A "Szerkesztő nélküli adatlapok" topikba írta valaki, hogy lemondana Cho Kyu Hyun lapjáról, így rámentem a lapra és rákattintottam, hogy szerkesztőnek jelentkezem, rögtön odaadta.
Ez így rendben van gondolom.
Adatlapos topik
2014. április 29. 22:19
2014. április 30. 00:15
Idézet (Maise93 @ 2014.04.29. 22:19)
A "Szerkesztő nélküli adatlapok" topikba írta valaki, hogy lemondana Cho Kyu Hyun lapjáról, így rámentem a lapra és rákattintottam, hogy szerkesztőnek jelentkezem, rögtön odaadta.
Bocsi, megtaláltam a szabályokat és már elolvastam, vegyétek úgy, hogy nem kérdeztem semmit.
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2014. április 30. 08:32
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Violet Hepburn @ 2014.04.29. 17:50)
Ha lehetséges szeretném elkérni Lara Flynn Boyle adatlapját utoljára 2013.11.22. volt szerkesztve. Emellett Peaches Geldof adatlapját mely jelenleg a Starity adatlap gondozásában van.
Továbbá: Natalia Kills adatlapját utoljára 2013.10.20. volt szerkesztve...
Bár 6x átolvastam a szabályokat simán lehet ,hogy valami miatt nem kérhetem őket szóval előre is bocsánat ha valamit félreértettem. +Tudtommal mindenki 1000. feletti.
Továbbá: Natalia Kills adatlapját utoljára 2013.10.20. volt szerkesztve...
Bár 6x átolvastam a szabályokat simán lehet ,hogy valami miatt nem kérhetem őket szóval előre is bocsánat ha valamit félreértettem. +Tudtommal mindenki 1000. feletti.
Lara Flynn Boyle lapját nem kérheted el, mert még nem járt le a hat hónapos határidő (és mivel én szerkesztem a lapját, nem is fog )
8 felhasználónak tetszik:
Jeckyll,
Shenayla,
Lindsay019,
goldman,
Szandi0820,
duracell,
Sarah0315,
kurrek
2014. április 30. 09:58
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Helló!
Elkérném Rob Morrow adatlapját, ami 2013. szeptembere óta nem volt frissítve. A szerkesztője 2014. március 29-én írta ki, hogy 2 hét haladékot kapott az adatlapok szerkesztésére, és már igen csak letelt az a két hét, így bátorkodok elkérni.
Előre is köszönöm!
Elkérném Rob Morrow adatlapját, ami 2013. szeptembere óta nem volt frissítve. A szerkesztője 2014. március 29-én írta ki, hogy 2 hét haladékot kapott az adatlapok szerkesztésére, és már igen csak letelt az a két hét, így bátorkodok elkérni.
Előre is köszönöm!
Pasik Imádója
2014. április 30. 10:03
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline |
Sziasztok !
Szeretném elkérni ezt az adatlapot a szerkesztője 2011 óta nem szerkesztette és a biográfia fele angolul van.
Előre is köszi nektek.
Szeretném elkérni ezt az adatlapot a szerkesztője 2011 óta nem szerkesztette és a biográfia fele angolul van.
Előre is köszi nektek.
2014. április 30. 10:36
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Idézet (Angel @ 2014.04.30. 09:58)
Helló!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
és még Molnár Áron adatlapját is elkérném, ugyanis semmilyen információ nincs még fent róla...
Pasik Imádója
2014. április 30. 15:56
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Sziasztok a többiek megkapták már a csomagokért a kért lapjukat? Vagy az ő csomagjaik már ár lettek nézve az enyém meg mg nem és ezért nem lett átcsatolva a választott lapom? Bocsi a sok kérdezősködésért!
2014. április 30. 19:11
Kedves moderátorok!
Van két lapom (Josh Franceschi és Jay Kay), amik még nincsenek teljesen kitöltve. Mivel most fogok megérni, a készülés és a jövő heti vizsgák miatt szeretnék egy kis haladékot kérni, ha lehet. Kéretik nem elcsatolni őket.
