Miley szülinapi partija botrányosabb lesz, mint a VMA
2013. november 09. 21:18
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
oké, durva meg minden, de szerintem minden ember kipróbálna egyszer egy ilyet... csak egyszer..
2013. november 09. 21:21
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline |
Megint az ő képét látom a címlapon....
Már hidegen hagy, valamilyen szinten le is nézem, felőlem ha ő tönkre akarja tenni az életét, akkor tegye...
Csak már kezd nagyon elegem lenni abból, hogy vele van tele minden...
Már hidegen hagy, valamilyen szinten le is nézem, felőlem ha ő tönkre akarja tenni az életét, akkor tegye...
Csak már kezd nagyon elegem lenni abból, hogy vele van tele minden...
2013. november 09. 21:21
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
ti tudtok szöveget értelmezni egyébként? nem, ez hülye kérdés, számtalanszor feltűnt már, hogy az oldal tagjainak nagy része erre az egyszerű és létfontosságú dologra képtelen.
elmennétek, hiszen mekkora buli lehet? igen, biztosan hatalmas buli lesz, májlika szétdrogozhatja az agyát, miközben taperolhatja a meztelen táncosokat, illetve még több férfival kerülhet közelebbi kapcsolatba, miközben változatlanul mindent megmutat magából, miközben gondolom felölt majd valami elcs*szett dominaszerepet is - hiszen ő már felnőtt, érett nő, amit szükséges ilyen szánalmas és erkölcstelen módon bizonygatnia.
kíváncsi vagyok, apuci medddig lesz még büszke a drága kislánykájára, aki tényleg bármeddig képes elmenni csak azért, hogy ne teljen el úgy nap, hogy nem beszélnek róla, illetve a botrányairól az emberek.
nem vagyok egy prűd emberke, ennek ellenére biztos bennem van a hiba, amiért úgy gondolom, a szexuális dolgokat tartsa meg az ember magának, illetve a partnerének... igaz, manapság a csapból is azok a könyvek folynak, amik elvetemülten bizonygatják, hogy "minden nőnek van egy másik énje, és minden nőben van egy kis r*bancság", de szerintem ezt az énjét nem nyilvánosan kellene szabadjára engednie.
elmennétek, hiszen mekkora buli lehet? igen, biztosan hatalmas buli lesz, májlika szétdrogozhatja az agyát, miközben taperolhatja a meztelen táncosokat, illetve még több férfival kerülhet közelebbi kapcsolatba, miközben változatlanul mindent megmutat magából, miközben gondolom felölt majd valami elcs*szett dominaszerepet is - hiszen ő már felnőtt, érett nő, amit szükséges ilyen szánalmas és erkölcstelen módon bizonygatnia.
kíváncsi vagyok, apuci medddig lesz még büszke a drága kislánykájára, aki tényleg bármeddig képes elmenni csak azért, hogy ne teljen el úgy nap, hogy nem beszélnek róla, illetve a botrányairól az emberek.
nem vagyok egy prűd emberke, ennek ellenére biztos bennem van a hiba, amiért úgy gondolom, a szexuális dolgokat tartsa meg az ember magának, illetve a partnerének... igaz, manapság a csapból is azok a könyvek folynak, amik elvetemülten bizonygatják, hogy "minden nőnek van egy másik énje, és minden nőben van egy kis r*bancság", de szerintem ezt az énjét nem nyilvánosan kellene szabadjára engednie.
2013. november 09. 21:25
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline |
Istenem ez a csaj egyre mélyebbre süllyed -.-"
2013. november 09. 21:27
Rosszul vagyok ettől a ribitől, mikor fogja észre venni, hogy nagyon gáz, amit művel?
2013. november 09. 21:30
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
O szulinapja ..nem tok mindegy hogy hogy akarja unnepeli? omg man
2013. november 09. 21:31
Nagyon sokáig tűnődtem azon, hogy most tulajdonképpen hova tegyem Miley-t, és végül arra jutottam, hogy hagyom őt a francba. Gyermekkorom szerves része volt, de ennek már vége. 2 évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy ilyen rib#nc lesz belőle. Elég gusztustalan az, amit csinál, gyomorforgató az egész. Nem tud ülni a fenekén, egyszerűen nem bírja ki, ha a média nem róla beszél. Eléggé szánalmas és nevetséges májlika, kár, hogy nem veszi magát észre. Csinálja csak, a 12-13 éves rajongóinak ilyen példa kell, bizony. Hányingerem van ettől a csajtól. Ettől függetlenül még valahol mélyen szeretem, nem tudom elfelejteni azokat az időket, amikor még ő volt a legeslegnagyobb példaképem, de a mostani viselkedése kiakasztó. Már nem is érdekel, mit csinál, saját magát minősíti. Remélem apuci meg anyuci még mindig büszkék a kislányukra.
2013. november 09. 21:41
Gratulálok májlikának. Hamarosan úgyis a süllyesztőben végzi, akkor meg csinálhat bármit, az emberek csak egy kiélt libát látnak majd benne.
2013. november 09. 21:49
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Ekkora hülyeséget! Mileyka nagyon gáz vagy tudtad!?
2013. november 09. 21:50
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Az ő dolga,én nem ítélem el.
2013. november 09. 21:50
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline |
hát nem ugy néz ki, és viselkedi, mint egy 21 éves..
2013. november 09. 21:53
szerintem ez hazugság, de ha igaz, akkor sem érdekel, mert én még mindig Miley rajongó vagyok és nem fogok elpártolni tőle
2013. november 09. 21:53
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline |
Csak gratulálni tudok neki, hogy így kívánja megünnepelni a születésnapját. Hányinger...Semmi pénzért nem lennék ott egy ilyen partin. Sokkal okosabb lenne úgy megünnepelni egy ilyen fontos alkalmat, mint nagykorúvá válás, hogy emlékezetes legyen, ne pedig csak hóka emlékeid legyenek arról, hogy pontosan hány üveg vodkát ittál meg. De ha neki így jó..hajrá! Kíváncsi vagyok, mi lesz vele 10 év múlva Ilyen példaképek vannak a világon..Hova süllyedünk még?! EMBEREK! EZ SZÁNALMAS. Ilyen senkiket teszünk sztárrá.
2013. november 09. 21:55
Jó olvasni olyan cikkeket amiben nyomon követhetjük a bukását. Mennyire tud még mélyre süllyedni? Azt hittem a VMA volt a legnagyobb botránya fogadok holnap az EMA-n lesz valami hasonló, 23.-án meg meg ez. Ebből nagy botrány lesz, úgyhogy Miley elérte a célját: kb. 2 hétig erről fognak írni.
Hölgyeim és uraim! Bemutatom a 12-13 évesek példaképét!
Hölgyeim és uraim! Bemutatom a 12-13 évesek példaképét!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 09. 21:59
21 éves lesz, amerikában ez már nagy nak szmít, had élvezze ki...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni