Harry Styles meglopta Johnny Deppet!
2013. augusztus 24. 23:23
Egy szappanról van szó? Ez annyira nem hiányozna Johnny-nak, megkérdezhette volna, hogy elvihetné-e.
2013. augusztus 24. 23:24
hülyeségxd ha el is lopta kit érdekel?! de nem is biztos hogy ez igaz.
2013. augusztus 24. 23:42
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Akis Szappantolvaj! xD
2013. augusztus 25. 00:20
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Szappan xDD neki elnézhető!!!.
2013. augusztus 25. 01:07
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
-szappan?
-szappan.
-szappan.
2013. augusztus 25. 02:39
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Kedves ahogy Taylor-ról beszélt. Remélem legalább az ő szavára azon Directionerek, akik nem szívlelik Taylor-t, majd abba hagyják az utálkozást... A szappanra rátérve, egészségére. Szerintem ez nem nagy emlék a számára, mert gondolom Johnny akár mennyire is gazdag, ő is csak azt a fajta szappant veheti, amit egy átlag ember. Én a helyében rengeteg képet és talán még videót is csináltam volna. De persze úgy, hogy Johhnyt is belerakom a mindegyikbe.
2013. augusztus 25. 05:03
|
|
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline
|
LoL. Hát úristen, most Depp a rengeteg vagyonával belehal egy szappanba... Ne b*sszatok már ki velem, komolyan :DDDDD Ez fáj :DDDD Amúgy meg Taylor igen is megérdemelne az élettől egy kib*szott nagy pofont már! Mit képzel magáról az a némber...
2013. augusztus 25. 06:15
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Idézet (Lizzie-chan @ 2013.08.25. 05:03)
LoL. Hát úristen, most Depp a rengeteg vagyonával belehal egy szappanba... Ne b*sszatok már ki velem, komolyan
D Ez fáj
D Amúgy meg Taylor igen is megérdemelne az élettől egy kib*szott nagy pofont már! Mit képzel magáról az a némber...
Mintha így már nem kapott volna már szegény lány jó pár pofont az élettől. Nem elég az, hogy a Directionerek háromnegyede utálja őt, csak mert járt Mr. Styles-al, de most úgy hirtelen az lett a "trendi" hogy mindenki őt utálja. Mintha bármi rosszat is tett volna feléd, vagy úgy mondod, mintha a szomszéd lány lenne, akit jól ismersz. Szeretem mikor az emberek olyan könnyen ítélkeznek elsőre. Taylor egyáltalán nem érdemli meg, hogy ennyien utálják őt és így beszéljenek róla, mert ő még nem is botrányos életű, mint Justin Bieber vagy Miley Cyrus. Sőt, ő igenis megdolgozik a sikerért. De remélem azért majd ez a sok rossz akarás felé vissza száll azokra akik ismeretlenül ilyet kívánnak neki a semmiért.
2013. augusztus 25. 07:40
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Johnny drága biztosan jót nevetett az egészen
Ha én lennék ilyen helyzetben, tuti Johnnyt lopnám el*-*
Ha én lennék ilyen helyzetben, tuti Johnnyt lopnám el*-*
2013. augusztus 25. 09:07
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Timicsy008 @ 2013.08.25. 06:15)
Mintha így már nem kapott volna már szegény lány jó pár pofont az élettől. Nem elég az, hogy a Directionerek háromnegyede utálja őt, csak mert járt Mr. Styles-al, de most úgy hirtelen az lett a "trendi" hogy mindenki őt utálja. Mintha bármi rosszat is tett volna feléd, vagy úgy mondod, mintha a szomszéd lány lenne, akit jól ismersz. Szeretem mikor az emberek olyan könnyen ítélkeznek elsőre. Taylor egyáltalán nem érdemli meg, hogy ennyien utálják őt és így beszéljenek róla, mert ő még nem is botrányos életű, mint Justin Bieber vagy Miley Cyrus. Sőt, ő igenis megdolgozik a sikerért. De remélem azért majd ez a sok rossz akarás felé vissza száll azokra akik ismeretlenül ilyet kívánnak neki a semmiért. 
Sajnos manapság nem csak Taylort szidják a rajongók hanem a többi tag barátnőjét is. Nem hiszem hogy meg érdemelnék ezt a bánásmódot amikor semmit sem tett velük szóval ez szemétség.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: