A Dal: megvan a 30 magyar elődöntős
2013. december 14. 07:42
|
|
Katy perry2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216406 offline
|
Én már nagyon várom biztos jók lesznek!!
2013. december 14. 09:18
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Én azért nem fogok Magyarnak drukkolni , mert magyar vagyok ... Természetesen ez függ attól , hogy melyik dal lesz ott Koppenhágában . Szerintem , ha ilyen tömegszámokat küldenek akkor nem lesz esélyünk akár milyen x factorban , megasztárban tűnt fel az illető.. De az biztos máj.10 pirossal bekarikázom
2013. december 14. 09:36
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon szeretném, ha végre egy igényes dal indulhatna a magyarok képviseletében Koppenhágába! Két évvel ezelőtt indult Fábián Juli, aki sajnos nem jutott be a döntőbe, pedig fantasztikus hangja van és mindig igényes dalokkal rukkol elő. De nem csak ő az egyetlen Magyarországon, aki fantasztikus zenét csinál, és sajnos azt kell mondanom, hogy az idei indulók között igen kevés ilyen van. Nem kedvelem azt a műfajt, amit például a Group'n'Swing képvisel, de ők valóban ZENÉT csinálnak és ez a verseny még mindig a valódi zenéről szól. Bárki nyeri is meg, sok sikert minden versenyzőnek!
2013. december 14. 09:43
Hajrá Linda és a Szécsi ikrek(Szécsi Saciékat valamiért kifelejtették,mert itt nem látom,de ha írták valaki szóljon)
2013. december 14. 09:54
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Már alig várom,sok embert ikserek inné ez jó.
2013. december 14. 10:04
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Húú én már alig várom
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: