Starity

Adatlapos topik

332 oldal 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. május 11. 16:38 #4341
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
IamPrincess: ez nem úgy működik, ahogy te írtad. Nem csupán a moderátorok, hanem a sima tagok is csakugyan megérdemelnek egy levelet, pláne, ha aktívak és több idő áll rendelkezésükre a szerkesztésre. Vagyis legalábbis én mindig szoktam írni a kéregető tagoknak, ha a szerkesztő aktív, akkor legalább egy levéllel tiszteljék már meg. Sokkal tisztességesebb ilyen módon eljárni, minthogy a háta mögött csórjunk el egy lapot. Neked is ugyanezt kellett volna tenned. Cynthia nem harapja le senkinek se a fejét, mert rá merészel írni egy tag. wink.gif
5 felhasználónak tetszik: joe_r, Reija, Ildikócska10, Bessie, Lindsay019
2014. május 11. 16:43 #4342
- törölt felhasználó -    
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 16:08)
Csak egyszerűen nem értem, hogy akkor, ha más, egyszerű, nem admin embernek nem kell üzenetet küldeni, a moderátorok miért "érdemlik meg" rögtön?..

Nem csak a Moderátorok érdemlik meg! Én mindig szoktam küldeni egy levelet, hogy bocsi, de ez vagy az az adatlapod lejárt, és inkább teszem azt, és várok a válaszára, minthogy suttyomban elkérem. Ezzel nem téged akarlak megbántani, de gondolom neked sem esne a legjobban, ha mögötted kérnének a lapjaid közül, nem?
1 felhasználónak tetszik: Ildikócska10
2014. május 11. 16:44 #4343
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 0
Azonosító: 176523
Idézet (Kazuo @ 2014.05.11. 16:38)
IamPrincess: ez nem úgy működik, ahogy te írtad. Nem csupán a moderátorok, hanem a sima tagok is csakugyan megérdemelnek egy levelet, pláne, ha aktívak és több idő áll rendelkezésükre a szerkesztésre. Vagyis legalábbis én mindig szoktam írni a kéregető tagoknak, ha a szerkesztő aktív, akkor legalább egy levéllel tiszteljék már meg. Sokkal tisztességesebb ilyen módon eljárni, minthogy a háta mögött csórjunk el egy lapot. Neked is ugyanezt kellett volna tenned. Cynthia nem harapja le senkinek se a fejét, mert rá merészel írni egy tag. wink.gif

Én olyat nem mondtam, vagy legalábbis nem úgy akartam fogalmazni, hogy a sima tagok nem érdemlik meg, hanem éppen annyi volt ebben a kommentben/mondatban a lényeg, ha például a Te adatlapod lenne ilyen, arra bezzeg nem reagálna így, mivel nem vagy moderátor.
Még egyszer, én nem akartam senkit sem megsérteni, vagy bármi hasonló.
2014. május 11. 16:47 #4344
IamPrincess
IamPrincess

Státusz夢 ☂
Idézet (June @ 2014.05.11. 16:43)
Nem csak a Moderátorok érdemlik meg! Én mindig szoktam küldeni egy levelet, hogy bocsi, de ez vagy az az adatlapod lejárt, és inkább teszem azt, és várok a válaszára, minthogy suttyomban elkérem. Ezzel nem téged akarlak megbántani, de gondolom neked sem esne a legjobban, ha mögötted kérnének a lapjaid közül, nem?

Az én esetemben ez például nem is igazán fordulhatna elő. Mellesleg eleve honnan veszed, hogy nem írtam neki is egy levelet, és az után írtam a fórumba? Habár tény és való, ez nem így volt.
De azt sem igazán értem, hogy miért kellett beleszólni az én, és a moderátorok ügyébe?
Meg most egy teljesen átlagos sztáradatlap elkérésből egy nyamvadt vitát kellet kreálni?
2014. május 11. 16:48 #4345
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219632
Azonosító: 59785
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 16:44)
Én olyat nem mondtam, vagy legalábbis nem úgy akartam fogalmazni, hogy a sima tagok nem érdemlik meg, hanem éppen annyi volt ebben a kommentben/mondatban a lényeg, ha például a Te adatlapod lenne ilyen, arra bezzeg nem reagálna így, mivel nem vagy moderátor.
Még egyszer, én nem akartam senkit sem megsérteni, vagy bármi hasonló.

A moderátor szó azért lényeges csak itt, mivel nekik egy évük van az adatlap szerkesztésére. Nem azért, hogy nekik elsődlegesen kellene írni. Mindenkinek ugyanúgy illik.
2014. május 11. 16:50 #4346
- törölt felhasználó -    
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 16:44)
.. ha például a Te adatlapod lenne ilyen, arra bezzeg nem reagálna így, mivel nem vagy moderátor.

de igen, akkor is így reagáltam volna, mert minden tag megérdemli, hogy kapjon levelet ilyenről!
3 felhasználónak tetszik: Reija, Ildikócska10, Bessie
2014. május 11. 16:51 #4347
IamPrincess
IamPrincess

Státusz夢 ☂
Idézet (Heart U @ 2014.05.11. 16:16)
Pedig nem ártana, mert a moderátoroknak 1 évük van arra, hogy szerkesszék a lapjaikat, így tehát még le sem járt.

Tudjátok mit? Engem ez az egész akkor nem is érdekel. Gondoljatok amit akartok.
Mellesleg lehet, hogy kivételeznek vele, mivel az oldal egyik fontos tagja, moderátora, de ha egyszer "aktív tag", ahogy Ti is mondtátok, akkor ennyi erővel szerkeszthetett is volna. Ha másra nem lett volna ideje, akkor legalább egy új képet berakni, vagy bármi.
De mondom, én akkor ezzel most fel is hagyok, felőlem aztán mondjátok ami jól esik, teszek rá. Én sem kötök belétek.
Viszont elnézést kérek Cynthiától amiért nem küldtem neki levelet.
2014. május 11. 17:15 #4348
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni starity-ről az Ő lapját.
2014. május 11. 21:06 #4349
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 16:51)
Tudjátok mit? Engem ez az egész akkor nem is érdekel. Gondoljatok amit akartok.
Mellesleg lehet, hogy kivételeznek vele, mivel az oldal egyik fontos tagja, moderátora, de ha egyszer "aktív tag", ahogy Ti is mondtátok, akkor ennyi erővel szerkeszthetett is volna. Ha másra nem lett volna ideje, akkor legalább egy új képet berakni, vagy bármi.
De mondom, én akkor ezzel most fel is hagyok, felőlem aztán mondjátok ami jól esik, teszek rá. Én sem kötök belétek.
Viszont elnézést kérek Cynthiától amiért nem küldtem neki levelet.

nyugalom csajok. Először is mielőtt kérsz valamit, tájékozódj a szabályok felől. Nem azért, mert Cinitől kértél lapot, hanem az szokás mindenhol. Mielőtt valamit csinálsz, utánanézel mit és hogyan kell. Minimum dolog, ott van minden adatlapos topik elején.

Néhány dolog amiről sokan elfelejtkeznek:
- Mielőtt bárki lapot kér, előbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva és így akár le is maradhatsz róla és más kapja meg.
- Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl. az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség. (Természetesen a végleg visszavonult vagy már nem élő személyekre ez nem vonatkozik)
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.
- A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem
- Hetente mindenki 3 lapot kérhet/vehet fel. Előre lefoglalni lapot nem lehet, akkor írjatok, ha már lejárt a szerkesztési határideje vagy ha a szerkesztője nem lépett be 3 hónapja.

Ez a moderátoros dolog nem azért van, mert ránk nem vonatkoznak a szabályok. El sem tudjátok képzelni, hogy itt néha mennyi dolga van az embernek, és mi sem ülünk itt egész nap. Van aki tanul, van aki dolgozik. Az hogy figyeljük a moderátoros topikot és ott rendbe tesszük a kéréseket egy dolog. Naponta több levél érkezik, szintén ilyen-olyan dolgokkal. Eskü néha azt sem tudom hol áll a fejem. rohog.gif Plusz itt vannak az adatlap jóváhagyások. Most is el vagyok, csúszva, sorry, de 6 nap meló volt és csúnyán kifáradtam. Ma nekilátok, de nem hiszem hogy minddel végezni fogok.
És igen, ha valaki aktív legyen már annyi tisztesség mindenkiben, hogy megdob egy levelet a másiknak. És itt most nem az olyan lapokról van szó, amik elméletileg nemrég voltak frissítve mégis szinte több ezer éves adatok vannak rajta. rohog.gif
Egy új kép berakása nem frissítés egyébként. Csak ha valóban naprakész adatok vannak benne.
És többen megmondhatják, én ToTo és Lizzy is szólunk az olyan emberkéknek, akik aktívak, kiemeltek, hogy ha tudják foglalkozzanak a lapjaikkal. Előfordul az is, hogy különféle problémák miatt időt kérnek, amit általában meg is adunk. De Cini foglalkozik a lapjaival.
9 felhasználónak tetszik: Kazuo, Bae Hee Yeon, joe_r, kia08, Sally Sparrow, Shenayla, Ildikócska10, Lindsay019, Szandi0820
2014. május 12. 08:43 #4350
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219632
Azonosító: 59785
Sziasztok! George Lucas adatlapjának nincs szerkesztője. Szívesen szerkeszteném, ha lehet. smileeee.gif
2014. május 12. 09:03 #4351
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Jolie_77 @ 2014.05.10. 10:21)
Kérlek, csatoljátok át Brandon Peniche lapját RuthUribe-nek, valamint René Strickler lapját Ildikócska10-nek, mert nekik adtam.

Köszönöm.  meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Ildikócska10
2014. május 12. 11:00 #4352
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Kedves Moderátorok! smileeee.gif

Ismét egy észrevétellel fordulok hozzátok, miszerint Weisz Fanni adatlapja már egy éve nem volt frissítve és a a szerkesztője sem aktív tag az oldalon (ezzel szemben a sztár igenis él és nagyon is aktív). Mivel 1000. alatti, meg sem próbálkozok elkérni, viszont nagyon szívesen pályáznék rá, amennyiben ide jutna a dolog.

