Idén nem kegyelmeztek a filmeknek: Adam Sandler mellett Selena Gomez és Johnny Depp is jelölést kapott!
A teljes cikkhez kattints ide!
Arany Málna 2014: íme, a jelöltek!
2013. december 30. 18:21
2013. december 30. 18:27
A Movie 43 - A botrányfilm jogsan lett jelölve. Az első öt percet alig bírtam végignézni, undorító volt.
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Azért sajnálom a Nagyfiúkat, mert őszintén szólva nekem nagyon tetszett. A Movie 43-ról nem mondanék semmit inkább, de végig röhögtem az egészet, és végig is tudtam nézni, szóval annyira rossz nem volt. Hát sajnos azért a felsoroltak között akad, akit nagyon szeretek, de hát ha így döntöttek akkor elfogadni lehet csak. Mindenesetre rossz olvasni a jelöléseket...
Ez a lista egyszerűen felháborító. Kapásból 10 sztárt fel tudnék sorolni, akik nemcsak, hogy nem érdemelnék meg ezt a "rangos" kitüntetést, de a listán se kéne szerepelniük.
A Texasi láncfűrészes 3D viszont valóban megérdemelné a díjat, a széria egyik legpocsékabb filmje. A történet maga jó lenne, de kicsit gyengék voltak a színészi alakítások.
A Texasi láncfűrészes 3D viszont valóban megérdemelné a díjat, a széria egyik legpocsékabb filmje. A történet maga jó lenne, de kicsit gyengék voltak a színészi alakítások.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 30. 18:28
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17728 Csatolások: 18548 Azonosító: 168141 offline |
Nekem a Nagyfiúk 2 nagyon tetszett, a Horrorra akadva 5 is elment. A Hupikék törpikék 2 is jó volt, bár még egyszer nem nézném meg.
A Movie 43 – A botrányfilmet láttam. Másodszorra fel is fogtam, hogy miről szól. Nagyjából. A burokra meg el akartam menni, de annyian szidták, hogy inkább elvetettem az ötletet.
A Movie 43 – A botrányfilmet láttam. Másodszorra fel is fogtam, hogy miről szól. Nagyjából. A burokra meg el akartam menni, de annyian szidták, hogy inkább elvetettem az ötletet.
2013. december 30. 18:29
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
hát szerintem Jaden Smith jól alakított a Föld utánba
2013. december 30. 18:30
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 220518 Azonosító: 59785 offline |
Jessica Albát idén nem jelölték? Csak nem betegek? Bár én örülök neki.
Viszont a többi remek színészért, főleg Johnnyért nagy kár.
Viszont a többi remek színészért, főleg Johnnyért nagy kár.
2013. december 30. 18:30
Szerintem az összes megérdemli. Még Johnny is. Tizenhárom éve szüntelenül szeretem, de amit mostanában csinál, még vécépapírnak is silány.
Először csodálkoztam, hogy ennyi filmet és színészt jelöltek – majd rájöttem, Hollywood már nem igazán tud értékeset felmutatni. Botrány az összes itt lévő film, bár talán kettőt láttam ebből a csokorból. Felháborítóan lócitrom az összes.
Először csodálkoztam, hogy ennyi filmet és színészt jelöltek – majd rájöttem, Hollywood már nem igazán tud értékeset felmutatni. Botrány az összes itt lévő film, bár talán kettőt láttam ebből a csokorból. Felháborítóan lócitrom az összes.
2013. december 30. 18:32
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Mi a f*sz Gagát jelölni a legrosszabb női mellékszereplő díjára??? Nevetséges.... jó a film borzalom de az ő karaktere a legjobban előadott. Szerintem marha jol eljátszotta a szerepét
2013. december 30. 18:33
Gyümikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 217956 offline |
én nem értem hogy Johnny Depp hogy kaphatott arany málnát mert én nagy rajongója vagyok és szerintem nagyon jól játszik de Salena Gomez meg is érdemli mert végig csak playback-el szóval ő meg is érdemli
2013. december 30. 18:33
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Ezekből sokat nem láttam. Viszont A burok c. filmet láttam, és hát nagy csalódás volt, úgyhogy szerintem megérdemelte. Bár azt hozzá kell tennem, hogy olvastam is könyvben.
2013. december 30. 18:34
Nem értem ezt, de most tényleg! A legrosszabb filmnek jelöltek közül láttam párat (Magányos lovas, R.I.P.D, 47 Ronin) És mind a három ***** jó volt! Ha ez nem elég nekik, akkor nem tudom mit várnak. Fantasztikus filmeket, és színészeket jelöltek. Ezen most eléggé kiakadtam. Nem tudom ki állította ezt össze, de megverném! Teljes szívemből!
2013. december 30. 18:36
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
De szemetek! MIÓTA ROSSZ A HUPIKÉK TÖRPIKÉK 2.? MIKOR MI VILTUNK MAJDNEM TELE VOLT A MOZI! ÉS NAGYON JÓ VOLT! EZEKNEK NINCS IZLÉSÜK!
2013. december 30. 18:40
szirko1985új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 67967 offline |
mi bajuk van a burokkal?
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.