Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban
2014. augusztus 23. 20:54
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Ejj, Courtney "szépet" káromkodott, bár tény, hogy senki sem örülne, ha sörösüveggel dobálnák meg. Remélem ki is vezették azt a koncertlátogatót, mert ez a dobálósdi baromi veszélyes is lehet.
2014. augusztus 23. 21:16
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
BVB de bibor?
2014. augusztus 23. 21:17
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline |
BIEBER??? TE JÓ ÉG...
2014. augusztus 23. 21:22
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
BVB és Bieber: Szerintem csak egy stúdióban voltak, nem feltétlen kell közös dal. Főleg, hogy nagyon nem egy zenei kasztban mozognak. Érdekes egy párosítás lenne az biztos.
2014. augusztus 23. 21:50
Nem értem, hogy miért kell minden egyes héten egy olyan cikk, hogy mi történt a rockvilágba.....Mintha olyan sokakat érdekelne.
2014. augusztus 23. 22:12
Idézet (Petrafranczia @ 2014.08.23. 21:50)
Nem értem, hogy miért kell minden egyes héten egy olyan cikk, hogy mi történt a rockvilágba..Mintha olyan sokakat érdekelne.
Igenis sokakat érdekli az,hogy mit történik a rockvilágban. Tudod, nem mindenki szereti a nyálas kis Bieber-két. Nem minden ember arra kíváncsi,hogy a drága Justin vagy bármelyik másik kis tehetségtelen tinisztár éppen milyen bugyit vett fel tegnap. Nem szeretek másokat sértegetni, de ez ilyen hozzászólásoktól teljesen kiborulok. Én személy szerint nagyon örülök azoknak a cikkeknek, amelyek tehetséges emberekről szólnak és nem pedig botrányos és unatkozó tinisztárokról.
És külön köszönet LexiCobain-nek,hogy ilyen jó cikkeket ír.
2014. augusztus 24. 01:21
Ale926új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 201574 offline |
Petrafranczia mint láthatod, rengeteg embert érdekel. Ha téged nem, akkor el lehet menni a cikkről, és nézegesd a kis Bieber nyomorulatodat. A rock az igazi zene, nem az a zene, amit ma a rádióban hallunk. Az már a zene megerőszakolása.
2014. augusztus 24. 01:38
Alizxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 188927 offline |
Petrafranczia már bocs, de ha ilyenek nem lennének, akkor mindenkinek azt kéne figyelgetnie, hogy Justin és Selena hányadszorra jönnek össze, stb. (: meg amúgy is, mit zavar téged heti egyszer...? bele ne őrülj
2014. augusztus 24. 08:53
Petrafranczia: Na ide figyelj te ütődöt! -.-" Lehet, téged nem érdekel, de tudod rajtad kívül más is van a világon, nem te vagy folyton a sztár!
Amúgy Bieber mit keres a BVB-nél? :0
Nyugodjon békében Rick...
Amúgy Bieber mit keres a BVB-nél? :0
Nyugodjon békében Rick...
2014. augusztus 24. 09:23
Justin a BVB stúdióban?!..ez eléggé meglepő, de nem hiszem hogy duettről lenne szó.
2014. augusztus 24. 09:40
Rick Parashar nyugodjon békében ! Azért elég fiatalon elhunyt :/
Black Veil Brides <3
Petrafranczia : Azért mert te nem hallgatsz rock zenét, csak az amerikai és brit pop számok világába vagy, még nem kell ideírnod hogy felesleges a cikk(ek) (bár a kedvenc sztárjaidat elnézve...pff nem lepődtem meg)
Én imádom a rockzenét,sok kedvenc bandám van <3
Green Day, Black Viel Brides, Linkin Park..stb.
Amúgy Justin a BVB stúdiójában? No comment .xd
Amy <3 Jó lett ^^
Black Veil Brides <3
Petrafranczia : Azért mert te nem hallgatsz rock zenét, csak az amerikai és brit pop számok világába vagy, még nem kell ideírnod hogy felesleges a cikk(ek) (bár a kedvenc sztárjaidat elnézve...pff nem lepődtem meg)
Én imádom a rockzenét,sok kedvenc bandám van <3
Green Day, Black Viel Brides, Linkin Park..stb.
Amúgy Justin a BVB stúdiójában? No comment .xd
Amy <3 Jó lett ^^
2014. augusztus 24. 14:43
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline |
XD jó ez a cikk!
2014. augusztus 25. 18:39
RHCP és The Beatles és a Nirvana számai nagyon jók,szóval nem csodálom,hogy sokat keresnek Aaaa BVB Justin,Lana??Miaszösz?
Kapcsolódó sztárok
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.