Starity

Under the Dome / A Búra alatt (2013 – 2015)

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 12. 20:33 #41
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (szavy @ 2013.09.12. 14:43)
Szerintem összességébe nem volt szar a szinkron, kivéve Big Jim hangját, mert azt nagyon nem találták el. Ezen az Ifi dolgon én is röhögtem, szerintem elképesztően béna lett, ahogy Angie ordibált neki, hogy Ifi, Ifi engedj ki!  rohog.gif Ezt a részt igazán hagyhatták volna eredetiben, mivel tulajdonképpen ez a neve, hogy Junior, nevet meg nem szokás lefordítani. Ennyi erővel Joe lehetne Józsi, Norrie pl Nórika, Angi meg Angéla.  d3.gif Azon viszont egészen meglepődtem, hogy majdnem sikerült a két részt reklám nélkül leadni. A másodiknak a vége előtt volt egy 10 perces, de az első alatt semmi, és a kettő között sem. 
Egyébként a 12-es részről vélemények? Ki látta? Kivel tudom megtárgyalni?  biggrin.gif

Julia meg meg persze Júlia vagy Juliska. _nevet.gif Barbie-nak mi lenne a magyar neve? _nevet.gif

Velem nyugodtan. De most nem fehéritek. tongue.gif
Először is kezdem a végével. Annyira tudtam, hogy mit mond a végén Barbie. Ha fogadni kellett volna rá, most lenne egy csomó pénzem. biggrin.gif Viszont nagyon izgat már hogy mi lesz a Pompás király lepkével. Kezd kilelni a bábból? Vagy kikerül a minibúrából, azért sipol olyan idegesitően? unsure.gif
Big Jim amúgy egész jó főgonosz, viszont mikor elkezd szónokolni, hogy tartsunk össze, stb... majd megőrülök. rohog.gif Olyan beszédet mond mindig, mintha háborúra készülne.
Annak azért örülök, hogy Junior már kezd átlátni apján. Vajon mit üzen neki a búra? think.gif Dodee-t sajnáltam, de az a nő annyira naiv és hülye volt, hogy az már fájt.
Aztán ott a katonaság is. Honnan tudnak a tojásról és Barbie-ról? Na és mivel tudják bemérni a tojást? unsure.gif
Norrie szépen beszólt Mr. "hűderáhozomafrásztafgyerekekre" Big Jimnek. rohog.gif De most már Joe is látja, hogy miféle ember. Várom a folytatást. Mint mindig biggrin.gif
2013. szeptember 12. 20:53 #42
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 20:33)
Julia meg meg persze Júlia vagy Juliska. _nevet.gif Barbie-nak mi lenne a magyar neve? _nevet.gif 
Velem nyugodtan. De most nem fehéritek. tongue.gif 
Először is kezdem a végével. Annyira tudtam, hogy mit mond a végén Barbie. Ha fogadni kellett volna rá, most lenne egy csomó pénzem. biggrin.gif Viszont nagyon izgat már hogy mi lesz a Pompás király lepkével. Kezd kilelni a bábból? Vagy kikerül a minibúrából, azért sipol olyan idegesitően? unsure.gif 
Big Jim amúgy egész jó főgonosz, viszont mikor elkezd szónokolni, hogy tartsunk össze, stb... majd megőrülök.  rohog.gif Olyan beszédet mond mindig, mintha háborúra készülne.
Annak azért örülök, hogy Junior már kezd átlátni apján. Vajon mit üzen neki a búra? think.gif Dodee-t sajnáltam, de az a nő annyira naiv és hülye volt, hogy az már fájt. 
Aztán ott a katonaság is. Honnan tudnak a tojásról és Barbie-ról? Na és mivel tudják bemérni a tojást? unsure.gif 
Norrie szépen beszólt Mr. "hűderáhozomafrásztafgyerekekre" Big Jimnek. rohog.gif De most már Joe is látja, hogy miféle ember. Várom a folytatást. Mint mindig biggrin.gif

Barbie lehetne mondjuk Ken. _nevet.gif Najó, hagyjuk is inkább ezeket a neveket. biggrin.gif Én sem fehérítek, úgy olvassátok el!

Szerintem ki fog nyílni a kisbúra. Aztán a lepke talán rárepül annak a vállára, akit királynak szeretne. rohog.gif Nem tudom tényleg. Kb annyit sem tudok mint az elején. Annyi hülyeség eszembe jut minden rész végén, amikor próbálnám kitalálni, hogy mi következhet. A teljesen egyértelmű negyedik kezet tudtam csak kitalálni, azon kívül semmit, szóval a vége az lesz, hogy körberöhögöm magam, mert ismerősnek felvetettem, hogy kibújhatna egy pelyhes kiscsibe is a tojásból, mert az mekkora poén lenne már. biggrin.gif

Big Jim jó, mint főgonosz. Az emberek előtt segítőkész, de beleállítja az ember hátába a baltát ha az érdeke megkívánja. Valamiért neki nagyon kapóra jött a búra, mintha egy új társadalmat akarna kiépíteni ott bent. De minden diktátor megbukik egyszer. biggrin.gif

Junior a maga módján értelmes. Tuti "mondani" fog neki valamit a búra, amikor a rész végén odament. Egyre inkább azon vagyok, hogy a végén ő lesz a nagy megmentő (szóval a pompás király vagy mi). Mert mindig abból indulok ki, hogy ő már az egész előtt jó pár évvel ki volt szemelve (anyja festménye).

Barbie szerintem többet tud az egészről , mint mondd. Mert a rádióadásban, amit Dodee befogott, mondták a katonaságtól, hogy ő ért valamennyire a kis búrához. Hiába mondta az első részben, hogy ez nem lehet katonai dolog, mert ha az lenne akkor nem működne, neki nem lehet elhinni kb azt se, amit kérdez. Biztos, hogy sunyít valamiben.

A kedvenc részem a 12-es részben amúgy Phil már már csákknorriszi rúgása volt Barbie álla felé, még ha ez most nem is volt jogos. biggrin.gif

Egyébként szerintetek melyik karakter lehet összességében a legnépszerűbb? Ilyen Linda és Phil féle semlegeseket kizárnék, de tényleg érdekes lehet, hogy kinek ki, és miért. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. szeptember 12. 21:20 #43
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
na és Barbuska? rofl.gif Igazad van, hagyjuk ezt. biggrin.gif

Lehet hogy kinyílik, most nagyon úgy tűnik, de mikor fognak rózsaszín csillagok hullni? Mert azt is megfestette Junior anyja. Sajnos egyre többen szereznek tudomást a tojásról. Már látta Linda is, tudja Big Jim is, hogy van egy tojás, Julia, Barie, plusz a gyerekek, Norrie mostohaanyja. Kihagytam valakit? biggrin.gif
Lehet hogy abban lesznek a kicsi rózsaszín csillagok. _nevet.gif De amúgy hiába szállna bárki vállára, legtöbb embernek nem jelentene semmit.A srácok is tapogatóznak.

Hát igen, minden diktátor megbukik egyszer, de ő olyan jól csinálja. biggrin.gif Annyi mindenkinek tehet még keresztbe.
Egyébként én most meg pont a Barbie-katonaság-tojás háromszögön töröm a fejem. Barbie elméletileg egy sima katona volt, akármilyen képzett, mit érthetne egy ilyen fura tojáshoz? think.gif Szóval igen, tuti sumákol még valamit. Lehet, hogy E.T. és ő tojta? _nevet.gif

Népszerűség szerintem attól függ kit kérdezel. pasiknak tuti valamelyik csaj. Julia vagy Angie. Fiatalabbaknak esetleg Norrie, de kétlem. rohog.gif
Csajoknak ott az ügyeletes szőke szépfiú Barbie, és Junior sem csúnya. rohog.gif
Néhány embernek még Big Jim is bejöhet, pont azért amilyen.

Viszont ha engem kérdeznél én azt mondom, hogy nem rossz Barbie, de Juniort most azért szeretem jobban, mert tiszta pszichó, és kiszámíthatatlan.

Ott volt a kórházas jelenet is. Szinte már azt hittem, hogy kajak bekajálta Angie süketelését, de hogy észrevette már a cigit? Aztán apucinak is beszólt majdnem a végén. biggrin.gif
2013. szeptember 12. 21:25 #44
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (szavy @ 2013.09.12. 20:53)

Egyébként szerintetek melyik karakter lehet összességében a legnépszerűbb? Ilyen Linda és Phil féle semlegeseket kizárnék, de tényleg érdekes lehet, hogy kinek ki, és miért.  rolleyes.gif

Jómagam Julia párti vagyok, szóval neki és Barbie-nak szurkolok, még akkor is, ha tudom, hogy Barbie múltja sem makulátlan, de Big Jimhez képest még nem vészes. biggrin.gif
Miért ép Julia? mertcsakéskész, ezt bonyolult lenne kifejteni. biggrin.gif _nevet.gif
2013. szeptember 12. 21:35 #45
szavy
szavy
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 21:20)
na és Barbuska? rofl.gif Igazad van, hagyjuk ezt. biggrin.gif
...

Ezt az ET dolgot hagyjuk is, nem akarom, hogy valami béna zöld emberke szállal szétcsesszék az egészet, mert akkor elönti a szär az agyamat, de tényleg. Jobban örülnék valami földi emberkísérletnek, hogy hogy viselkedik egy közösség, ha be vannak zárva, nem mehetnek sehova, és csak egymásra vannak utalva. De valószínű mégis valami földönkívüli izé lesz, mert amikor leesett, nem volt ott vagy 100 hadirepülő, ami elbírta volna ezt a kupolát, aztán meg rájuk pottyantja.

A cigit azért vette észre, mert az elején is Barbie adott neki egy szálat, amikor ő a kocsiból figyelte Angie-t. biggrin.gif Mellesleg várom már a nagy apa-fia egymás ellen fordulást. De valószínű, hogy ez már átcsúszik jövőre.

Idézet (Josh_ @ 2013.09.12. 21:25)
Jómagam Julia párti vagyok, szóval neki és Barbie-nak szurkolok, még akkor is, ha tudom, hogy Barbie múltja sem makulátlan, de Big Jimhez képest még nem vészes.  biggrin.gif 
Miért ép Julia? mertcsakéskész, ezt bonyolult lenne kifejteni.  biggrin.gif  _nevet.gif

Kb annyira nem érdemes belemenni, mint nekem Junior miértjébe. d3.gif Holnapig mondhatnánk a magunkét. biggrin.gif
2013. szeptember 12. 21:47 #46
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (szavy @ 2013.09.12. 21:35)
Ezt az ET dolgot hagyjuk is, nem akarom, hogy valami béna zöld emberke szállal szétcsesszék az egészet, mert akkor elönti a szär az agyamat, de tényleg. Jobban örülnék valami földi emberkísérletnek, hogy hogy viselkedik egy közösség, ha be vannak zárva, nem mehetnek sehova, és csak egymásra vannak utalva. De valószínű mégis valami földönkívüli izé lesz, mert amikor leesett, nem volt ott vagy 100 hadirepülő, ami elbírta volna ezt a kupolát, aztán meg rájuk pottyantja. 
A cigit azért vette észre, mert az elején is Barbie adott neki egy szálat, amikor ő a kocsiból figyelte Angie-t.  biggrin.gif  Mellesleg várom már a nagy apa-fia egymás ellen fordulást. De valószínű, hogy ez már átcsúszik jövőre.
Kb annyira nem érdemes belemenni, mint nekem Junior miértjébe.  d3.gif Holnapig mondhatnánk a magunkét.  biggrin.gif

Na és suttyomban nem tudott elszívni egy szálat? Jó, persze ez rögtön gyanús lett Jr-nak és igaza is lett. biggrin.gif

Amúgy lehetne földi kísérlet is. unsure.gif Az a baj, hogy nem olvastam a könyvet, de Stephen Kingtől persze ki lehet nézni, hogy földönkívüli dolgok is belekeveredne, de remélem nem. Még csak az kéne hogy jöjjön Mulder és Scully. biggrin.gif
Amúgy ötletelhetünk a tojásról, de attól sajnos okosabbak nem leszünk. Amúgy meg ki köze a tojásnak a hernyóhoz/lepkéhez? huh.gif

Az évadzáróban szerintem tutira kikel a lepke. Az milyen lenne már, ha Big Jimre szállna? _nevet.gif Juliara nem hiszem, de lehet hogy pont azért lesz ő a befutó. unsure.gif

Egyébként gondolkoztam azon, hogy megszerzem a könyvet, de félek picit a spoilertől. Hiába másképp csinálták meg a könyvben, de mi van, ha egy csomó minden meg úgy lesz? Á, nem. Kivárom a sorozat végét. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2013. szeptember 12. 21:48 #47
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 21:20)
Néhány embernek még Big Jim is bejöhet, pont azért amilyen.

A hatalom nagy úr és a mindennapokban is sokan vannak akik sok mindent megtesznek érte, szóval sok Big Jim van köztünk. Ők példaképként tekintenek rá, szerencsére nálunk a fegyver nem játszik a játékban. rohog.gif
Idézet (szavy @ 2013.09.12. 21:35)
Kb annyira nem érdemes belemenni, mint nekem Junior miértjébe.  d3.gif Holnapig mondhatnánk a magunkét.  biggrin.gif
Ismerjük egymás gyengepontjait, fogalmazzunk úgy. _nevet.gif
2013. szeptember 12. 22:43 #48
szavy
szavy
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 21:47)
Na és suttyomban nem tudott elszívni egy szálat? Jó, persze ez rögtön gyanús lett Jr-nak és igaza is lett. biggrin.gif
Amúgy lehetne földi kísérlet is. unsure.gif Az a baj, hogy nem olvastam a könyvet, de Stephen Kingtől persze ki lehet nézni, hogy földönkívüli dolgok is belekeveredne, de remélem nem. Még csak az kéne hogy jöjjön Mulder és Scully. biggrin.gif
Amúgy ötletelhetünk a tojásról, de attól sajnos okosabbak nem leszünk. Amúgy meg ki köze a tojásnak a hernyóhoz/lepkéhez? huh.gif 
Az évadzáróban szerintem tutira kikel a lepke. Az milyen lenne már, ha Big Jimre szállna? _nevet.gif Juliara nem hiszem, de lehet hogy pont azért lesz ő a befutó. unsure.gif 
Egyébként gondolkoztam azon, hogy megszerzem a könyvet, de félek picit a spoilertől. Hiába másképp csinálták meg a könyvben, de mi van, ha egy csomó minden meg úgy lesz? Á, nem. Kivárom a sorozat végét. biggrin.gif

Kb annyi köze van, mint amennyire a húsvéti nyuszi is tojást tojik. rohog.gif

A könyvből szerintem sokat nem tudsz meg. Én beleolvastam az elejébe, meg a végébe (nem bírtam magammal blush.gif), szóval tudom, hogy a könyv szerint mi lesz a vége. Leírom, de kifehérítve, szóval csak az olvassa el, akit nem zavar, ha tudni fogja mik vannak a könyvben!

Egyébként azt olvastam valahol, hogy a sorozat csak a 10. részig követi valamennyire a könyvet, azután egyáltalán nem. Persze ettől még a búra nyitja (ha van biggrin.gif ) még lehet ugyanaz majd. Van olyan, aki a könyvben az elején meghal, de a sorozatban sokáig viszik, és fordítva.

Szóval, fehérség:
- A könyvben Juniornak agydaganata van. Ott ezért művel furcsa dolgokat, sőt, pszichóbb, mint a sorozatban, és már rögtön a legelején megöli szeretett Angie-jét (nem bunkerbe zárja), aztán amikor már nagyon beteg, az egyik cella előtt hátba lövi valaki, már nem tudom kicsoda. Talán az egyik ott lévő rendőr.
- A könyvben nincs minibúra. Legalábbis én nem találtam.
- A könyvben Julia és Barbie túlélik az egészet, mert valahogy kijutnak/kinyílik/felemelkedik/eltűnik a búra. Talán Big Jim is, de benne nem vagyok biztos.
2 felhasználónak tetszik: Josh_, kurrek
2013. szeptember 13. 10:50 #49
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 21:47)

Scully! w00t.gif Jöhetne, tudományos alapon megszakértené a tojást. biggrin.gif
Kicsit felturbózzák a megjelenését, lecserélik a ruhatárát és mindjárt lenne még egy ok, amiért a képernyő elé szögezze magát az ember. Egy Julia, Linda, Scully trió nem hangzana rosszul. rolleyes.gif

Idézet (szavy @ 2013.09.12. 22:43)
Egyébként azt olvastam valahol, hogy a sorozat csak a 10. részig követi valamennyire a könyvet, azután egyáltalán nem.

Aki olvasta a könyvet annak elképzelhető, hogy nem jön be a sorozat, mert mást vár. Én, aki nem olvastam tökéletesen elégedett vagyok a történettel. Sőt, bizonyos szempontból jó is, hogy nem követik a könyvet. Junior egyértelműen ez a kategória. Bár sok embernél elvágta magát az első pár részben, de nem rossz ember ő alapjában véve. Igaz, a szerelem elvette az eszét, de nem ő az első a történelemben. d3.gif Néhány szereplő alattomosságból cselekszik vagy úgy fonja a szálakat, hogy mentse a bőrét. Junior csak Junior. Kihasználják, átverik, folyamatosan hazudnak neki. Család, barátok nélkül próbál küzdeni azért, hogy végre szeressék és megbecsüljék. Nem csoda, hogy agyilag picit megrokkan néha. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: mikieger, Bessie
2013. szeptember 13. 14:32 #50
szavy
szavy
Idézet (Josh_ @ 2013.09.13. 10:50)
Scully! w00t.gif Jöhetne, tudományos alapon megszakértené a tojást.  biggrin.gif 
Kicsit felturbózzák a megjelenését, lecserélik a ruhatárát és mindjárt lenne még egy ok, amiért a képernyő elé szögezze magát az ember. Egy Julia, Linda, Scully trió nem hangzana rosszul.  rolleyes.gif

És mégis hogyan kerülne be a búra alá? biggrin.gif Mert az oké, hogy én megmondtam már neked, hogy képes vagyok bekaparni magam, főleg, ha Barbie még egyszer megüti a rendőrkémet. rohog.gif De egyszer már behozták Maxet az évad közepén, hogy az "egyik üresen maradt házban bujkáltam". És azért ezt nem süthetik el túl sokszor, mert gáz lenne.

Idézet (Josh_ @ 2013.09.13. 10:50)
Aki olvasta a könyvet annak elképzelhető, hogy nem jön be a sorozat, mert mást vár. Én, aki nem olvastam tökéletesen elégedett vagyok a történettel. Sőt, bizonyos szempontból jó is, hogy nem követik a könyvet. Junior egyértelműen ez a kategória. Bár sok embernél elvágta magát az első pár részben, de nem rossz ember ő alapjában véve. Igaz, a szerelem elvette az eszét, de nem ő az első a történelemben. d3.gif  Néhány szereplő alattomosságból cselekszik vagy úgy fonja a szálakat, hogy mentse a bőrét. Junior csak Junior. Kihasználják, átverik, folyamatosan hazudnak neki. Család, barátok nélkül próbál küzdeni azért, hogy végre szeressék és megbecsüljék. Nem csoda, hogy agyilag picit megrokkan néha.  biggrin.gif

Hajlamos rá. Bár nem mutatták, Big Jim és a szomszédok szerint az anyja sem volt mindig százas, és hát nézzünk csak rá a papára. Valami az ő fejében sincs mindig rendben. rohog.gif Szerintem ha megfeszül, akkor sem fogják ott bent szeretni, max akkor, ha tényleg ő menti meg az egész várost, de ő abba meg bele fog csavarodni. A fiatalok, Joe és Angie (talán Norrie is, bár ő tulajdonképpen nem is ismeri) meg félnek tőle, amióta a csaj elmondta az öccsének, hogy be volt zárva pár napig. Utána Joe rá is támadt Juniorra ezért, de hát nem egy súlycsoport a kettő, de azért aranyos próbálkozás volt. biggrin.gif

Lehet, hogy a halott Rennie mama küldte rájuk a mennyországból a búrát, hogy rend legyen már végre a városban. rohog.gif

És hoztam nektek valamit biggrin.gif Katt a nagy képért. (Majd ha jó lesz a feltöltés, utólag feltöltetjük valamelyik modival saját tárhelyre.)

http://thumbnails103.imagebam.com/27567/d62444275662630.jpg
8 felhasználónak tetszik: HeavyMetalBabe, mikieger, Toxic, Josh_, Bessie, zsofeeh, hana001, kurrek
2013. szeptember 13. 19:53 #51
Josh_
Josh_
Idézet (szavy @ 2013.09.13. 14:32)
És mégis hogyan kerülne be a búra alá?

