Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. október 10. 12:34 #4981
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Idézet (Sellőgirl @ 2016.09.30. 22:15)
Sziasztok!
Szeretném ezt a lapot elkérni, mert lejárt a határidő, meg a szerkesztő sem aktív.
Előre is köszönöm!

Sziasztok!

Szerintem most járt le a 3 hónap aktív idő. Ezért ha lehetséges szeretném elkérni ezt a lapot. Az előző kettő lapomat teljesen rendbe tettem smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2016. október 10. 18:12 #4982
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok!
Lejárt a szerkesztési határidő, úgyhogy ha lehet szeretném elkérni ezt az adatlapot: http://starity.hu/sztarok/anwar-hadid/
2016. október 10. 18:50 #4983
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!Az egy hét adatlap kérési limit az arra is vonatkozik,ha csak létrehozok egy lapot? Ha már hoztam létre több lapot is (amiknek már az életrajzát is megírtam azóta),akkor már nem kérhetek el mást aminek például lejárt a szerkeszétési ideje? Előre is köszönöm a választ! happy.gif
2016. október 10. 19:05 #4984
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok!
Kérlek írjátok át, Rania Al Abdullah jordán királyné nevét Rania Al-Abdullah-ra, mert kötőjellel használja! Előre is köszönöm meghajolo.gif
2016. október 10. 20:02 #4985
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni az ő és az ő lapját, tudom, hogy nem járt le a szerkesztési határidejük, de az életrajzuk vészesen leállt a debütálásnál (ami 2016 februárjában történt) - illetve azelőtt -, és akkortájt & azóta nem egy-két dolog történt velük, a filmográfia és a diszkográfia pedig hiányzik. Mindkét tag ugyanabban a csapatban van, és az életrajzuknak így kéne kinézniük kb.
Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Betti90
2016. október 10. 20:46 #4986
DreamLady
DreamLady

StátuszHey how ya doin?
Hozzászólás: 771
Csatolások: 131
Azonosító: 251132
Sziasztok! Cseréltem az egyik adatlapom Loreen-nel!
2016. október 10. 22:01 #4987
- törölt felhasználó -    
Akkor szeretném elkérni a következő lapokat:
Jung Ha Na.Már elég régóta van kiírva,hogy hamarosan meg lesz írva az életrajza de még mindig sehol semmi.
Hwang Chan Sung. Az életrajza nagyon hiányos,alig találni értékelhető információt és így kéne kinéznie (ő a csapattársa).
És Shin Ji Ho. A szerkesztője mióta megkapta a lapot hozzá se nyúlt,ha jól tudom ilyenkor is el lehet kérni (?)
Köszönöm előre is,ha esetleg valaki haladékot kért akkor elnézést!Újabb infók egyik lapon sincsenek smileeee.gif meghajolo.gif
2016. október 11. 00:07 #4988
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (szintike2k @ 2016.10.10. 22:01)
Akkor szeretném elkérni a következő lapokat:
Jung Ha Na.Már elég régóta van kiírva,hogy hamarosan meg lesz írva az életrajza de még mindig sehol semmi.
Hwang Chan Sung. Az életrajza nagyon hiányos,alig találni értékelhető információt és így kéne kinéznie (ő a csapattársa).
És Shin Ji Ho. A szerkesztője mióta megkapta a lapot hozzá se nyúlt,ha jól tudom ilyenkor is el lehet kérni (?)
Köszönöm előre is,ha esetleg valaki haladékot kért akkor elnézést!Újabb infók egyik lapon sincsenek smileeee.gif meghajolo.gif

Szia!
Az első kérésedhez kérlek írj egy komplett életrajzot, és akkor csatolom.
A második lapot átraktam. beer.gif
A harmadiknak pedig elég korrekt biója van, lejártnak sem mondanám... Mivel egészítenéd ki?
Természetesen, ha hiányos, barbár módon van kitöltve az életrajz, netán a bió (több mint) egy éve nem frissült, több a kép, mint a szöveg, vagy lehetne jobbat írni, s többet, akkor átrakjuk őket, mert az a célunk, hogy gondos kezekbe és rajongókhoz kerüljenek a kedvenc sztárjaitok meghajolo.gif

Idézet (DreamLady @ 2016.10.10. 20:46)
Sziasztok! Cseréltem az egyik adatlapom Loreen-nel!

Esetleg elárulod, hogy melyik lapodat cserélted és melyikre? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kurrek, duracell
2016. október 11. 09:14 #4989
- törölt felhasználó -    
desiré. nekem adta Deniz Cakir és Mehmet Günsür lapjait. Köszönöm a csatolást. meghajolo.gif
2016. október 11. 17:25 #4990
- törölt felhasználó -    
Tisztelt Moderátorok!
http://starity.hu/sztarok/pippa-middleton/
http://starity.hu/sztarok/shah-rukh-khan/
http://starity.hu/sztarok/cseh-laszlo/
http://starity.hu/sztarok/cynthia-nixon/
http://starity.hu/sztarok/kiraly-peter/
http://starity.hu/sztarok/elek-akos/

Kérlek csatoljátok át ezeket a profilokat a Starity profiljára. Köszönöm! beer.gif
2016. október 11. 19:22 #4991
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok ScreamQueens-hez Martha és Stella lapját, hozzám pedig Lindsey lapját, mert megbeszéltünk egy cserét.
Köszönjük!
2016. október 11. 19:41 #4992
- törölt felhasználó -    
Idézet (desiré. @ 2016.10.11. 17:25)

Tárgytalanná vált a kérésem, mert a szemfüles felhasználok, már le is csaptak a lapokra! yes.gif
Shah Rukh Khan lapja viszont még mindig szerkesztő nélküli, így ha kérhetem, őt csatoljátok a Starity profiljára.
Köszönöm, és elnézést a variálásért! unsure.gif
2016. október 11. 21:10 #4993
- törölt felhasználó -    
Tisztelt Moderátorok!
Ha leheteséges szeretném elkérni ezt a lapot: http://starity.hu/sztarok/drake/
Előre is köszönöm! blush.gif
2016. október 11. 21:27 #4994
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (desiré. @ 2016.10.11. 21:10)
Tisztelt Moderátorok!
Ha leheteséges szeretném elkérni ezt a lapot: http://starity.hu/sztarok/drake/ 
Előre is köszönöm!  blush.gif

Szia! Teljes életrajz ellenében vihető! meghajolo.gif
2016. október 11. 22:54 #4995
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2016.10.11. 21:27)
Szia! Teljes életrajz ellenében vihető!  meghajolo.gif

Ha minden igaz, kész is volnék vele! smileeee.gif

Karrierje:
Drake kanadai rapper, énekes, dalszövegíró, producer, és színész. Kezdetben csak színészként mutatta meg tehetségét, egy tinisorozat keretein belül: Degrassi: The next Generation-ben, a 2000-es évek elején.
Első szóló albuma, a Thank Me Later, 2010-ben debütált. A dal meglehetősen sikeresnek bizonyul, az amerikai Billboard 200-as listáján az élre kerül. 2011-ben debütáltatja a Take Care albumát, valamint 2013-ban Nothing Was the Same-et, mindkét album óriási nemzetközi sikernek örvend. A Nothing Was the Same háromszoros platina lemez lett.
Drake negyedik albuma a Views 2016-ban jelent meg, rajta olyan számokkal, mint például a Hotline Bling. A Views albummal Drake felállította rekordját Michael Jacksonnal, és Whitney Hustonnal szemben is: Billboard Hot 100-as és Billboard 200-as listáján 8 hétig volt listavezető. Drake többek között olyan előadókkal működött együtt, mint Rihanna (What’s My Name; Work) Big Sean&Kanye West (Blessings) Lil Wayne&Chris Brown&Nicky Minaj (Only), stb.

