A The Smiths frontembere, aki híres arról, hogy hevesen védelmezi az állatok jogait, és nem fél megosztani a véleményét a nyilvánossággal, nemrég vitatott kijelentést tett egy rajongói weboldalon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Morrissey: „A húsevés egyenlő a pedofíliával”
2014. január 04. 21:03
![]() |
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 ![]() |
Örülök hogy védi az állatokat.
De azért egy kis húst enni kell hogy egészségesek legyünk... De én is sajnálom nagyon az állatokat akik a vágóhídra kerülnek

2014. január 04. 21:25
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
Én vegetáriánus vagyok .. ugyhogy egyetértek vele.
2014. január 04. 21:58
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |
Mindegy, hogy most vki csak zöldséget eszik, vagy követ, vagy akármit, de nem kéne reklámoznia meg másokra tukmálnia és azokat embertelennek beállítania, akik húst is esznek. A háziállatok azért vannak, mert mi biztosítjuk számukra a feltételeket a szaporodáshoz és az élethez, úgyhogy mi dönthetünk felettük, mi nélkülünk már nem élnének meg a természetben.
Az hogy, a pedofíliához meg holokauszthoz hasonlítja, egyszerűen szánalmas és iszonyúan buta.
Az hogy, a pedofíliához meg holokauszthoz hasonlítja, egyszerűen szánalmas és iszonyúan buta.
2014. január 04. 22:16
![]() |
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3171 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 ![]() |
Oké, most nagyon szimpatikus lett
És mennyire teljesen igaza van! Én is ilyesmikkel szoktam példálózni családomnak mikor meg akarnak győzni, hogy de egyek már húst. Mert ez tényleg ugyanolyan. Mennyivel másabb egy embert megölni, mint egy állatot?! Aki azt képzeli, hogy az ember magasabb lény és emiatt jobban megérdemli az életet, mint mondjuk egy malacka, vagy egy csirke, akkor az egoista. Az pedig, hogy a kannibalizmust sokan elítélik, a húsevés meg természetes, egyszerűen szánalmas.

2014. január 04. 22:18
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9294 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Idézet (Lizania @ 2014.01.04. 22:16)
Oké, most nagyon szimpatikus lett
És mennyire teljesen igaza van! Én is ilyesmikkel szoktam példálózni családomnak mikor meg akarnak győzni, hogy de egyek már húst. Mert ez tényleg ugyanolyan. Mennyivel másabb egy embert megölni, mint egy állatot?! Aki azt képzeli, hogy az ember magasabb lény és emiatt jobban megérdemli az életet, mint mondjuk egy malacka, vagy egy csirke, akkor az egoista. Az pedig, hogy a kannibalizmust sokan elítélik, a húsevés meg természetes, egyszerűen szánalmas.

2014. január 04. 22:21
Én csak a csirkehúst eszem meg,és IMÁDOM az állatokat és egyet értek,hogy nem kéne megölni őket,de az már túlzás,hogy csak azért,mert valaki megeszi vagy szereti a húst,attol még nem kell elítélni senkit!!!

2014. január 04. 22:38
Az ember valóban felsőbbrendű lény mint az állat, ugyanakkor tökéletesen egyetértek a pasassal. Bár nem ismerem, igaza van. Viszont nem fogom valakivel megszakítani a kapcsolatot amiért húst eszik, de természetesen nem helyeslem. Én se szoktam, maximum ilyen fagyasztott műszarokat, abból is csak csirkét, aminek szerintem köze nincs az igazihoz, és azt is csak azért, mert sehogy sem tudom meggyőzni a családom. De majd idővel... Azonban én inkább nem hoznám összefüggésbe a pedofíliával az állatok elfogyasztását, nem ugyanaz a kettő.
Ja és, ezt aztán jól megmondta.
Viszont az embert nyilván nem kötik olyan szoros érzelmi szálak egy malackához, mint mondjuk a saját gyerekéhez.
Ja és, ezt aztán jól megmondta.

2014. január 04. 22:40
![]() |
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 ![]() |
Mert a növény nem élőlény? Szegény brokkoli... Nem ítélem el, sőt semmi bajom a vegetáriánusokkal, de azért, mert valaki(én is) húst eszik, miért kéne elítélni? Természet rendje, hogy húst eszünk!
Mondjuk én hús nélkül nem tudnék élni... Az összes jó magyar kaja alapja.
Én is kolbászt szalonnával eszek... xD
Mondjuk én hús nélkül nem tudnék élni... Az összes jó magyar kaja alapja.

2014. január 04. 22:51
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Igaza van!

2014. január 04. 22:58
![]() |
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 ![]() |
Idézet
Ha olyan embernek mutatnak be, aki élőlényeket eszik, akkor odébbsétálok.
Na ez a mondat készített ki.
Semmi bajom nincs a vegákkal, sőt tisztelem az olyan embereket, akik nyíltan kiállnak az érveik mellett, DE ez senkit nem jogosít fel arra, hogy bunkó módon viselkedjen másokkal.
Guess what? Az állatok is esznek állatokat.
A kannibalizmust és a nemi erőszakot pedig inkább ne keverjük ide.
2014. január 04. 23:05
Látszik, sokan nem hallottak a táplálékláncról... Az ember mindenevő lény, tehát HÚSevő is. Ez a természet rendje. Nyugi, ha meghalunk, akkor a kis ízeltlábú barátaink fognak minket enni. Nekem is van egypár vegetariánus barátom, de ők a hús íze miatt azok, egyszerűen nem ízlik nekik. És ha valaki komolyan gondolja, hogy megerőszakolni egy gyereket és megenni egy marhasültet ugyanaz, akkor ott már gondok vannak...
2014. január 04. 23:10
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1784 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Ez egy barom! Annak csak gratulálni tudok, aki egész életében csak salátákat meg zöldségeket eszik!
Azt is kell enni, de a húsra is szüksége van az emberi szervezetnek!
Azt is kell enni, de a húsra is szüksége van az emberi szervezetnek!
2014. január 04. 23:14
Teljesen igaza van de az a mondat tányleg egy kicsi durva volt hogy *Ha olyan embereknek mutatnak be, aki élőlényeket eszik,akkor odébsétálok.*
2014. január 04. 23:24
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9294 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Idézet (LOVEfoorEVER @ 2014.01.04. 23:14)
Teljesen igaza van de az a mondat tányleg egy kicsi durva volt hogy *Ha olyan embereknek mutatnak be, aki élőlényeket eszik,akkor odébsétálok.*
Van egy vegán ismerősöm, aki nem enged olyan embereket a házába, és nem barátkozik olyanokkal, akik húst esznek. Ez van. Nem mondom, hogy ez így normális, de az ő dolga. És az emberek többségét elnézve nem is veszít sokat.

2014. január 04. 23:33
![]() |
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 ![]() |
agyára ment a túl sok zöldség....
Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Megjelent a Barbie-film egyik hivatalos dala.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Blake Lively elolvad férje, Ryan Reynolds izmaitól
Blake Lively elolvad férje, Ryan Reynolds izmaitól
Nem győz posztolni róla.