőben mérették magukat és bejutottak, azok kétszer adták elő. Lehet másodjára már jobban megmaradt az emberekben (vagy pl. szerintem a Kedvesem egy tipikusan olyan dal, amit meg kell hallgatni többszőr, hogy fülbemászó legyen, vagyis nálam így volt) és így nagyobb esélyük is volt talán. De ez is csak azoknál igaz, akik akkor hallották a dalokat és nem néztek (hallgattak) előre utánuk.
2013. május 20. 16:17
kár hogy a Dánok lettek de legalább 10.-ek lettünk
2013. május 20. 16:59
Idézet (Fuller @ 2013.05.20. 16:14)
Ez érdekes, mondjuk ha azt vesszük, hogy az automatikusan döntőbe jutott előadók csak egyszer adhatják elő, akkor a többiek gondolom ne jöjjenek két fajta fellépéssel, még ha a dal ugyanaz is. Így is kicsit fura, hogy akik az elődöntőben mérették magukat és bejutottak, azok kétszer adták elő. Lehet másodjára már jobban megmaradt az emberekben (vagy pl. szerintem a Kedvesem egy tipikusan olyan dal, amit meg kell hallgatni többszőr, hogy fülbemászó legyen, vagyis nálam így volt) és így nagyobb esélyük is volt talán. De ez is csak azoknál igaz, akik akkor hallották a dalokat és nem néztek (hallgattak) előre utánuk.
Szerintem nem baj, hogy így van, mert azok az országok, akik automatikusan döntőben vannak, azoknak nem kell azon izgulniuk, hogy bejutnak-e. És ezek az országok általában olyan nevetséges produkciókat szoktak küldeni, hogy ha nem az öt nagy lennének, akkor lehet, hogy a döntőbe se jutnának be.
2013. május 20. 17:41
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline |
Szerintem nem Dániának kellett volna nyernie, mert voltak jobbak is, de ez csak az én véleményem.
Alex 10. helyének örülök. Szép teljesítmény!
Románia hogy került a 13. helyre? Nekem nagyon nem tetszett.. egyenesen borzalmasnak tartottam azt a kornyikálást..
Alex 10. helyének örülök. Szép teljesítmény!
Románia hogy került a 13. helyre? Nekem nagyon nem tetszett.. egyenesen borzalmasnak tartottam azt a kornyikálást..
2013. május 20. 18:25
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Abban sokakkal egyértek, hogy nem kellett volna befutott sztárt küldeni. Mindkettőt szerettem, de itt nem érdekeltek és nem is szurkoltam nekik. Ennyi erővel Svédország kiküldhette volna az ABBA egyik énekesnőjét, kb ez is olyan lett volna.
2013. május 20. 21:40
Sellinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 464 Csatolások: 53 Azonosító: 177625 offline |
Gratulálok neki, gondoltam, hogy ő nyeri, nekem ez a dal tetszett a legjobban Alexnak is grat, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó eredményt fogunk vele elérni.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni