Idézet (kurrek @ 2014.08.17. 14:46)
Arra én is kíváncsi leszek, hogy mit kezdenek ezzel az egésszel, mert ha belegondolunk, simán megtehetnék, hogy mindenki kiugrik és kész, vége a sorozatnak? Kétlem.
Nem hinném, tekintve, hogy Lyle megzakkant, Sam keze pedig elkezdett remegni Túl egyszerű lenne ez a megoldás Őszintén, én nagyon meglepődtem azon, hogy hárman is kijutottak Nem tudom, hogy hogyan viszik őket vissza, de Barbie valahogy biztos visszajut És az, hogy a vörös ajtó pont a kertben van, alig várom, hogy megtalálja, szerintem az a kulcsa a visszajutásnak A 8. rész vége olyan szép volt, mármint az, hogy Barbie odakintről megtett mindent, hogy odajusson Julia-hoz Remélem nem fog leugrani bár amennyi esze néha Julia-nak van, még az sem kizárt, hogy megteszi
Apuci nem túl szimpatikus, ellentétben Hunter-rel aki nagyon is az
Big Jim és az ő "Én vagyok a világ közepe!" gondolkozása bosszantó
Norrie és Joe még mindig nagyon aranyosak, bár Joe és Melanie csókja után nem sok reményt adtam nekik, de örülök, hogy még mindig együtt vannak Junior viszont nagyon szimpatikus lett az utóbbi pár részben, már nem az a zakkant aki volt, ez tetszik Nekem ez a második évad olyan mint az első, izgalmas és nagyon tetszik Már csak 4 rész van hátra, el sem hiszem