Van két lapom (Josh Franceschi és Jay Kay), amik még nincsenek teljesen kitöltve. Mivel most fogok megérni, a készülés és a jövő heti vizsgák miatt szeretnék egy kis haladékot kérni, ha lehet. Kéretik nem elcsatolni őket.
2014. április 30. 20:51
Sziasztok!
Elszeretném kérni Carly Chaikin lapját,mert nincsen szerkesztője és még a profilképe is rosz.Előre is köszönöm!
Elszeretném kérni Carly Chaikin lapját,mert nincsen szerkesztője és még a profilképe is rosz.Előre is köszönöm!
2014. május 01. 03:33
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Angel @ 2014.04.30. 09:58)
Helló!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Szióka!
Valahogy jobban esett volna, hogyha esetlegesen megdobsz egy üzenettel, hogy ugyan nem frissítettem a lapot, és, ha esetleg nem kéne, akkor nem e adnám neked. Velem lehet egyezkedni e téren, hiszen képes vagyok odaadni az ominózus adatlapomat például olyannak, aki jobban szereti az illetőt, mint én. Az életrajz és a filmográfia is megvolt írva, csak nem volt időm bemásolni, de mindezt orvosoltam, és felfrissítettem kívül-belül. Igen, sajnos megint el vagyok maradozva a lapjaimmal, és a hosszú hétvégén szortírozni akartam, mert túlvállaltam saját magamat - szerintem ez látszik is. Sokkal kevesebb időt tudok tölteni a net előtt a munka, a suli és a párom mellett. Hogyha írtál volna, akkor nagy eséllyel neked adtam volna, de így inkább megtartanám saját magamnak. Aktív tagja vagyok az oldalnak, szóval, ha esetlegesen igényt tartanál bármelyik lapomra, díjaznám, ha először nekem írnál. Megjegyzem, jobban jártál volna. Mindenesetre, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet Rob lapjára, el is felejtettem felfrissíteni.
CanDee, Bessie és Toto, így ebből kifolyólag szeretnék egy kis határidőt kérni az adatlapjaim rendbetételére, sőt van egy pár olyan 1000 alatti amit lehet felajánlanék adatlapos csomagért vagy pályázatra. Tudom, baróra gázos, hogy így lemeradtam, mint a borravaló, és erre mondják azt, hogyha nem bírod, ne vállald, de vasárnapig kiválogatom azt ami nem kell és felfrissítem azokat, amelyre igényt tartok. Időmhöz mérten próbálom ezúttal az adatlapjaim számát mérni. Ettől függetlenül, ha valaki ír nekem egy adatlappal kapcsolatban, lehet, hogy még neki is adom!
2014. május 01. 13:08
Kedves moderátorok!
Nemrégiben ismét észrevettem, hogy az egyik szerkesztőtársunk nem legfőbb elfoglaltságaihoz tartozik az, hogy foglalkozzon a nála lévő elvállalt lapjaival és minimum egy 5-6 soros életrajzot írjon róluk... A lapjai közül szeretném elkérni Mészáros Veronikát, mivel azt hiszem, hogy már a szerkesztési határidő (életrajz nélkül) bőven lejárt!
U.I.: Hódi Pamela életrajzát még gyorsan pótlom és a lapjaimmal én is rendben leszek!
Előre is köszönöm!
Nemrégiben ismét észrevettem, hogy az egyik szerkesztőtársunk nem legfőbb elfoglaltságaihoz tartozik az, hogy foglalkozzon a nála lévő elvállalt lapjaival és minimum egy 5-6 soros életrajzot írjon róluk... A lapjai közül szeretném elkérni Mészáros Veronikát, mivel azt hiszem, hogy már a szerkesztési határidő (életrajz nélkül) bőven lejárt!
