Eddig hogy hogy nem találtam még rá erre a topikra

Na de akkor most elkezdem, bocsi hogy megint egybe csinálom, de nincs időm hogy naponként írjam
1. nap: Kedvenc pilótád Nico Rosberg örökre.

És Sebastian Vettel
2. nap: Kedvenc csapatod FERRARI
3. nap: Kedvenc versenyhelyszíned Hungaroring, Abu Dhabi Yas Marina circuit, Monaco
4. nap: Kedvenc csapattárs összeállításod Sebastian Vettel, Kimi Raikkönen
5. nap: Kedvenc versenymérnököd Nincs kedvenc
6. nap: Kedvenc F1 barátságod Seb és Kimi
7. nap: Legkevésbé kedvelt pilótád Talán Hamilton vagy Verstappen..De amúgy ilyet nem nagyon tudok mondani mert én kb mindenkit szeretek, nem úgy vagyok mint mások akik a kedvenceiken kívül mindenkit utálnak
8. nap: Legkevésbé kedvelt csapatod Red Bull
9. nap: Legkevésbé kedvelt versenyhelyszíned -
10. nap: Legjobb F1-es szezonod 2016
11. nap: Legjobb verseny teljesítmény 2013-ban Nem nagyon emlékszem mert kb akkor kezdtem el igazán nézni a Forma 1-et de emlékszek egy Kimis dobogóra 2013-ban, az nagyon jó volt
12. nap: Legjobb előzés az F1-ben Sok jó van, de örökre a kedvencem Vettel előzése a 2015-ös magyar nagydíjon a startnál
13. nap: Legjobb verseny 2013-ban Csak a magyar nagydíjra emlékszem
14. nap: Legjobb mondat egy pilótától az F1-ben Leave me alone, i know what i'm doing - Kimi
You can't always say what you'd like to say - Seb
15. nap: Legjobb verseny az F1-ben 2015 Magyar nagydíj - Seb <3
2016 Abu Dhabi - Nico <3 örök kedvenceim
16. nap: Pilóta, akit viszont akarsz még látni az F1-ben NICO ROSBERG
17. nap: Pilóta, akivel szeretnél egyszer találkozni Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Kimi Raikkönen, Daniel Ricciardo...és amúgy mindenki
18. nap: Pilóta, akit szeretnél átölelni Nico Rosberg, Sebastian Vettel
19. nap: Pilóta, akit nem szeretnél látni az F1-ben Jelenleg nincs olyan, bár van egy-kettő akinél fel se tűnne ha nem lenne az F1-ben
20. nap: A te álom csapatod jelenleg nincs ilyen mert nekem a Seb+Kimi páros álomcsapat
21. nap: Egy verseny amit már élőben is láttál Még egy se sajnos, de ez idén változhat
22. nap: Egy szabály amit újra bevezetnél az F1-ben Passz
23. nap: Egy szabály amit te vezetnél be az F1-be Most nincs ötletem de biztos valami olyat amivel még élvezhetőbbé és biztonságosabbá tenném a sportot
24. nap: A legrosszabb hiba az FIA-tól Hadd ne soroljam...De talán a tavalyi Ausztrál nagydíjon bevezetett új időmérő..(??) Az nevetséges volt
25. nap: Egy pilóta aki szerinted hamarosan világbajnok lesz Szerintem Seb lesz még egy párszor, legalábbis nagyon remélem

Daniel Ricciardo-nak is hamarosan eljön az ideje
26. nap: Legrosszabb dolog az F1-ben Talán az hogy minden a pénzről szól..Meg sok esetben voltak már kivételezések, rossz büntetések stb ja meg az hogy ilyen drága egy hétvégés jegy

(viccnek szántam de amúgy ez is igaz)
27. nap: Legjobb dolog az F1-ben Számomra majdnem minden, a száguldás, az adrenalin, az izgalom, a kocsik, a pilóták..Minden