Starity

Adatlapos topik

332 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. október 06. 12:30 #1701
Lilla06
Lilla06
The Supreme
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Idézet (Lilla06 @ 2013.10.03. 20:59)
Sziasztok!
Az ő adatlapja érdekelne. Nem 1000 alatti, viszont nincs életrajza, írtam egy pár sorosat, ha megkapom kibővítem.
Kandace Greer Grammer néven látta meg a napvilágot, 1992, február 15-én, Los Angeles-ben. Nevét a híres színésznőről, Greer Garson-ról kapta. 4 féltestvére van, Spencer, Mason, Faith és Jude. Első szerepét az ICarly-ban kapta, 2010-ben, majd ugyanebben az évben láthattuk az Almost Kings című drámában. A sikert a Kínos című sorozat hozta meg számára, ahol Lisa karakterét formálta meg. Azóta játszott még a Chastity Bites-ben és két filmje még készülőben van: a Balsam Falls és a Life Partners.
Előre is köszönöm.

Elnézést, hogy nem csatoltam a lapot, amit szeretnék, egyébként Starity profilon van! Tehát ő lenne!
2013. október 06. 13:28 #1702
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Szeretném elkérni őt: http://starity.hu/sztarok/keiko-kitagawa/
Már 3 éve nem szerkesztették az adatlapját, és még önéletrajza sincs.

Keiko Kitagawa 1986. Augusztus 22.-én született, japán színésznő és egykori modell. 2003-2006-ig exkluzív modellje volt a japán Seventeen Magazine-nak. Modell pályafutását akkor fejezte be, mikor otthagyta az újságot. Az első színészi szerepe Sailor Mars volt, a Sailor Moon live action-jében 2003-2005-ig, ezt követte a Mamiya Kyōdai c. filmben való szereplése.

Előre is köszönöm a csatolást! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Betti90
2013. október 06. 15:56 #1703
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Kedves CanDee, Bessie és ToTo!
Kérném átcsatolni Shannen Doherty adatlapját idone-hoz, hozzám pedig Tom Hanksét.
Előre is köszönöm smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: idone
2013. október 06. 16:58 #1704
- törölt felhasználó -    
Ennek a lapnak nincs szerkesztője, és szörnyű állapotban van. Nem tudom, hogy így lehet-e valamit csinálni, de ráférne.
2013. október 06. 17:14 #1705
- törölt felhasználó -    
Idézet (matita @ 2013.10.06. 16:58)
Ennek a lapnak nincs szerkesztője, és szörnyű állapotban van. Nem tudom, hogy így lehet-e valamit csinálni, de ráférne.

Én szívesen elvállalnám.
2013. október 06. 17:27 #1706
DennyKeh
DennyKeh
King of series

StátuszJust be YOU..
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 44
Azonosító: 163321
Idézet (Filmfan719 @ 2013.10.06. 17:14)
Én szívesen elvállalnám.

Te mindent elvállalnál. pardon.gif
6 felhasználónak tetszik: idone, Luckie, Sally Sparrow, Kelly, Kazuo, riri17
2013. október 06. 18:42 #1707
- törölt felhasználó -    
Idézet (RuthUribe @ 2013.10.02. 17:53)
Sziasztok!
Ennél az adatlapnál lejárt a 6 hónap és a 2013-as filmek sincsenek beírva.
Én nagy örömmel szerkeszteném, persze csak ha lehetséges. blush.gif

Elnézést a kérdésért, de miért a Starity profilra került? Mi az oka, hogy nem kaphatom meg? blush.gif
2013. október 06. 19:14 #1708
- törölt felhasználó -    
Idézet (DennyKeh @ 2013.10.06. 17:27)
Te mindent elvállalnál. pardon.gif

Ilyen vagyok.. blush.gif
2013. október 07. 08:35 #1709
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ezennel nyilvánosan is elnézést kérek a lapáradatért, amit a topikra zúdítottam. Nem akartam rosszat, csak felhívni a figyelmet az elhanyagolt lapokra. smileeee.gif
A kiemelt tagoktól is elnézést kérek. Ismerem a szabályokat és figyeltem is, hogy lehetőség szerint kiemelt tagnál lévő adatlapot ne tegyek be, de sajnos figyelmetlen voltam és belekeveredett olyan is.
(Vagy lehetséges, hogy adott szerkesztő profilján, aki kiemelt tag, nem feltétlenül szerepel konkrétan a "kiemelt tag" jelző? Mert név szerint nem ismerem őket (legalábbis nem mindenkit), s ha nincs a lapjára írva, akkor azért nem tűnt fel. blush.gif Még egyszer elnézést, és jó munkát kívánok a lapok szerkesztéséhez! meghajolo.gif )
4 felhasználónak tetszik: idone, Sztár Mániás, Luckie, Filmfan719
2013. október 07. 09:10 #1710
- törölt felhasználó -    
Idézet (,2013.09.24. 14:06~4386919)
Helló! Megint én vagyok. Nem rég beszéltem vele, és azt beszéltük meg, hogy én szerkesztem az ő adatlapját, szóval nekem adta. Úgyhogy hozzám csatolnátok? Előre is köszönöm! meghajolo.gif

Elnézést de itt valami nagyon nagy tévedés történ:(
Kérem a lapom mielőbbi visszacsatolását amennyiben lehetséges és felülvizsgálni a dolgot, ezt a staritis tagot pedig méltán megbüntetni hogy hazudik a nevemben és hazudik nektek kedves moderátorok. Mert én két szót annyit nem beszéltem vele. Bill lapját pedig még nyáron, hosszas adatlap pályázatra megírt munkával szereztem, és megdolgoztam vele rendesen. Erre meg jön ő és egy hazugsággal elveszi. Kérem a dolog felülvizsgálást és győzzön az igazság nem pedig a hazugság!
Köszönöm mielőbbi intézkedéseteket sad.gif
14 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, idone, goldman, Beyla, Reija, AmyVie, Filmfan719, FruFruChan, lA-dONNA, Luckie, Éowyn, Alison Lerman, Kazuo, riri17
2013. október 07. 10:34 #1711
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bixi @ 2013.10.07. 09:10)
Elnézést de itt valami nagyon nagy tévedés történ:(
Kérem a lapom mielőbbi visszacsatolását amennyiben lehetséges és felülvizsgálni a dolgot, ezt a staritis tagot pedig méltán megbüntetni hogy hazudik a nevemben és hazudik nektek kedves moderátorok. Mert én két szót annyit nem beszéltem vele. Bill lapját pedig még nyáron, hosszas adatlap pályázatra megírt munkával szereztem, és megdolgoztam vele rendesen. Erre meg jön ő és egy hazugsággal elveszi. Kérem a dolog felülvizsgálást és győzzön az igazság nem pedig a hazugság!
Köszönöm mielőbbi intézkedéseteket  sad.gif

Azért ez tényleg a pofátlanság teteje. blink.gif Ilyen lapátadós esetekben szerintem lehetne egy olyan feltétele az átadásnak, hogy a másik fél letetszikeli a kommentet, beleegyezve az áthelyezésbe.
Amúgy meglestem és úgy tűnik, hogy ez a bizonyos tag gyakran cserélgeti a profiljait. Illetve, hogy törli magát és más névvel újra jön. ??! 110.gif
8 felhasználónak tetszik: goldman, idone, Beyla, Reija, AmyVie, FruFruChan, Luckie, Éowyn
2013. október 07. 10:42 #1712
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.07. 10:34)
Azért ez tényleg a pofátlanság teteje. blink.gif Ilyen lapátadós esetekben szerintem lehetne egy olyan feltétele az átadásnak, hogy a másik fél letetszikeli a kommentet, beleegyezve az áthelyezésbe.
Amúgy meglestem és úgy tűnik, hogy ez a bizonyos tag gyakran cserélgeti a profiljait. Illetve, hogy törli magát és más névvel újra jön. ??! 110.gif

Igen teljes mértékben egyet értek.
De nem is értem hogy van képe ekkorát hazudni. Az az igazság, hogy én is sajnos csak most vettem észre a dolgot mert szeptember óta a suli nagyon leköti a mindennapjaimat. Az a sok utazás meg tanulás, és akaratom ellenére sem jutott sok időm az oldalon böngészni. De egy biztos: Még egy ember sem kereset meg hogy cseréljük el Bill adatlapját, vagy valami hasonló kéréssel.
De úgy látszik annyira unalmas szegényke élete, hogy van ideje kitalálni különböző kis, ócska hazugságokat és van annyi bőr a képén hogy szemrebbenés nélkül hazudozik másoknak, ráadásul moderátoroknak. Tényleg nem tudom mit éreznek ezek az emberek sad.gif
10 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, idone, Beyla, Reija, AmyVie, FruFruChan, Luckie, Éowyn, Kelly, riri17
2013. október 07. 14:26 #1713
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 25036
Csatolások: 2326988
Azonosító: 180890
Sziasztok. El szeretném kérni David Gandy lapját, már lassan egy éve nem volt szerkesztve meghajolo.gif
2013. október 07. 14:37 #1714
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 699
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
Kedves moderátorok!
Azt szeretném mondani, hogy a The Vamps egyik tagjának, Bradley Simpsonnak két adatlapja van itt. Nem tudom, ez mennyire normális dolog.
Van egy, ami rendesen van szerkesztve, de a másik biztos utána lett szerkesztve. Ez lenne a második profil: Bradley Simpson