Másik észrevételem az, hogy már jó ideje a szerkesztője vagyok Szalai Csongor adatlapjának és mikor átvettem a lapot is jeleztem, hogy a sztár neve el van írva (ugyanis y-nal írja a vezetéknevét) és szeretném, ha ezt valamelyik kedves moderátor kijavítaná, amikor van erre néhány perce. Előre is köszönök mindent, további kellemes napot, jó munkát kívánok! smileeee.gif
2014. május 12. 12:04 #4353
Oscar Balázs
Oscar Balázs
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 15
Azonosító: 221595
Sziasztok!Kedves moderátorok szeretném,ha hozzám csatolnátok Gusttavo Lima,Víctor Valdés és Thiago Alcántara lapját.Köszi mindenkinek! smileeee.gif
2014. május 12. 16:52 #4354
Carmina
Carmina
új tag

StátuszÉdes fahéjam <3
Hozzászólás: 30
Azonosító: 209322
Sziasztok! Szeretném ha átraknátok LaryXD felhaszálóhoz Koholák Szandra és Danna Paola lapját Eva Simons lapját pedig hozzám mert cseréltünk
2014. május 12. 17:55 #4355
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
Hozzászólás: 3572
Csatolások: 69200
Azonosító: 155975
Szaisztok! Szeretném elkérni http://starity.hu/sztarok/-ruggero-pasquarelli/ lapját! A szerkesztője február óta szerkesztette és tudom, hogy nem járt le a 6 hónap, de az Életrajzába például semmit sem írt. Köszönöm! smileeee.gif
2014. május 12. 18:53 #4356
- törölt felhasználó -    
Mivel nincs életrajza, írnod kell neki egy rövid, 5-10 soros mini életrajzot, hogy megkaphasd.

Idézet (Selz1992 @ 2014.05.12. 17:55)
Szaisztok! Szeretném elkérni http://starity.hu/sztarok/-ruggero-pasquarelli/ lapját! A szerkesztője február óta szerkesztette és tudom, hogy nem járt le a 6 hónap, de az Életrajzába például semmit sem írt. Köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ildikocska
2014. május 12. 19:28 #4357
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kedves Lizzy, Bessie és Toto!

Időhiány miatt úgy döntöttem, hogy néhány adatlapomról lemondanék egy újabb adagban. Andrew Seeley-t is felajánlanám pályázatra, illetve adatlapos csomagért cserébe. Sasha Alexander-t csatoljátok AmyVie-hez, mert neki adtam. Valamint Rachel Luttrell, John Cooper adatlapját csatoljátok a Starity profilra, kérlek! Nagy esélyt látok arra, hogy a szelektálásból hatalmas szelektálás lesz, ugyanis egyre kevesebb az időm ami valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy elenyésző időt fogok itt tölteni. Természetesen a hatalmas kedvenceket meg szeretném tartani és szerkeszteni is fogom őket, de nem szeretnék ülni az adatlapokon, ha más tag valóban szerkeszteni szeretné. Így még kérnék egy kis türelmet ezzel kapcsolatban, mert kábé a vizsgákba fulladok bele. Nálam most van szemeszter zárás és hát minden szakmai tantárgyból most kell írásbeliznem és szóbeliznem egyaránt. Nagyon szépen köszönöm a fáradozásotokat!
2014. május 12. 19:53 #4358
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.05.12. 19:28)

Nem tudom esetleg lehetséges-e de amennyiben ti sem és Beyla sem bánja én John lapját szívesen átvenném és szerkeszteném tovább mivel már régóta vagyok neki s ezzel együtt a Skilletnek különösképp nagy rajongója.Azthiszem mivel életrajza van így nem kell de ha esetleg írjak 5-10 soros életrajzot szóljatok persze. smileeee.gif
2014. május 12. 20:16 #4359
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (WhiteAngel @ 2014.05.12. 19:53)
Nem tudom esetleg lehetséges-e de amennyiben ti sem és Beyla sem bánja én John lapját szívesen átvenném és szerkeszteném tovább mivel már régóta vagyok neki s ezzel együtt a Skilletnek különösképp nagy rajongója.Azthiszem mivel életrajza van így nem kell de ha esetleg írjak 5-10 soros életrajzot szóljatok persze. smileeee.gif

Én abszolút áldásomat adom, hogy nálad legyen. meghajolo.gif Nagyon örülnék, ha John adatlapja olyanhoz kerülne, aki ismeri és becsüli a Skilletet is.
2 felhasználónak tetszik: Ildikócska10, LexiCobain
2014. május 12. 21:22 #4360
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Helló!

Elszeretném kérni ezt a lapot. Bár nem találtam még hosszabb életrajzot, de 1-2 sort tudnék róla írni. blush.gif

Ji Jin Hee 1973-ban Észak-Koreában született. Sokan ismerhetik A palota ékköve c. sorozatból, amelyben Min Jeong-ho-t alakította nagy sikerrel. Több sorozatban és filmben is feltűnik, amelyeket Magyarországon is közvetítettek.

Előre is köszönöm! meghajolo.gif
332 oldal 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!