Csajos fotósorozat készült a Megasztár egykori versenyzőjéről, a ma már 22 éves, nőként élő Szecsődi Kariról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bombanőként pózol Szecsődi Kari
2014. március 28. 16:48
2014. március 28. 16:56
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Bombanő? Nem tudom,de én még mindig látok egy ''kevés'' férfiasságot az arcában! Szerintem nem szép "nő" ,nem méghogy bomba... Nem fogom fel miért akart nemet változtatni! Ez a természet rendjének felrúgása! Inkább szegény szüleit sajnálom! Született egy fiuk,majd hopp... hirtelen lány lett belőle!
1 felhasználónak tetszik:
WWE Rajongó20
miertkellezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 168526 offline |
ez sokminden csak nem bombanő
WWE Rajongó20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 144 Csatolások: 1 Azonosító: 221165 offline |
Egyetértek de azért jó képek lettek.
2014. március 28. 16:59
nagyon furán néz ki.
mogyeszka egyetértek veled!!!
mogyeszka egyetértek veled!!!
2014. március 28. 17:00
Mindenkinek joga van úgy élnie, ahogy szeretne, nem értem, miért szólják le annyian. Azért nála furább és önmagukat jobban eltorzított nők is vannak, és a fotósorozat tök klassz, egész szép.
7 felhasználónak tetszik:
janet7,
Alison Lerman,
itsjustme,
menthol,
Rap4ever8,
Hustler,
Fan-ily6889
2014. március 28. 17:03
A szemöldöke igényesebb a mai lányok 65-70%-ánál. Ez nagyon vicces. Amúgy félreértés ne essék, szerintem jó fotósorozat lett, tökre látszik rajta, hogy tesz mások véleményére. Aki foglalkozni akar vele, elolvassa a cikket, akit meg nem érdekel, hát az továbbgörget. Mintha joga lenne bárkinek is megtagadnia tőle azt, hogy azt csináljon az életével, amit akar.
2014. március 28. 17:05
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline |
Igen, az arcán még látszanak férfias vonások, de tény, hogy egyre nőiesebb a kinézete. Ha ő így boldog, hát hajrá! Senki sem tehet a szexuális beállítotttságáról. Nyilván nem könnyű egy szülőnek sem az ilyen helyzetekhez alkalmazkodnia, de, ha igazán szereti a gyerekét, akkor előbb-utóbb napirendre tér felette és elfogadja úgy, ahogy van. Természet ide vagy oda, az ember már így is elég sokszor felrúgta!
2014. március 28. 17:09
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Marha jó lett a fotósorozat! Tényleg a magabiztosság látszik az arcán, nem ítélem el őt, joga van ehhez. A szüleinek pedig, ha igazán szeretik a gyereküket, akkor el kell fogadniuk és így is szeretniük. A természet törvényiről pedig annyit, hogy szerintem rossz testbe született. Pontosabban, egy férfi testbe született "női lélekkel".
2014. március 28. 17:12
Szerintem nagyon bátor dolog hogy felválalta és ezt mostanába már egyre többen teszik gratula nekik.Kari nagyon szép nő lett igaz egy picit látszanak az arcán a férfias vonalak grat:D
2014. március 28. 17:26
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Néhány kommentelőnek üzenem: Nem értem miért kell leszólni vagy elítélni. Ő így érzi jól magát, így boldog, nem kell ebbe beleszólni.
Amúgy meg nagyon jó fotók lettek!
Amúgy meg nagyon jó fotók lettek!
2014. március 28. 17:29
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Én tényleg nem ítélek el senkit és semmit, mindig azoknak a pártján állok, akiket elnyomnának, engem egyáltalán nem zavar az, hogy ő így szeretett volna élni, megértem, elfogadom, támogatom. De hadd legyen már meg a véleményem róla nőként (mert én nőként tekintek rá): szerintem nem szép. Csinos, de nem szép.
2014. március 28. 17:32
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline |
Nagyon jó képek. Meg se ismertem őt Nagyon bátor.
mogyeszka szerintem neked fogalmad sincs,miről beszélsz. ha az ő helyzetében lennél te is másképp látnád a dolgokat. képzeld el egy pillanatra milyen neki,hogy nem lehetett az,aki valójában.
mogyeszka szerintem neked fogalmad sincs,miről beszélsz. ha az ő helyzetében lennél te is másképp látnád a dolgokat. képzeld el egy pillanatra milyen neki,hogy nem lehetett az,aki valójában.
2014. március 28. 17:35
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline |
Milyen bombanő?? Valaki meg mondaná, hogy hol van??? én itt nem látok 1-et sem :/
2014. március 28. 17:36
Idézet (Meisan @ 2014.03.28. 17:29)
Én tényleg nem ítélek el senkit és semmit, mindig azoknak a pártján állok, akiket elnyomnának, engem egyáltalán nem zavar az, hogy ő így szeretett volna élni, megértem, elfogadom, támogatom. De hadd legyen már meg a véleményem róla nőként (mert én nőként tekintek rá): szerintem nem szép. Csinos, de nem szép.
Egyetértek. Szegény nő nem érezte magát elég jónak az előző külsejével, és ezért vállalta a kemény sebészeti beavatkozást. Én nem támogatom, de helyesnek tartom, ha valaki eléri a célját a többi ember segítségével. Véleményem szerint régebben biztos jobban nézett ki (azaz szebb volt), de ez az ő döntése. Csinos, de nem a legtermészetesebb.
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2014. március 28. 17:40
Ő döntése volt. Szerintem tartsuk tiszteletben, mivel sokan küzdenek megfeleltetési kényszerrel, önnön nem elfogadással. Ha az élete ettől lett változatosabb, jobb irányba forduló akkor már valamit jól csinált, teszem hozzá a "saját érdekében", mivel az emberek nem nézik ezt jól szemmel, sőt ez még túllő a homoszexualitáson is, ami a mai napig az egyik legkevésbé tolerált dolgok közé tartozik. De az ember már csak ilyen előitéletes, fölényes és had ne soroljam. Én a melegeket, transzvesztitákat csak azért tisztelem, hogy ezt felmerik vállalni, és ezáltal hatalmas önbizalomnak lesznek az urai, egyébiránt nekem is kicsit sok(k) ez még, de semmiképp nem fogom ezért megalázni, mert ő ezt tartotta álmának. Tisztelem őket emellett, mert tényleg bátrak, hogy egy búvalb*szott világban ezt bemerik vállalni. Kar(cs)i is fokozatosan mutatta meg saját énjét, akit úgy érzett, hogy ott lapult benne, ami kitörni vágyott, és lám meg lett az eredménye. Csak itt az a gubanc, hogy a 'többi ember'. Nem bántani, megalázni, kicsúfolni, ölni kéne egymást, hanem segiteni, elfogadni, tiszteletben tartani mások döntését, még ha csak egy kicsit is. De ez sose fog bekövetkezni, hogy elfogadjuk egymást valamennyivel jobban. A világ ettől változatos, hogy minden fellelhető, ettől áll fenn ez az úgymond 'egyensúly', a rossz és jó között. A szélsőségek túl távoliak, az emberek más szemmel látják a világot, csak szerintem mindig lehet változtatni nézeteinken kicsinyest jobb irányba is.
Amúgy a képeken úgy fest mint Muri Enikő, emellett.. -> "Remélem nem lesz kétértelmű a véleményem, mint azt a múltkor cikknél valaki szóvá tette!"
Amúgy a képeken úgy fest mint Muri Enikő, emellett.. -> "Remélem nem lesz kétértelmű a véleményem, mint azt a múltkor cikknél valaki szóvá tette!"
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.