Starity

Under the Dome / A Búra alatt (2013 – 2015)

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 18. 17:41 #121
benyaw93
benyaw93
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
2x04 - "Revelation" stills (HQ)
6 felhasználónak tetszik: HeavyMetalBabe, House Of Wax, Bessie, kurrek, Josh_, Toxic
2014. július 27. 11:53 #122
benyaw93
benyaw93
2x05 - "Reconciliation" stills (HQ)
7 felhasználónak tetszik: HeavyMetalBabe, House Of Wax, kurrek, Toxic, Bessie, Josh_, Angel
2014. július 28. 09:01 #123
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sikeresen befejeztem az első évadot, és alig várom az estét, hogy elkezdhessem a másodikat blush.gif
Láttam már pár jó sorozatot, de ilyen izgalmasat még nem. Minden részt tűkön ülve vártam, még ha voltak is benne előre látható dolgok én akkor is meglepődtem rajtuk rohog.gif
Egyértelmű kedvencem Barbie blush.gif Mike Vogel nagyon jól alakítja. A másik kedvencem Linda, bár ő az utolsó pár részben kissé frusztrált, annyira befolyásolta Nagy Jim, hogy már zavart. Joe és Norrie nagyon szimpatikusak, remélem együtt is maradnak laugh.gif
Julia kezdetben nem volt szimpatikus, ám mióta kiderült, hogy Barbie ölte meg a férjét és ennek ellenére teljesen normálisan viselkedett egészen megkedveltem blush.gif És Barbie-val szép párt alkotnak blush.gif
Junior egy pszichopata, komolyan, néha nagyon ki tudok borulni rajta dry.gif Angie meg számmora elég közömbös, az elején mikor Junior bezárta nagyon sajnáltam, félelmetes volt belegondolni mit tennék ilyen helyzetben. De mióta megtalálták a mini búrát azóta jól játssza az őrültet blush.gif
Halottak közül Rose és Dodee volt akiket nagyon sajnáltam blush.gif
Mellékszereplők közül Max volt a kedvencem meghajolo.gif
Az egész sorozat nagyon rejtélyes és van egy nagyon különleges hangulata, imádom laugh.gif Csak azt sajnálom, hogy ennyit halogattam blush.gif
Köszönet a sok képért meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, kurrek, SmileyZ, Josh_, hana001, Toxic
2014. július 28. 15:31 #124
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (House Of Wax @ 2014.07.28. 09:01)

akkor jöhet a második évad? biggrin.gif lesznek ám meglepik. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. július 28. 19:23 #125
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (Bessie @ 2014.07.28. 15:31)
akkor jöhet a második évad? biggrin.gif lesznek ám meglepik. rohog.gif

Igen, ma kezdem nemsokára az első részét az évadnak, aztán minden este egyet, hogy azzal is húzzam az új részre való várakozást rohog.gif
Ne csigázz, már így is alig bírom ki, hogy ne essek neki egyben a második évadnak rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bessie
2014. július 28. 22:08 #126
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (House Of Wax @ 2014.07.28. 19:23)
Igen, ma kezdem nemsokára az első részét az évadnak, aztán minden este egyet, hogy azzal is húzzam az új részre való várakozást  rohog.gif 
Ne csigázz, már így is alig bírom ki, hogy ne essek neki egyben a második évadnak  rohog.gif

nyugi, már az első részben is meg fogsz lepődni. Egyébként olvastam, hogy
- ebben az évadban hullani fognak a népek. Vagyis több halál lesz, mint az előző évadban
- lesz aki visszatér a halottaiból biggrin.gif
- az évad végére valaki kijut a búrából unsure.gif
2014. július 28. 22:25 #127
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Az első évad be kell valljam jobban tetszett 110.gif

A másodikkal sincs semmi gond, az első rész még jó volt, de a másodikat már nehezen ültem végig... blink.gif Imádom ezt a sorozatot, de ez most elég laposra sikeredett. A 3-4. rész egész jó volt, tűrhető, de kíváncsi leszek a folytatásra, mert elég érdekes volt unsure.gif
2014. július 28. 22:34 #128
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Angel @ 2014.07.28. 22:25)
Az első évad be kell valljam jobban tetszett  110.gif 
A másodikkal sincs semmi gond, az első rész még jó volt, de a másodikat már nehezen ültem végig... blink.gif  Imádom ezt a sorozatot, de ez most elég laposra sikeredett. A 3-4. rész egész jó volt, tűrhető, de kíváncsi leszek a folytatásra, mert elég érdekes volt  unsure.gif