Majd az ufók elintézik, amikor elrabolták csak összespanolt velük. biggrin.gif A világító szemükkel vághatnak lyukat a búrán és szépen leeresztik. Angie olyan sikolyt kivágna, megrepedne a búra. _nevet.gif

Az anyja is érdekes, hogy előre látta a dolgot. Bár elképzelhető, a búra csak felhasználta a képet, hogy tudassa kiről van szó. Rejtély, mint minden, kevés választ kaptunk ezidáig. Szeretni nem fogják, rosszul sikerült a bemutatkozás. Nehezen bízna meg benne bárki is. Junior jelenleg olyan, mint aki közepén áll maga sem tudja mit akar, még bármerre billenhet. Nehéz eldönteni mi lenne jobb, ha bedurvulna és mondjuk versenybe szállna a hatalomért tisztességtelen eszközökkel (akár apján keresztül) vagy segítene az üldözötteknek. Talán az előbbi, mert izgalmas részek születhetnének.

Idézet (szavy @ 2013.09.13. 14:32)
És hoztam nektek valamit

Ebben a képben az a csodálatos, ha nem tudnák miről van szó, akár te is készíthetted volna. _nevet.gif
Bocsánat, magas labda volt. biggrin.gif
2013. szeptember 13. 22:07 #52
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2013.09.13. 19:53)
Majd az ufók elintézik, amikor elrabolták csak összespanolt velük. biggrin.gif A világító szemükkel vághatnak lyukat a búrán és szépen leeresztik. Angie olyan sikolyt kivágna, megrepedne a búra. _nevet.gif 
Az anyja is érdekes, hogy előre látta a dolgot. Bár elképzelhető, a búra csak felhasználta a képet, hogy tudassa kiről van szó. Rejtély, mint minden, kevés választ kaptunk ezidáig. Szeretni nem fogják, rosszul sikerült a bemutatkozás. Nehezen bízna meg benne bárki is. Junior jelenleg olyan, mint aki közepén áll maga sem tudja mit akar, még bármerre billenhet. Nehéz eldönteni mi lenne jobb, ha bedurvulna és mondjuk versenybe szállna a hatalomért tisztességtelen eszközökkel (akár apján keresztül) vagy segítene az üldözötteknek. Talán az előbbi, mert izgalmas részek születhetnének.

Ebben a képben az a csodálatos, ha nem tudnák miről van szó, akár te is készíthetted volna.  _nevet.gif 
Bocsánat, magas labda volt.  biggrin.gif

Egyre gondoltunk az UFO-t illetően. biggrin.gif De most meg az jutott eszembe, mi van, ha pont ő van a pici tojásban? _nevet.gif Elvégre rabolták már el UFO-k, most ott lenne a klón Scully, ami nagyon hamar felnő. na jó, ez nagyon beteg ötlet. rohog.gif

Egyébként tegnap én sem tudtam megállni, leszedtem a könyvet. _nevet.gif Ez az átkozott kíváncsiság. Damit. _nevet.gif Én is csak beleolvastam, és meglepődtem, hogy Barbie ott Chester Millben szakács. Viszont benne van az a jelenet is, hogy Barbie-t letartóztatják. biggrin.gif A végéből nem sokat értettem, de nem is nagyon akartam belefolyni. Én azért nagyon remélem, hogy Big Jim benne lesz jó sokáig. Imádnivalóan rohadék. rohog.gif

Egyébként lehet hogy tényleg a hatalommániás apja miatt lett ilyen. Anyja miatt is kaphatott eleget, hogy bolond volt, utána az apja nem nagyon foglalkozott vele, csak utasítgatta. Az ilyen meg előbb vagy utóbb robban. Átvitt értelemben.

