Szomorú véget írtak a Disney-szereplőknek
2014. május 05. 18:09
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline |
szegény Dumbó nagyon sírtam?
2014. május 05. 18:10
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline |
tényleg kreatív ötlet volt...végre nem csak olyan grafikák, amiken a disney hercegnők zombik, vagy kurvák, hanem a valós élet veszélyeire, és esetleges dzituációria hívja fel a figyelmet...
2014. május 05. 18:11
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Na ez már tényleg kiakasztó! Hogy tudnak ilyeneket csinálni!? Pont azért mese a mese, mert ott bármi megtörténhet! Mindenki boldogan él amíg meg nem hal. A valóságban nem mindig van ez így. De ez a jó mesében. Mert ott mindig happy end a vége. Miért kell ezeket mindig tönkre tenni?? Oké, hogy a jól sikerültek. De akkor is olyan jó mesék és ezek meg olyan rosszak. Miért nem találnak ki más filmekkel kapcsoltban ilyeneket?? Miért mindig csak a Disney meséket?? Annyira nonszensz ez!
2014. május 05. 18:12
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Ki az az elmebeteg,aki ilyenekkel szórakozik?!?
2014. május 05. 18:14
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Dumbo és Bambi a legszomorúbb...
2014. május 05. 18:21
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
szegény Disney mesék...
szegény Bambi...
igen, nem kell mindent elhinni a meséknek, de a mese attól mese, hogy elrugaszkodunk a valóságtól, és tudjuk, hogy a végén minden jó lesz... ne kelljen már itt ia szomorkodni!!
szegény Bambi...
igen, nem kell mindent elhinni a meséknek, de a mese attól mese, hogy elrugaszkodunk a valóságtól, és tudjuk, hogy a végén minden jó lesz... ne kelljen már itt ia szomorkodni!!
2014. május 05. 18:25
Oké, lehet hülyének nézni, de ez tényleg nagyon durva, nem tudom kinek volt ilyen morbid fantáziája kitalálni ilyeneket. Ezek a mesék direkt arra ösztönözték az embereket, hogy a romok felett virágok nyílnak, és mindennek jó a vége. Nem tudom, de nekem kicsit ez rosszul esett, hiszen mindnyájan ezeken nőttünk fel. Lehet, hogy nem kéne ennyire a szívemre vennem, de, mindegy..
2014. május 05. 18:28
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Sokan itt sajnálgatják a Disney szereplőket, és nem látják meg az igazi üzenetét ezeknek az alkotásoknak: látszik, hogy a mai emberi és világproblémákra hívja fel a figyelmet így, és azért is használhatott Disney karaktereket, hogy jobban megragadja az emberek figyelmét. Szerintem nagyon ötletes dolog, és jól sikerültek, nekem tetszenek
2014. május 05. 18:46
Ezeknek a meséknek éppen azért lett jó végük hogy reményt adjanak az embereknek és felvidítsák őket. Épp ezért ez az ábrázolás szerintem elég durva.
2014. május 05. 18:50
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
nem hiszem el miért kell ilyen ocsmányságokat kitalálni! ezek a mesék a MI gyerek korunk. Mi ezeken nevelkedünk és imádtuk őket. most gondoljatok bele mit érez egy hároméves kislány mikor meglátja ezeket az ocsmány képeket. lehet, hogy az ilyen tinédzsereknek és huszonéves emberekéknek vicces (már ha van olyan, akinek ilyen roppant ízléses a humora), de nekem valahogy nagyon nem jön be. miért kell gyerekkorunkat ily csúffá, "poénossá" tenni?!!
2014. május 05. 18:57
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
"Valamennyien a Disney klasszikusain nőttünk fel"
hát pontosa ezért nem kéne ezeket csinálni velünk.
Szegény Dumbó
hát pontosa ezért nem kéne ezeket csinálni velünk.
Szegény Dumbó
2014. május 05. 19:00
Most komolyan, ha még nem láttam 80 ilyen morbid dineys képet, akkor egyet se. Amúgy úgy emlékszem volt régebben egy cikk, amikben pont hasonlóak voltak. Ó meg arra is emlékszem, amikor a szereplőket zombi ölőként mutatták be. Amúgy nem azért, de ezek mesefigurák. Ezek a gyerekeknek és sok felnőttnek is az eltávolodást jelentették a szürke valóságtól, most meg keverik ezzel az ocsmány világgal. (legalábbis a legocsmányabb részével) Bambi szerintem szörnyű.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.