A 90-es évek sorozata hatalmas sikert aratott, és a színészek karrierjét is felfelé lendítette. Cikkünkben bemutatjuk, hol tartanak ma a színészek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hol tartanak ma a Jóbarátok sztárjai?
2013. augusztus 23. 21:26
Hát ezek szerint Jennifer vitte a legtöbbre. Megértem, szerintem is nagyon jó színésznő.
2013. augusztus 23. 21:27
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline |
De szerettem a Jóbarátok sorozatot. Olyan régen láttam már. Olyan jó lenne ha mondjuk még készülne belőle pár rész. De gondolom már nem akarnak visszatérni a Jóbarátokba.
2013. augusztus 23. 21:33
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline |
Ez a sorozat számomra az örök kedvenc, amit sosem unok meg. Az összes színész fantasztikus. Örülök, hogy sokukat még mindig láthatok a képernyőkön különböző filmekben/sorozatokban, és remélem ez még egy darabig így is lesz.
2013. augusztus 23. 21:34
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline |
Nem tudom, szerintem senkinek sem sikerült igazán kitörnie a Jóbarátok árnyékából. Lehet, hogy Jennifer kapja most a legtöbb felkérést, de meddig jutott a karrierje? Megrekedt a bugyuta romcomok szintjén, nem hiszem, hogy annyira örül, hogy ezen a szinten megfeneklettek a kilátási lehetőségei, főleg, hogy miután abbahagyták a sorozatot próbálkozott komolyabb szerepekkel is.
Courtney pedig a kakukktojás, mert ő már valamennyire befutott a sorozat előtt is (Ace Ventura). Lehet nem ő kapja a nagy kasszasikereket hozó popcorn filmeket, de sokkal bátrabban válogatja a szerepeit, mint mondjuk Jen.
Courtney pedig a kakukktojás, mert ő már valamennyire befutott a sorozat előtt is (Ace Ventura). Lehet nem ő kapja a nagy kasszasikereket hozó popcorn filmeket, de sokkal bátrabban válogatja a szerepeit, mint mondjuk Jen.
2013. augusztus 23. 21:36
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Én azt sajnálom, hogy Aniston mostanság nem is próbálkozik a vígjátékokon kívül. Elhiszem, hogy ez a működő recept meg minden, de talán ha megerőltetné magát a komfortzónáján kívül, akkor még érdekelhetne is, amit csinál. A Jóravaló feleségben például teljesen jó volt, az pedig egy full drámai szerep, de azóta se erőltette meg magát.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. augusztus 23. 21:37
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A Sikersorozat igenis népszerű, díjat is hozott Matt-nek. Egyetértek Jolie_77 kommentjével. Ott, akkor és pont ők nagyon jók voltak, már az első évadban is. Aniston különösképpen túl van értékelve, mert a Kisiklottak című thrilleren kívűl csak limonádéban szerepelt. Olyan filmekben, amit még nézés közben elfelejtesz. Nem törekszik arra, hogy valami mélyebbet is megmutasson, talán nincs is mit. Én már rég sikálnám a csillagokat a walk of fame-en, mint hogy ilyen Kellékfeleség meg Exférj újratöltvékben szerepeljek.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. augusztus 23. 21:40
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én közülük csak Jenny-t ismerem.
2013. augusztus 23. 21:46
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és hát Jennifer őstehetség <3
2013. augusztus 23. 21:53
Nagyon szerettem régen a sorozatot, gyerekkorom egy szelete. Köszi a cikket!
2013. augusztus 23. 21:55
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Jennifer <3 örök Kedvenc.. :')
2013. augusztus 23. 22:05
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
A Jóbarátok mai napig a kedvenc sorozatom, mióta az eszemet tudom, szinte minden nap megnézek 1 - 2 részt! Nekem Phoebe (Lisa kudrow) a kedvencem, de Rachel - t (Jennifer Aniston)is nagyon szeretem... meg úgy mindenkit az egész sorozatból!
2013. augusztus 23. 22:10
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
jó cikk lett!! imádom ezt a sorozatot , minden poénja nagyon jól lett eltalálva!! a szinészek pedig külön külön is fantasztikusak!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.