Adatlapos topik
2014. április 02. 00:33
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
ToTo , Bessie , CanDee! Ezt a 60 lapos limitet nem lehetne eltörölni? Egy életrajzot úgyis csak egyszer kell megírni.Utána már csak félévente 1-2 mondattal kell/lehet bővíteni + apróságok bővítése (profilkép , évről-évre , filmográfia). Annak nem látom értelmét , hogy megcsinálom és lepasszolom , mert úgyis csak kallódni fog minimum félévig. Amiket én hoztam létre , azokat nem szeretném leadni (Elvégre , ha már megcsináltam , akkor gondozzam is , nem? Tudom , ez nem divat! ) Azok közül meg akiket felvettem több kedvencem is van és max. néhányat tudok leadni - nagy duzzogva. Viszont még mindig van rengeteg gazdátlan lap.És még mennyi embernek nincs adatlapja!
2014. április 02. 07:58
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2014.03.30. 17:26)
Kérdezném, hogy akik még dolgoznak a csomagjukon, előreláthatólag mikor végeznek?
Nálam kettő lap van még, igyekezni fogok velük.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. április 02. 11:25
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Lindsay019 @ 2014.04.01. 20:33)
Az első csomagommal már végeztem, jelenleg a másodikon dolgozom, még négy lap van vissza. Jósolni nem tudok, viszont akkor igyekszem, hogy még áprilisban elkészüljek velük.
A többieknek is írom: Nem siettetek senkit sem, csupán érdeklődtem, hogy ki hogyan áll.
TommyScans:
A 60db-os limit egyfajta irányadó, hogy ne billenjünk át a ló másik oldalára. Kezdetben eszetlen módon küldözgették be sokan a lapokat, aztán sosem lettek kitöltve. Most is akad, aki egyszerre 8-10-15 lapot küld be. Ebből úgy is csak 3 kerül jóváhagyásra, szóval kár beküldeni ennyit. egy esetben szoktunk ettől eltekinteni, ha egy zenekar, együttes vagy csapat tagjairól van szó.
Szóval aki rendesen szerkeszti azt a 60 lapot vagy többet és nem kell havonta piszkálni és a hiányosságokra felhívni a figyelmét, akkor senki sem fog szólni, hogy 60 lap helyett 70 vagy 80 van nála. A lényeg és a cél még mindig az, hogy rendesen legyenek szerkesztve, kitöltve és frissitve a lapok.
11 felhasználónak tetszik:
idone,
Bessie,
Ildikócska10,
mse90,
Lindsay019,
duracell,
Betti90,
Szandi0820,
Alison Lerman,
kia08,
Beyla
2014. április 02. 13:46
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Én lehet, hogy már nem tartanék igényt a plusz lapra (Adele lett hozzám sorolva), viszont tekintve, hogy abból a csomagból van kész a legtöbb lapom, plusz jó egynéhányat azok közül még meg is tartanék (ezért is érzem úgy, hogy nem maradna még erőm egy olyan nagy lap rendszeres rendbentartásához, mint Adele-é), ezért a csomagot magát azért még befejezném.
Az hogy mikorra lesz meg... Sajnos egy időre nekem is szüneteltetni kellett a rendezgetést, de igyekszem belehúzni egy kicsit. Kábé egy csomagnyi van kész (a 3-ból...), remélhetőleg hónap végére még ennyit legalább sikerül megcsinálnom. Tudom, hogy lassú vagyok, mint az ötszobás házat cipelő csiga, de megpróbálom azért nem nyárig húzni.
Az hogy mikorra lesz meg... Sajnos egy időre nekem is szüneteltetni kellett a rendezgetést, de igyekszem belehúzni egy kicsit. Kábé egy csomagnyi van kész (a 3-ból...), remélhetőleg hónap végére még ennyit legalább sikerül megcsinálnom. Tudom, hogy lassú vagyok, mint az ötszobás házat cipelő csiga, de megpróbálom azért nem nyárig húzni.
2 felhasználónak tetszik:
idone,
Lindsay019
2014. április 02. 17:04
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Egy csomag maradt nálam, azokat a lapokat megpróbálom befejezni még áprilisban. Sajnos mióta elkezdődött a második félév, elfogytak az üresjárataim, de (ha minden jól megy, nem akarom elkiabálni) talán most már lesz szabad hétvégém.
2014. április 03. 00:12
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2014.04.02. 11:25)
[/b]
TommyScans:
[b]A 60db-os limit egyfajta irányadó, hogy ne billenjünk át a ló másik oldalára. Kezdetben eszetlen módon küldözgették be sokan a lapokat, aztán sosem lettek kitöltve. Most is akad, aki egyszerre 8-10-15 lapot küld be. Ebből úgy is csak 3 kerül jóváhagyásra, szóval kár beküldeni ennyit. egy esetben szoktunk ettől eltekinteni, ha egy zenekar, együttes vagy csapat tagjairól van szó.
