Bombanőként pózol Szecsődi Kari
2014. április 29. 14:14
Kini |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 554 Csatolások: 0 Azonosító: 165653 offline |
Bomba nő? Hát attól tartok, arról mások a fogalmaink XD Egyetértek néhány előttem szólóval, lehet majd rám anyázni, de szerintem nem normális az olyan ember, aki megvan győződve róla, hogy más neműnek kellett volna születnie. Nem tudok mit mondani, szánalmas, aki nővé, meg férfivá plasztikáztatja magát, mert nem büszke a természetes nemére.
2014. május 10. 10:03
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline |
Vannak itt tévedések, butaságok, és lehet 8-12 évesen nem ilyen cikkeket kéne olvasni, mikor sokan fel se fogják mit jelent homszexuálisnak lenni, vagy transzszexuálisnak. A kommentelők egy része biztos nem is tudja mit jelentenek ezek a fogalmak. A melegek nem is akarják átoperáltatni magukat, mivel ők jól érzik magukat úgy, nem nőként akarnak élni.
A képekre visszatérve: ennyi vakuval és retusálással, sminkkel bárki jól tud kinézni; szerintem a sapkás kép egész jó lett, de összességében megintcsak nem ő mondta, hogy bombanő lett, ez csak a cikk címe. Ő úgy volt vele, hogy csinált egy sorozatot, amin már úgy néz ki, amivel elégedett.
A képekre visszatérve: ennyi vakuval és retusálással, sminkkel bárki jól tud kinézni; szerintem a sapkás kép egész jó lett, de összességében megintcsak nem ő mondta, hogy bombanő lett, ez csak a cikk címe. Ő úgy volt vele, hogy csinált egy sorozatot, amin már úgy néz ki, amivel elégedett.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. január 29. 00:50
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 191 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline |
durva h mikre kepes az orvostudomany meg egy kis smink:D ha neki igy jobb akkor miert akarnank egy idegen embernek rosszatt,azzal h eliteljuk??
2015. április 03. 23:16
Én nem állok útjába, ha ő így érzi jól magát, akkor nincsen vele semmi baj, és amúgy sem olyan szörnyű, mint ahogyan a legtöbb ember látja. Ha nem tudnám, hogy férfi volt, azt hinném, hogy nő.
2018. május 11. 17:32
Idézet (miertkellez @ 2014.03.28. 16:56)
ez sokminden csak nem bombanő
Egyetértek..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.