Under the Dome / A Búra alatt (2013 – 2015)
2015. szeptember 17. 21:37
|
|
KitCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 248992 offline
|
Most hogy az utolsó részt is leadták, úgy gondolom lehetett volna ennek jó folytatást csinálni. Mármint sokszor vontatott volt az egész és a közösség szó 7 milliárdszor elhangzott minden részben ami kifejezetten bosszantott. De így ez az 5ös brigád / azaz barbieék egészen jó csapatot alkothattak volna. Igaz fenn állt volna az esélye hogy megint csak elszúrnák a történetet. Kicsit azért hiányozni fog.
2015. szeptember 22. 09:33
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Anno a 2. évad vége előtt abbahagytam, de múlthéten gyors befejeztem meg ledaráltam a 3. évadot, és én őszintén mondom, hogy örülök annak, hogy nem lesz 4. évad
Az 1. évadot nagyon szerettem, még éppen a 2. is elment, bár ott már azért voltak dolgok amik nekem nem jöttek át, de ez a 3. évad
Én egész végig csak pislogtam, hogy mi ez a batár nagy baromság
Egyetlen egy pozitívum volt a 3. évadban, Melanie halála, de azon kívül minden borzalmas volt
Annyi sok ostobaságot hordtak össze, alig bírtam végig szenvedni ezt az évadot, szóval én örülök, hogy nem lesz több, hogy őszinte legyek ebből már nem igen lehet mit kihozni, pláne nem ilyen nagy butaság után
Az 1. évadot nagyon szerettem, még éppen a 2. is elment, bár ott már azért voltak dolgok amik nekem nem jöttek át, de ez a 3. évad
Én egész végig csak pislogtam, hogy mi ez a batár nagy baromság
Egyetlen egy pozitívum volt a 3. évadban, Melanie halála, de azon kívül minden borzalmas volt
2015. szeptember 22. 11:25
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Azon röhögtem, hogy Big Jimnek megint sikerült megúszni a dolgokat, sőt elég jól jött ki a helyzetből.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. szeptember 22. 11:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Bessie @ 2015.09.22. 11:25)
Azon röhögtem, hogy Big Jimnek megint sikerült megúszni a dolgokat, sőt elég jól jött ki a helyzetből. 
Jah, azt én is néztem, hogy nem semmi üzletet kötött
2015. szeptember 22. 23:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2015.09.22. 11:35)
Jah, azt én is néztem, hogy nem semmi üzletet kötött
Bár azt hiszem, ha kiderült volna, hogy milyen szépen állt neki néha irtani a népet akkor ez nem így lett volna
kidumálta volna azt is tuti.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.