Szóval aki rendesen szerkeszti azt a 60 lapot vagy többet és nem kell havonta piszkálni és a hiányosságokra felhívni a figyelmét, akkor senki sem fog szólni, hogy 60 lap helyett 70 vagy 80 van nála. A lényeg és a cél még mindig az, hogy rendesen legyenek szerkesztve, kitöltve és frissitve a lapok.
TommyScans:
[b]A 60db-os limit egyfajta irányadó, hogy ne billenjünk át a ló másik oldalára. Kezdetben eszetlen módon küldözgették be sokan a lapokat, aztán sosem lettek kitöltve. Most is akad, aki egyszerre 8-10-15 lapot küld be. Ebből úgy is csak 3 kerül jóváhagyásra, szóval kár beküldeni ennyit. egy esetben szoktunk ettől eltekinteni, ha egy zenekar, együttes vagy csapat tagjairól van szó.
Két gazdátlan , kitöltetlen lapot akartam felvenni , de nem engedi , mert a maximumon vagyok - sőt túl is léptem!
2014. április 03. 00:43
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (TommyScans @ 2014.04.03. 00:12)
Két gazdátlan , kitöltetlen lapot akartam felvenni , de nem engedi , mert a maximumon vagyok - sőt túl is léptem!
ilyenkor jön az, hogy szólsz nekünk és csatoljuk Tádá
Plusz egy érdekes lap a mai napra is. Pankráció rajongók értik hogy mi benne az, ami fáj. Eltekintve mondjuk a nevek kis betűvel történő írásától és a város nevétől.
2014. április 03. 00:52
TommyScans |
Idézet (Bessie @ 2014.04.03. 00:43)
Na , de ha nem lenne a limit , akkor nem kellene ilyen apróságokkal zargatni titeket. Van elég dolgotok!
De azért most szólok:
http://starity.hu/sztarok/hegyi-barbara/
http://starity.hu/sztarok/indira-varma/ - őket kérném csatolni.
2014. április 03. 01:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (TommyScans @ 2014.04.03. 00:52)
Na , de ha nem lenne a limit , akkor nem kellene ilyen apróságokkal zargatni titeket. Van elég dolgotok!
De azért most szólok:
De azért most szólok:
na igen, de mostanában ezekről legtöbben el is felejtkeztek, inkább nekünk szólnak a csatolásnál.
2014. április 03. 01:19
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Plusz egy érdekes lap a mai napra is. Pankráció rajongók értik hogy mi benne az, ami fáj. Eltekintve mondjuk a nevek kis betűvel történő írásától és a város nevétől.
A 'bueno aires' mindent visz!
Másrészről pedig szeretném elkérni Jeremy Sisto adatlapját ha lehetséges, szegény nagyon hiányos film és bibliográfiával rendelkezik, a meglévő pedig hülyeség.
Előre is köszi!
2014. április 03. 08:42
Mikor csatolták New Jersey államot "bueno Aires"-hez? Megyek, átrajzolom a földrajz atlaszomat.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. április 03. 13:49
tomibonbonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 145543 offline |
Üdv! Shimokawa Mikuni és Isoyama Sayaka lapját régen frissítették, én szívesen átvenném őket!
2014. április 03. 13:52
Movie4svisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 215658 offline |
Miért nem szerkeszti őt senki Jeremy Roloff . 2010 óta nem szerkeszti senki. Pedig a TLC csatornán szoktam látni őt, sokat változott. Annyira cuki.
2014. április 03. 14:53
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Nincs szerkesztője, viszont rendberakta volt tulaja. Mehet Starityre szerintem.
http://starity.hu/sztarok/damon-albarn/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/damon-albarn/eletrajz/
2014. április 03. 19:40
Üdvözlet!
Elnézést kérek a zavarásért, de nemrég rábukkantam Rachel Korine adatlapjára, és találtam benne néhány hiányosságok. Fogalmam sincs, hogy mikor jár le, mindenesetre nagyon szívesen elvállalnám a szerkesztését
A szerkesztőnek sajnos nem tudok üzenetet írni, mert utoljára is csak tavaly volt fenn, így elkérni tőle az adatlapot esélytelen.
Elnézést kérek a zavarásért, de nemrég rábukkantam Rachel Korine adatlapjára, és találtam benne néhány hiányosságok. Fogalmam sincs, hogy mikor jár le, mindenesetre nagyon szívesen elvállalnám a szerkesztését
A szerkesztőnek sajnos nem tudok üzenetet írni, mert utoljára is csak tavaly volt fenn, így elkérni tőle az adatlapot esélytelen.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.