Köszönöm!
2013. október 07. 18:22 #1715
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bixi @ 2013.10.07. 10:42)
Igen teljes mértékben egyet értek. 
De nem is értem hogy van képe ekkorát hazudni. Az az igazság, hogy én is sajnos csak most vettem észre a dolgot mert szeptember óta a suli nagyon leköti a mindennapjaimat. Az a sok utazás meg tanulás, és akaratom ellenére sem jutott sok időm az oldalon böngészni.  De egy biztos: Még egy ember sem kereset meg hogy cseréljük el Bill adatlapját, vagy valami hasonló kéréssel. 
De úgy látszik annyira unalmas szegényke élete, hogy van ideje kitalálni különböző kis, ócska hazugságokat és van annyi bőr a képén hogy szemrebbenés nélkül hazudozik másoknak, ráadásul moderátoroknak. Tényleg nem tudom mit éreznek ezek az emberek sad.gif

Ez igen! A lapot visszacsatoltam, a tag pedig 3 nap figyelmeztető gondolkodást kapott!

A mai naptól ha csak írtok, hogy ez és ez odaadta, nem lesz adatlapcsatolás! Persze tudom legtöbb idelátogató ember becsületes úton kéri/kapja a lapot, de ezek után jobb biztosra menni. Vagy maga a lap tulaja írjon, hogy odaadná neki és neki a nála lévő lapot!
18 felhasználónak tetszik: Reija, Luckie, idone, AmyVie, Éowyn, iannina, szavy, DennyKeh, mse90, Beyla, Lindsay019, Candy Love, Sally Sparrow, duracell, kia08, Alison Lerman, riri17, Queenie
2013. október 07. 19:19 #1716
- törölt felhasználó -    
Az Ő lapját elkérném, ugyanis lejárt a szerkesztési idő, a szerkesztő pedig már másfél hónapja nem jött fel az oldalra. Előre is köszönöm, ha megkaphatom. meghajolo.gif
2013. október 07. 19:46 #1717
2kyra2
2kyra2
új tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 1
Azonosító: 68705
Sziasztok.
Szívesen szerkeszteném ezeket a sztáradatlapokat.

http://starity.hu/sztarok/matt-dillon/

http://starity.hu/sztarok/denis-leary/

http://starity.hu/sztarok/richard-grieco/

Üdv:Klau
2013. október 07. 19:50 #1718
- törölt felhasználó -    
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.10.07. 18:22)
Ez igen! A lapot visszacsatoltam, a tag pedig 3 nap figyelmeztető gondolkodást kapott!
A MAI NAPTÓL CSAK ÜZENET PRINT SCREEN-JE ELLENÉBEN CSATOLUNK (ÉN LEGALÁBBIS BIZTOSAN!) LAPOT! Ha csak írtok, hogy ez és ez odaadta, nem lesz csatolás! Persze tudom legtöbb idelátogató ember becsületes úton kéri/kapja a lapot, de ezek után jobb biztosra menni. Vagy maga a lap tulaja írjon, hogy odaadná neki és neki a nála lévő lapot!

Nagyon szépen köszönöm az intézkedéseteket! heart.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Candy Love
2013. október 07. 21:15 #1719
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Elsősorban, fogalmam sincs, hogy most mi zajlik a topikban, mert nem sűrűn járok ebbe fórum témába.
Szóval, Son Ga In lapját, kérlek csatoljátok át Gruck-hoz, mivel neki adtam a lapot.
Ha esetleg nem kerülne át az új szerkesztőhöz a lap, akkor kinek kell, hogy írjak( üzenetet?), mert én buta létemre nem értek semmit sem már a napokban történtekből. unsure.gif
2013. október 08. 07:17 #1720
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (CanDee Sweet @ 2013.10.07. 18:22)
A MAI NAPTÓL CSAK ÜZENET PRINT SCREEN-JE ELLENÉBEN CSATOLUNK (ÉN LEGALÁBBIS BIZTOSAN!) LAPOT! Ha csak írtok, hogy ez és ez odaadta, nem lesz csatolás! Persze tudom legtöbb idelátogató ember becsületes úton kéri/kapja a lapot, de ezek után jobb biztosra menni. Vagy maga a lap tulaja írjon, hogy odaadná neki és neki a nála lévő lapot!

Nem ezért, vagy azért, de egy print screen-t is könnyen lehet manipulálni akármilyen képszerkesztővel. Vagy legyen szerintem az, hogy a másik fél tetszikeli a bejegyzést, vagy ahogy írtad is, egy privát üzenet.. A print screenben én nem bíznék meg. De ez az én véleményem.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, silenc, Gruck
332 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!