Magánélete:

A kezdetek
Aubrey Drake Graham néven 1986. október 24-én látta meg a napvilágot, a kanadai Torontoban. Apja Dennis Graham, afrikai-amerikai, dobos, így a kis Drake hamar megismerkedett a zenével. Anyja Sandi Graham, zsidó származású kanadai. Végzettségét tekintve pedagógus. Drake a helyi zsidó iskolában tanult. A rapper 5 éves volt, amikor szülei elváltak. Drake 2012-ben érettségizett le, miután tinédzser korában kicsapták az iskolából. Drake iskolás éveiről úgy nyilatkozott, hogy sokat bántották bőrszíne miatt és vallása miatt.

Jelenleg
Drake jelenleg a barbadosi énekesnővel, Rihannával jár együtt, akivel 2016. augusztus végén vállalták fel kapcsolatukat egy díjátadón.

Díjai:
Grammy-díj (27 jelölésből, Drake a világ egyik legtöbbet jelölt rappare)
2 MTV Music Awards

Filmográfia
2008 - Charlie Bartlett
2008 - Mookie's Law
2011 - Breakawa
2013 - Anchorman 2
2014 - Think Like a Man Too
1 felhasználónak tetszik: duracell
2016. október 11. 23:13 #4996
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném elkérni Lim Na Young, Choi Yoo Jung és Kim Do Yeon lapját ugyanis nincs szerkesztőjük.

Illetve Baek Bo Ram "Gum Mi" és Park Hye kung "Soyul" lapját rendbe tettem, napra készek. Így őket szeretném átcsatoltatni a starity profilra.

Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2016. október 12. 09:23 #4997
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Jahméne adatlapját. Előre is köszönöm! smileeee.gif
2016. október 12. 15:42 #4998
LaTasha
LaTasha
Hozzászólás: 17816
Csatolások: 223645
Azonosító: 46320
Sziasztok!
Légyszíves Thylane Blondeau adatlapját helyezzétek át hozzám, a jelenlegi szerkesztője nekem ajándékozta.

Köszönöm szépen!
beer.gif
2016. október 12. 15:55 #4999
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif)
Szeretném elkérni Kim Chung Ha és Kim Jae Ho lapját. Jaeho lapjának az életrajza nem éppen naprakész,régi információk találhatóak benne.Így kéne kinéznie.

Rosé és Jisoo lapját is szeretném elkérni.Írtam hozzájuk életrajzot is,mivel csak nagyon rövid található a lapokon. happy.gif Mivel ők is egy csapatban vannak ezért nem írtam meg kétszer a BLACKPINK -ről található infókat. smileeee.gif Előre is nagyon köszönöm! meghajolo.gif

Jisoo
Név: Kim Ji Soo (김지수)
Becenevek: Jisoo (지수),Jichu,Chi Choo
Születési hely: Szöul,Dél-Korea
Születési idő: 1995.01.03
Magasság: 162cm
Súly: 45kg
Beszélt nyelvek: koreai,angol és kínai
Tanulmányok: School Of Performing Arts High School

Kim Ji Soo 2011 júliusában csatlakozott a YG Entertainmenthez ahol 5 évig volt gyakornok. Az 5 év alatt számos márkának állt modellt,mint például a Nikon és a Samsonite. 2015-ben cameo szerepet vállalt a Producer című dél-koreai drámában,amelyben sok ismert előadót,többek között a szintén YGE alatt álló Sandara Parkot is láthatjuk.
2016. június 15-én a cég bejelentette ,hogy Jisoo is tagja lesz az augusztusban debütáló BLACKPINK nevű lánycsapatnak.Őt mutatták be harmadikként ,majd egy hétre rá Rosét,aki egyben az utolsó tag is.