hát vannak benne hatalmas logikai bukfencek. Mikor az ismeretlen csaj pl kijött a vízből valahogy sejtettem, hogy Sam ismeri, csak úgy tesz, mintha nem ismerné. Néhány dolog annyira sablonos, vagy értelmetlen dolgok, hogy egyszerűen csak pislogok ezeken. Ezt a Rebecca tanárnőt is úgy kéne lapáttal ütni, ahogy csak lehet. Tudományra alapozva akar embereket kiirtani? 110.gif Meg úgy az egész nő tiszta pszichó. rohog.gif Julia is miért bízik meg annyira Samben? És mi lett a mi Barbinkkal? Annak az ismeretlen csajnak meg annyi színésznői vénája van, mint egy tepsi süteménynek. _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: kurrek, Josh_, House Of Wax, hana001, Angel, Toxic
2014. július 29. 13:11 #129
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Idézet (Bessie @ 2014.07.28. 22:34)
hát vannak benne hatalmas logikai bukfencek. Mikor az ismeretlen csaj pl kijött a vízből valahogy sejtettem, hogy Sam ismeri, csak úgy tesz, mintha nem ismerné. Néhány dolog annyira sablonos, vagy értelmetlen dolgok, hogy egyszerűen csak pislogok ezeken. Ezt a Rebecca tanárnőt is úgy kéne lapáttal ütni, ahogy csak lehet. Tudományra alapozva akar embereket kiirtani? 110.gif Meg úgy az egész nő tiszta pszichó. rohog.gif Julia is miért bízik meg annyira Samben? És mi lett a mi Barbinkkal? Annak az ismeretlen csajnak meg annyi színésznői vénája van, mint egy tepsi süteménynek. _nevet.gif

Ezen az utolsó mondaton még most is fetrengek a röhögéstől.. _nevet.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax
2014. július 30. 08:35 #130
House Of Wax
House Of Wax
Csak az 5. rész után akartam véleményt írni a második évadról, de ami ebben az első két részben történt, muszáj vagyok kifejteni rohog.gif
Először is az ismeretlen csajtól a víz kiver dry.gif Ha nem láttam volna elszaladni az iskolából akkor én biztos rá fognám a gyilkosságot meghajolo.gif
Linda és Angie halála eléggé megrázott.Angie nem volt éppen a kedvencem de azért sajnálom, hogy kinyiffant, azért az első részben (második évad) elég szimpatikus volt blush.gif Linda meg nagyon fog hiányozni. Ez a Sam gyerek nekem eléggé gyanús, kíváncsi leszek a karakterére blush.gif Julia és Barbie aranyosak mint mindig, bár most a második rész végén mikor Julia jött a hülyeségével miszerint elveszíti meg nem bízhat Barbie-ban nem nagyon tudtam hova tenni mellow.gif Egyetértettem Barbie-val, csak azért mert máshogy látják a búrát még nem azt jelenti, hogy nem bízhatnak egymásban meg ilyenek omg.gif Barbie és Joe beszélgetését megkönnyeztem, nagyon meghatóra sikeredett blush.gif
A tanár néniben pedig igazatok van, valami nem stimmel vele rohog.gif Nyírjunk ki embereket csak mert nem lesz elég a kaja?! Komolyan?! rohog.gif
Dodee-nak örültem, még akkor is ha úgy tért vissza, hogy idegesítse Nagy Jim-et rohog.gif Ha már Nagy Jim, ez az új énje kissé gyanús, de azért elég elviselhető, most nem akartam lelőni egy perc után rohog.gif Junior szintén nem volt idegesítő, és én szinte 100%-ra tudom, hogy nem ő ölte meg Angie-t. Okés, kissé elborult a srác, de azért erre szerintem nem lenne képes blush.gif
Mi lesz még itt emberek rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Josh_, Bessie
2014. augusztus 03. 13:57 #131
szavy
szavy
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Egyre jobban bírom sunyi Samet. rohog.gif Még akkor is, ha meg akarta ölni Juniort.

Miss Minden tudó Magashomlok Rebeccánál szinte imádkoztam, hogy ő legyen az egyetlen, akit megfertőz a disznó vírusa. rohog.gif Kicsit népírtó Adolf H. szindrómája van a nőnek. A szegény ember Lenny Kravitz-éért nem kár, már az első évadban is csak fölösleg volt a karaktere. Melanie "tepsi sütemény" Crosst meg nyugodtan meg lehetne ölni még egyszer. Hajrá Sam! rohog.gif

De most akkor 88-ban is volt egy búra? Vagy csak a tojás volt? Minél többet nézem, annál kevesebbet tudok. _nevet.gif

Egyébként hallottátok azokat az infókat, amiket a Comic Conon árultak el?
Hogy Angie vagy Linda vissza fog térni. Na de minek?
Meg hogy legalább egy szereplő az évad végére kijut a búra alól? Erre kíváncsi leszek, hogy hogyan, és hogy ki lesz az. Vagy hogy vissza kerül-e valahogy. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Dorci000, Bessie
2014. augusztus 03. 15:05 #132
benyaw93
benyaw93
2x06 - "In the Dark" stills (HQ)
7 felhasználónak tetszik: Josh_, Toxic, kurrek, Bessie, HeavyMetalBabe, House Of Wax, Angel
2014. augusztus 06. 22:53 #133
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Sikeresen megnéztem az 5-6. részt tongue.gif

Én soha nem fogom megérteni, hogy mit látnak ebben a Nagy Jim-ben az emberek, olyan, mint néhány politikus (nevet nem említenék...) hazudozik össze-vissza, csakhogy jól jöjjön ki a dolgokból. Elég érdekes.
Ami most úgy tetszett, az hogy volt valami kis kaland az egészben.
A kiscsaj tőlem már kapott volna néhány pofont, de az a rész, amikor Norrie-t ellökik, és elkezd vérezni, hogy jöttek rá, hogy a vérből talán kiderül, miért került vissza a kiscsaj a halálból? blink.gif blink.gif
Na meg hát Sam...a jóságos nagybácsi. Néha már visítottam volna legszívesebben. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy Lyle, hogy a fenébe csinálta a járatot, amikor Sam feszítette fel a szekrényajtót, és ő biztos nem tudta a kombinációt? Meg, honnan tudta, hogy ott nincsen a búra? unsure.gif

Érdekesre sikeredett, és most izgatottan várom a következő részt thumbsup.gif Csak az is legyen ilyen jó 110.gif
2014. augusztus 08. 05:47 #134
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó^^ Bár az első évadot jobban szerettem, az volt az igazi, mégis a második már nem volt annyira szuper. Igaz folytattam, anyuval minden este nézünk egy részt szóval adtam neki még egy esélyt.
2014. augusztus 16. 14:39 #135
benyaw93
benyaw93
2x07 - "Going Home" stills (HQ)
5 felhasználónak tetszik: standoffan, HeavyMetalBabe, House Of Wax, Josh_, Toxic
2014. augusztus 16. 14:41 #136
benyaw93
benyaw93
2x08 - "Awakening" stills (HQ)
6 felhasználónak tetszik: standoffan, HeavyMetalBabe, House Of Wax, Josh_, kurrek, Toxic
2014. augusztus 17. 13:35 #137
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
ez egyre furcsább, és furcsább. Most már 3-an kint vannak a búrán kívül. Vajon hogy fognak visszakerülni? Mert gondolom Barbie csak visszamegy Juliához. És mihez fog most kezdeni Big Jim, hogy már nincs ott Barbie, aki "észhez" térítse? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kurrek
2014. augusztus 17. 14:46 #138
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Idézet (Bessie @ 2014.08.17. 13:35)
ez egyre furcsább, és furcsább. Most már 3-an kint vannak a búrán kívül. Vajon hogy fognak visszakerülni? Mert gondolom Barbie csak visszamegy Juliához. És mihez fog most kezdeni Big Jim, hogy már nincs ott Barbie, aki "észhez" térítse? rohog.gif

Arra én is kíváncsi leszek, hogy mit kezdenek ezzel az egésszel, mert ha belegondolunk, simán megtehetnék, hogy mindenki kiugrik és kész, vége a sorozatnak? Kétlem. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2014. augusztus 17. 15:32 #139
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (kurrek @ 2014.08.17. 14:46)
Arra én is kíváncsi leszek, hogy mit kezdenek ezzel az egésszel, mert ha belegondolunk, simán megtehetnék, hogy mindenki kiugrik és kész, vége a sorozatnak? Kétlem. biggrin.gif

Big Jim hülye lenne ezt hagyni, még ha ki is derül, hogy ki lehet jutni. Gondolj bele, így most egy egész várost felügyelhet, és alakíthatja kénye-kedve szerint. biggrin.gif Barbie apját is minek kellett behozni a történetbe? Nem tudom én sem mi lesz ebből az egészből. Az első évad még mindig jobb volt. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2014. augusztus 17. 21:23 #140
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Idézet (Bessie @ 2014.08.17. 15:32)
Big Jim hülye lenne ezt hagyni, még ha ki is derül, hogy ki lehet jutni. Gondolj bele, így most egy egész várost felügyelhet, és alakíthatja kénye-kedve szerint. biggrin.gif Barbie apját is minek kellett behozni a történetbe? Nem tudom én sem mi lesz ebből az egészből. Az első évad még mindig jobb volt. unsure.gif

Az utóbbi részen kívül a többin szenvedtem...már-már arra gondoltam egy-egy résznél, hogy akkor nekem ennyi elég, nem pazarlok ennyit el az életemből. biggrin.gif De még mindig itt vagyok, csak nem tudom, miért. biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!