Az már megint furdalja az oldalam, hogy a katonaság mennyit tud Barbie-ról, és ki is ő valójában? unsure.gif
Linda is kaphatna valami fontosabb szerepet, mint hogy a rendet meg az embereket védje. unsure.gif
2013. szeptember 13. 23:21 #53
szavy
szavy
Idézet (Bessie @ 2013.09.13. 22:07)
Az már megint furdalja az oldalam, hogy a katonaság mennyit tud Barbie-ról, és ki is ő valójában? unsure.gif 
Linda is kaphatna valami fontosabb szerepet, mint hogy a rendet meg az embereket védje. unsure.gif

Szerintem Barbie nem éppen önként hagyta ott a sereget. Vagy ha mégis önként, akkor azért, hogy mentse a bőrét, és ezért vannak nagyon a nyomában. Arra viszont nincs ötletem, hogy neki mi köze lehet a búrához. Valamit biztosan tud, de egyelőre jobbnak látja, ha hallgat.

Én is várok valami nagy dobást már Lindától, mert ő eddig abszolút semmi. mellow.gif
2013. szeptember 13. 23:41 #54
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2013.09.13. 22:07)
Egyre gondoltunk az UFO-t illetően. biggrin.gif De most meg az jutott eszembe...

Mit nekünk hálivúd, meg is van ki írja a 2. évadot. biggrin.gif

Idézet (szavy @ 2013.09.13. 23:21)
várok valami nagy dobást már Lindától, mert ő eddig abszolút semmi.  mellow.gif

Jó nő biggrin.gif, csak jelentéktelen szegény. Most haragszok is rá, mert Big Jim az orránál fogva vezeti. Lehetne néha önálló gondolata, mint pl. a nyomozós résznél. Az tetszett. Ez a rendőr vagyok és a törvényt szolgálom duma nem túl izgalmas.
2013. szeptember 14. 12:24 #55
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2013.09.13. 23:41)
Mit nekünk hálivúd, meg is van ki írja a 2. évadot. biggrin.gif
Jó nő biggrin.gif, csak jelentéktelen szegény. Most haragszok is rá, mert Big Jim az orránál fogva vezeti. Lehetne néha önálló gondolata, mint pl. a nyomozós résznél. Az tetszett. Ez a rendőr vagyok és a törvényt szolgálom duma nem túl izgalmas.

na akkor dugjuk össze mind a buksinkat és ötleteljünk még. rohog.gif Azt eladjuk hálivúdnak és gazdagok leszünk. _nevet.gif

Most még nagyon az, de remélem változni fog. rohog.gif Találjunk már ki neki is egy jó sztorit. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2013. szeptember 14. 17:22 #56
szavy
szavy
Este agyaltam, és ezzel a Barbie-katonaság dologgal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi van, ha Barbie már volt egy hasonló helyzetben korábban máshol, és azért keresik annyira a seregtől, hogy nehogy arról beszéljen valamit. Mint amikor egy prototipust tesztelnek vagy ilyesmi. unsure.gif És akkor így ugye hazudott a legelején Joe-nak arról, hogy ez nem katonai dolog, mert működik. Lehet hogy hülyeség, de jobb nem jutott eszembe. biggrin.gif
2013. szeptember 14. 21:40 #57
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Agyaljunk még ezen. Mit is tudunk róla? Katona volt, majd behajtófiú. Mi van ha dezertált a seregből valami miatt? lehetne az egy katonai kísérlet is, amire vagy emlékszik, vagy nem. biggrin.gif Legyünk hálivúdiak, és okozhatott ez nála amnéziát is. rohog.gif Vagy tud valamit tényleg, csak aláfirkantott egy titoktartási szerződést. biggrin.gif Egy olyan 'vagy kussolsz, vagy megdöglesz' félét.
2013. szeptember 14. 21:58 #58
szavy
szavy
Idézet (Bessie @ 2013.09.14. 21:40)
Agyaljunk még ezen. Mit is tudunk róla? Katona volt, majd behajtófiú. Mi van ha dezertált a seregből valami miatt? lehetne az egy katonai kísérlet is, amire vagy emlékszik, vagy nem. biggrin.gif Legyünk hálivúdiak, és okozhatott ez nála amnéziát is. rohog.gif Vagy tud valamit tényleg, csak aláfirkantott egy titoktartási szerződést. biggrin.gif Egy olyan 'vagy kussolsz, vagy megdöglesz' félét.

