Bombanőként pózol Szecsődi Kari
2014. március 30. 08:54
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Az erős sminket leszámítva szerintem nagyon is csinos, és ha ő így érzi jól magát, akkor csak nyugodtan!
2014. március 30. 10:27
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
Isti222 üzenem anyádnak, hogy gyönyörű egy gyermeket nevelt! Aki így vélekedik másokról, jó ember nem lehet!
Szerintem Kari nagyon is csinos! És igazán figyelemreméltó, hogy fel meri vállalni önmagát! Manapság olyan sok a "műanyag" mindenhol, hogy igazi kincs egy ilyen ember
Nem számít a külső, az számít ami a lelkedben van!
Ha megöregszel a külsőd már nem lesz csinos, de a lélek örök!
Gratulálok neki a bámulatos átváltozáshoz! Remélem, mindig boldog lesz!
Szerintem Kari nagyon is csinos! És igazán figyelemreméltó, hogy fel meri vállalni önmagát! Manapság olyan sok a "műanyag" mindenhol, hogy igazi kincs egy ilyen ember
Nem számít a külső, az számít ami a lelkedben van!
Ha megöregszel a külsőd már nem lesz csinos, de a lélek örök!
Gratulálok neki a bámulatos átváltozáshoz! Remélem, mindig boldog lesz!
2014. március 30. 11:15
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nekem ezzel nincs semmi problémám. Sőt.. De sosem fog teljesen úgy kinézni, mint egy nő. Megszoktam már, hogy fiú volt. Nekem fiú is marad, akármennyire próbálkozik lányként kinézni/viselkedni.
2014. március 30. 11:20
Sajnos még így is látszik, hogy férfiból lett nő. A homlok, a proc. zygomaticus (járomnyúlvány), az orbitale (szem körüli csontozat) még így is karakteres, maszkulin.
Csak azt tudom mondani, amelyik férfi vak, essen a "thai örömlányok" 22-es csapdájába, megérdemli!
Cynthia véleményével teljes mértékben egyet értek.
Csak azt tudom mondani, amelyik férfi vak, essen a "thai örömlányok" 22-es csapdájába, megérdemli!
Cynthia véleményével teljes mértékben egyet értek.
2014. március 30. 11:42
Idézet (rocknroller @ 2014.03.29. 12:16)
Mindenki aki nem bírja, hadd mondja már el erről az ocsmányságról a véleményét! Ne jöjjön itt senki az elfogadásról, mert ennél ilyen nincs!
Mindenki elmondhatja a véleményét, csak nem mindegy milyen formában mert saját magatokról mutattok szegénységi bizonyítványt nap mint nap a fórumon (és ha már itt akkor gondolom máshol is)
Mellesleg szerintem nem lett nőies meg mondjuk én sosem kedveltem semmiért és nem is érzem nagy celebnek, hogy ezt fel kellett volna vállalni.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2014. március 30. 11:57
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline |
Még mindig annyira hihetetlen számomra, hogy a srác, akibe szerelmes voltam a Megasztárban, ma már egy nő..
2014. március 30. 13:07
Ezt a brutál erős sminket leszámítva igenis szép
2014. március 30. 14:05
alizlaczy31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 221825 offline |
A tudat,hogy férfi volt,sokat változtat a véleményemen.
2014. március 30. 22:59
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Nekem nem azzal van gondom, hogy átoperáltatta magát. Azt csinál amit akar, de ne mutogassa már lépten-nyomon. Ez is csak egy ilyen megélhetési celeb. Kiteregeti az életét és meghívják pár műsorba. Ha már egyszer ilyen, akkor éljen nyugodtan a média nélkül, de hát mindenből pénz kell csinálni...
2014. március 31. 13:32
Én személyesen is ismerem,szerintem nagyon rendes Nem értem mi bajotok van azzal,hogy ő nőként jobban szereti magát Lehet ,hogy én is ezt csinálnám ha férfi szeretnék lenni,nemtudom. jó képek lettek.
2014. március 31. 13:37
Tök jól néz ki ahhoz képest, milyen volt. Esküszöm ismerek nála ezerrel rondább született lányokat, hát az egyik barátnőm már irigykedne is!
2014. március 31. 16:01
Isti222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.02. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 152133 offline |
animegirl14: Én meg azt üzenem neked,hogy aki férfinak született,az éljen úgy mint egy férfi!Én egy olyan korban nőttem fel,ahol a meleg a hideg ellentéte volt,és nem volt tele a világ ilyen "emberekkel" legalább is nem ennyivel mint ami most van. Amúgy meg ez az én véleményem! Amúgy megkérdezném: HOL ITT A BOMBANŐ??
2014. április 03. 20:12
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Beyla-val értek egyet.
Azaz ember nem normális, aki szentül hiszi, hogy ő nem az, akinek született.
Bár vallásos vagyok, nem hozok fel most erre a Bibliából dolgokat, de ez enélkül is tény. A >történelem< során érdekes módon, amíg nem voltak nemátalakító műtétek, senki sem érezte magát másnak, mint aki.
Aki ilyen műtétet csináltat magán, az szimplán unatkozik, vagy tényleg nem kell már senkinek sem, és megpróbálkozik más nemként - egyébként egy kicsit a biszexualitás is ilyen.
Véleményem szerint, nincs olyan, hogy valaki rossz testbe született, olyan van, aki hibás, unalmában nem tud mit kezdeni,és van pénze. Az ilyen ember igenis BETEG.
Ember legyen az a férfi a talpán, aki ezzel szóba áll, férfiként és nőként is messzire elkerülném, mert olyan morbid arca van, hogy félnék tőle.
Azaz ember nem normális, aki szentül hiszi, hogy ő nem az, akinek született.
Bár vallásos vagyok, nem hozok fel most erre a Bibliából dolgokat, de ez enélkül is tény. A >történelem< során érdekes módon, amíg nem voltak nemátalakító műtétek, senki sem érezte magát másnak, mint aki.
Aki ilyen műtétet csináltat magán, az szimplán unatkozik, vagy tényleg nem kell már senkinek sem, és megpróbálkozik más nemként - egyébként egy kicsit a biszexualitás is ilyen.
Véleményem szerint, nincs olyan, hogy valaki rossz testbe született, olyan van, aki hibás, unalmában nem tud mit kezdeni,és van pénze. Az ilyen ember igenis BETEG.
Ember legyen az a férfi a talpán, aki ezzel szóba áll, férfiként és nőként is messzire elkerülném, mert olyan morbid arca van, hogy félnék tőle.
2014. április 03. 20:36
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Bessie: Miért ne tudnánk a lélekről? Mert szerinted nekünk nincsen?
Amúgy nem néz ki rosszul...és higgyétek el nem azoknak mutogatja akiket ez nem érdekli... csak a szemfüles cikkírók kiszúrják és felrakják ide!
Engem nem is zavarnak és nem is érdekelnek az ilyenek. Éljen csak boldogan ahogy szeretne, ő tudja!
Amúgy nem néz ki rosszul...és higgyétek el nem azoknak mutogatja akiket ez nem érdekli... csak a szemfüles cikkírók kiszúrják és felrakják ide!
Engem nem is zavarnak és nem is érdekelnek az ilyenek. Éljen csak boldogan ahogy szeretne, ő tudja!
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.