U.I.: Hódi Pamela életrajzát még gyorsan pótlom és a lapjaimmal én is rendben leszek!
Előre is köszönöm!
greti20020
2014. május 01. 15:24
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Szeretnék lemondani néhány adatlapomról és felelős szerkesztőkre bízni. Akit érdekelne valamelyik lap, az priviben győzzön meg róla, hogy nála lenne a legjobb helyen az a bizonyos adatlap. A "nagyon szeretem és nagyon nagy kedvencem évek óta" érveket kicsit azért szeretném ha felfejlesztenétek, mert ennyivel senkit nem lehet meggyőzni szerintem. Bárki tud írni, nincs letiltva az üzenetküldés senkinek sem. Természetesen üresen kerül átcsatolásra minden lap. Határidő nincs, mindegyik lap akkor kel el, amikor jelentkezik egy felelősnek tűnő szerkesztő.
A következő lapokról lenne szó:
Seann William Scott
Alexander Koch
Patrick Stump
Stefanie Scott
Hayden Christensen
Jason Lee
Ali Larter
Maria Sharapova
John Krasinski
Logan Henderson
A többi adatlapomra igényt tartok. Legalábbis egyelőre, később még lehet frissítem a listát.
A következő lapokról lenne szó:
Seann William Scott
Alexander Koch
Patrick Stump
Stefanie Scott
Hayden Christensen
Jason Lee
Ali Larter
Maria Sharapova
John Krasinski
Logan Henderson
A többi adatlapomra igényt tartok. Legalábbis egyelőre, később még lehet frissítem a listát.
2014. május 01. 18:13
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline |
Logan Henderson lapját megkaphatnám?Tavaly júliusban volt utoljára szerkesztve.
2014. május 01. 18:17
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (bogicica2000 @ 2014.05.01. 18:13)
Igazán figyelembe vehetted volna szavy nemrégiben írt hozzászólását...szerintem korrektebb lett volna, ha megdobod egy üzenettel, minthogy a háta mögött kunyerálod el a lapját... Szerintem te se örülnél neki, ha más a tudtodon kívül kéregetné a lapjaidat...
Bessie
2014. május 01. 18:18
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (bogicica2000 @ 2014.05.01. 18:13)
1. Fel lett ajánlva, hogy kérhető.
2. Jelentkeztél is egy lapért.
3. Nem tudsz egy kicsit várni?
Erre azért nem számítottam, hogy felajánlok egy 200 alatti lapot pár mondatért cserébe (ami vagy igaz, vagy nem, de legalább meggyőző legyen), aztán meg jössz ide követelni az egyik ilyen lapot. Pofátlan vagy, nem gondolod?
A többi érdeklődőnek pedig egyelőre annyit, hogy köszönöm mindenkinek. Több jött így hirtelen, mint amennyit vártam, úgyhogy kicsit gondolkodok még rajta, hogy melyik lapot ki kapja meg.
2014. május 01. 18:38
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline |
Idézet (szavy @ 2014.05.01. 18:18)
1. Fel lett ajánlva, hogy kérhető.
Erre azért nem számítottam, hogy felajánlok egy 200 alatti lapot pár mondatért cserébe (ami vagy igaz, vagy nem, de legalább meggyőző legyen), aztán meg jössz ide követelni az egyik ilyen lapot. Pofátlan vagy, nem gondolod?
A többi érdeklődőnek pedig egyelőre annyit, hogy köszönöm mindenkinek. Több jött így hirtelen, mint amennyit vártam, úgyhogy kicsit gondolkodok még rajta, hogy melyik lapot ki kapja meg.
1.Fogalmam sincs ki írt a nevemben.
2.Szerinted lennék akkora idiota hogy irok neked,utána meg kiirom.
3.Azért sajnálom,a jelszot megváltoztattam,mást nem nagyon tudok tenni.
4.Nem tudom hogy lehet valaki akkora pa**szt hogy nem csak feltöri,hanem még kommentel is -.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.