Erről most eszembe jutott a Kocka című film első része, hogy mindenki, aki a kockának egy részét tervezte, a végén benne ébredt fel, hogy vajon ki tud-e jutni belőle. Ilyen alapon végülis lehet, hogy Barbie alkotta a kis búra egy részét, aztán pont akkor pottyantották le a nagyot, amikor biztosak voltak benne hogy ő is bent van, hogy nesze, szabadulj ki a saját csapdádból. biggrin.gif
2013. szeptember 14. 22:17 #59
Josh_
Josh_
Az utolsó részből kiindulva leírom én is a saját verzióm...

A katonaság küldetésről beszél, tehát Barbie tudja mi történik. Szerintem ő a beépített ember. Nem véletlenül volt a városban, hanem a katonaság rendelte eleve oda, hogy felügyelje a lakosságot és az akcióval együtt járó kellemetlenségeket, fogalmazzunk úgy. Igaz, ennek ellentmond a behajtói munkássága, és Julia férje. think.gif Nem véletlenül keresik őt és nem bízzák másra a küldetést. Az, hogy katona volt és képzettebb, mint a lakosság még nem ok arra, hogy tudja mit kell tennie a búrával. Ilyen kiképzést ember nem kap a hadseregben, szóval eligazították mi a teendő, ha nagy gáz van. Az akció célja? A búra megvéd, mint az atombunker, de képes nagyobb körzetben emberek százait, ezreit? megmenteni, ha egy adott országot megtámadnának. Ennek a tesztelése folyik, vizsgálva, hogyan változtatja meg a búrán belül ragadt emberek viselkedését és ítélőképességét a tény, hogy be vannak zárva és csupán egymás segítségében bízhatnak. A tojás, nos maga a központi rész, amely a búrát generálja és valamilyen általunk még nem ismert algoritmus szerint képes az embereket tulajdonságaik alapján kiválasztani az őrség tagjai közé, melyek a búra épségéért felelnek.

Ez most pattant ki a fejemből, felelősséget nem vállalok érte. biggrin.gif
2013. szeptember 14. 23:36 #60
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2013.09.14. 22:17)
Az utolsó részből kiindulva leírom én is a saját verzióm...
A katonaság küldetésről beszél, tehát Barbie tudja mi történik. Szerintem ő a beépített ember. Nem véletlenül volt a városban, hanem  a katonaság rendelte eleve oda, hogy felügyelje a lakosságot és az akcióval együtt járó kellemetlenségeket, fogalmazzunk úgy. Igaz, ennek ellentmond a behajtói munkássága, és Julia férje. think.gif Nem véletlenül keresik őt és nem bízzák másra a küldetést. Az, hogy katona volt és képzettebb, mint a lakosság még nem ok arra, hogy tudja mit kell tennie a búrával. Ilyen kiképzést ember nem kap a hadseregben, szóval eligazították mi a teendő, ha nagy gáz van. Az akció célja? A búra megvéd, mint az atombunker, de képes nagyobb körzetben emberek százait, ezreit? megmenteni, ha egy adott országot megtámadnának. Ennek a tesztelése folyik, vizsgálva, hogyan változtatja meg a búrán belül ragadt emberek viselkedését és ítélőképességét a tény, hogy be vannak zárva és csupán egymás segítségében bízhatnak. A tojás, nos maga a központi rész, amely a búrát generálja és valamilyen általunk még nem ismert algoritmus szerint képes az embereket tulajdonságaik alapján kiválasztani az őrség tagjai közé, melyek a búra épségéért felelnek.   
Ez most pattant ki a fejemből, felelősséget nem vállalok érte. biggrin.gif

Ellentmondásra csak azt mondanám, kell egy fedősztori is, hogy egy vadidegen mit keres ott, aki ráadásul harcedzett. biggrin.gif

A többi viszont tetszik. A katonaság kifejleszt egy profi védelmet, amit tesztelnek. thumbsup.gif A tojás mondjuk válasszon genetika szerint. biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!