Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy Cristofel annyira megverte barátnőjét, Vivit, hogy az kórházba került. Azóta azonban kibékültek, sőt, a lány terhes is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Apa lesz VV Cristofel
2013. december 03. 18:43
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Talán még a saját gyerekét is verni fogja,és ezen a híren nagyon meglepődtem...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. december 03. 18:43
Tényleg muszáj az ilyen agyhalott idiótáknak szaporodni? De gondolom ez is csak valami kamu, hogy beszéljenek róluk. Sejtem, hogy két hét múlva a csaj (aki amúgy hogy néz ki meg süt róla, hogy szegény eléggé butácska, csak hogy csúnyábbat ne mondjak
) elvetél és azt is közlik a sajtóval. Pedig mindenkinek jobb lenne, ha ez a két aberrált idióta eltűnne a balfenéken és élné a szánalmas életét, ahogy eddig is.
2013. december 03. 18:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Már most sajnálom a gyereket..
Sally Sparrow
2013. december 03. 18:44
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Szerintem ez a paprikajancsi egyáltalán nem érett. Nemhogy az apasághoz éretlen, de egy halat se bíznék rá.
Zsécii, benne van a pakliban, én sem lepődnék meg.
Zsécii, benne van a pakliban, én sem lepődnék meg.
2013. december 03. 18:46
Szerencsétlen gyerek, ő is ilyen IQ nulla lesz, mert egyik szülőjének sincs túl sok sütnivalója. A Krisztofelhez hasonló idiótákat véglegesen el kéne köttetni, kevesebb degenerált tagja lenne a társadalomnak
2013. december 03. 18:47
|
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline
|
miért kell ennek a disznónak még szaporodnia is?
2013. december 03. 18:52
"Cristofelnek jelenleg munkája sincs" Szégyen, bár nem csodálom. Remélem, hogy mitán megszületik, akkor sem lesz, akkor legalább intézetbe teszik a babát, de szóljatok, ha nem
Már most sajnálom a kisbabát..
2013. december 03. 19:00
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
"eleg erett az apasagra" ijjajj
birom ezt a csavot,de o minden csak nem erett
d
2013. december 03. 19:00
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Tudjátok szokták mondani, hogy aki apa lesz, előbb vagy utóbb be kell nőnie a feje lágyának... de ennél a... khm... hogy fejezzem ki? Embernél... talán. Szóval ez kétséges. Erős a gyanúm, hogy az anyjának (aki szintén ENYHÉN unszimpatikus) kell eltartani és felnevelni a babát.
2013. december 03. 19:07
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát egészségükre...
2013. december 03. 19:07
Idézet (June @ 2013.12.03. 18:52)
"Cristofelnek jelenleg munkája sincs" Szégyen, bár nem csodálom. Remélem, hogy mitán megszületik, akkor sem lesz, akkor legalább intézetbe teszik a babát, de szóljatok, ha nem
A magar gyámügy sz_rt nem ér, úgyse veszik el. Nem tudom nézed-e a híreket, de egy család agyonverte a pár hónapos gyereket, miután visszakerült az intézetből hozzájuk (minek adták vissza??!!), egy másik meg rabszolgaként tartott hármat. Ezek durvák, de sajnos a saját példámból is tudom, hogy a gyámügy fogalma egy csapat bárgyún mosolygó idióta, akiknek a kávéjuk a legfontosabb, nem a munka, a gyerekek.
Beyla
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.