Under the Dome / A Búra alatt (2013 – 2015)
2015. szeptember 17. 21:37
KitCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 248992 offline |
Most hogy az utolsó részt is leadták, úgy gondolom lehetett volna ennek jó folytatást csinálni. Mármint sokszor vontatott volt az egész és a közösség szó 7 milliárdszor elhangzott minden részben ami kifejezetten bosszantott. De így ez az 5ös brigád / azaz barbieék egészen jó csapatot alkothattak volna. Igaz fenn állt volna az esélye hogy megint csak elszúrnák a történetet. Kicsit azért hiányozni fog.
2015. szeptember 22. 09:33
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Anno a 2. évad vége előtt abbahagytam, de múlthéten gyors befejeztem meg ledaráltam a 3. évadot, és én őszintén mondom, hogy örülök annak, hogy nem lesz 4. évad
Az 1. évadot nagyon szerettem, még éppen a 2. is elment, bár ott már azért voltak dolgok amik nekem nem jöttek át, de ez a 3. évad
Én egész végig csak pislogtam, hogy mi ez a batár nagy baromság
Egyetlen egy pozitívum volt a 3. évadban, Melanie halála, de azon kívül minden borzalmas volt Annyi sok ostobaságot hordtak össze, alig bírtam végig szenvedni ezt az évadot, szóval én örülök, hogy nem lesz több, hogy őszinte legyek ebből már nem igen lehet mit kihozni, pláne nem ilyen nagy butaság után
Az 1. évadot nagyon szerettem, még éppen a 2. is elment, bár ott már azért voltak dolgok amik nekem nem jöttek át, de ez a 3. évad
Én egész végig csak pislogtam, hogy mi ez a batár nagy baromság
Egyetlen egy pozitívum volt a 3. évadban, Melanie halála, de azon kívül minden borzalmas volt Annyi sok ostobaságot hordtak össze, alig bírtam végig szenvedni ezt az évadot, szóval én örülök, hogy nem lesz több, hogy őszinte legyek ebből már nem igen lehet mit kihozni, pláne nem ilyen nagy butaság után
2015. szeptember 22. 11:25
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Azon röhögtem, hogy Big Jimnek megint sikerült megúszni a dolgokat, sőt elég jól jött ki a helyzetből.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. szeptember 22. 11:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Bessie @ 2015.09.22. 11:25)
Azon röhögtem, hogy Big Jimnek megint sikerült megúszni a dolgokat, sőt elég jól jött ki a helyzetből.
Jah, azt én is néztem, hogy nem semmi üzletet kötött Bár azt hiszem, ha kiderült volna, hogy milyen szépen állt neki néha irtani a népet akkor ez nem így lett volna
2015. szeptember 22. 23:20
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2015.09.22. 11:35)
Jah, azt én is néztem, hogy nem semmi üzletet kötött Bár azt hiszem, ha kiderült volna, hogy milyen szépen állt neki néha irtani a népet akkor ez nem így lett volna
kidumálta volna azt is tuti. Szavaival élve minek szerelem, ha van ész? Vagy valami ilyesmit mondott
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.