Érdekességek
- Mielőtt tagja lett a YG Entertainmentnek már sok ember ismerte a szépsége által
- Nagyon népszerű volt az iskolában,mivel mindenki csodálta a gyönyörű arcát és tehetségét
- Még soha nem volt komoly kapcsolata
- Ha nem csinál semmit elmegy lepihenni mivel álmos lesz
- Több márkának is állt modellt mielőtt debütált volna

Kedvencei
- étel: minden, ami egészséges
- ital: víz
- hangszer: gitár
- szín: fekete,rózsaszín
- márka: Samsonite, LG, Nikon
- dráma műfaj: romantikus
- dal: YGE dalai
- zenei műfaj: pop
- példakép: nyugdíjasok
- személyiség: pezsgő,pörgős
- hobbi: táncolás, fimnézés

Filmográfia
Drámák
- KBS2:The Producers (2015)

Mv
-Hi Suhyun & Bobby - I'm Different (2014)
-Epik High - Spoiler,Happen Ending (2014)
-BLACKPINK - Boombayah (2016)
-BLACPINK - Whistle (2016

Valóságshow
- Naver TV/TBC: BLACKPINK TV (2016)

Hirdetések
- St. Scott LONDON (2016)
- Rebook Classic (2016)
- Moonshot (2016, G-Dragon és Dara közreműködésével)

Diszkográfia
Album
-Square One (2016.08.08)

BLACKPINK /BLΛƆKPIИK
Csapat neve koreai/kínai/japán írásjellel: 블랙 핑크/黑色粉红色/ブラックピンク
Lemezkiadó: YG Entertainment
Debütálásuk: 2016.08.08
Csapat nevének jelentése: A rózsaszínt gyakran aranyos jelzővel illetik és ennek az ellentéte a fekete. Ezzel azt akarják kifejezni,hogy nem minden szép,ami jó. Másrészt pedig azt jelképezi,hogy ők egy csapat,ami nem csak szépségekből,de nagy tehetségekből is áll.
Tagjainak száma: 4 (2 koreai,1 ausztrál és 1 thai származású)

Tagok:
Jisoo (visual,vokalista és táncos)
Jennie (rapper,vokalista és táncos)
Rosé (vokalista és táncos)
Lisa (rapper,vokalista,táncos és maknae)

Érdekességek
- Eredetileg a Black Punk nevet akarták adni a csapatnak
- 2012-ben úgy tervezték,hogy kilenc taggal debütál a csapat,de ez lecsökkentették négyre
- Úgy volt,hogy három videóklippel fognak debütálni,de jobbnak tartották,ha csak kettővel teszik.

Debütálás előtt
2016 májusában a YG bejelentette,hogy júniusban szeretné bemutatni az új lánycsapatukat. Június 1-én meg is jelent az első kép Jennieről,akit akár vezetőként is eltudnának képzelni. Hetente jelentek meg a tagokról képek. Másodjára Lisát mutatták be,aki fel is töltött egy videót a cég hivatalos YouTube csatornájára. Ezt követően harmadikként Jisoo-t ,akit már sokan ismerhettek reklámokból és videóklippekből .Végül utolsó tagként Rosét mutatták be,aki együttműködött G-Dragon 2012-es Without You dalában is.
Június 29-én közölte a cég,hogy a csapat BLACKPINK néven fog tevékenykedni,illetve a csapat debütálására július végén kerül sor,azonban elhalasztották augusztus 8-ra.

Debütálás,Square One
Az ügynökség augusztus 3-án kiadta az első teaser képeket a csapatról. A képeken a lányok retro ruhákat és pasztell színeket hordtak ,ezáltal elegáns és kifinomult képeket mutathattak be. Ezt követően egyéni képek is megjelentek a lányokról. Augusztus 3-án a teaser képek mellett Rosé egyéni képe is megjelent. 4-én Jennie és 5-én Lisa fotóit is közzé tették. Augusztus 5-én,néhány órával utána,hogy Lisa fotóit kirakták,a YG kiadott egy promóciós képet a Boombayah-ból. Augusztus 7-én Jisoo képei két csoportos kép is jelent meg. Augusztus 8-án délután 3-kor kiadtak egy újabb promóciós képet,de most a Square One-ból. A YG elhatározta,hogy a csapatnak nem lesz vezetője,mert azt szeretnék,hogy mind a négy tag támogassa egymást a nehéz időkben. A BLACKPINK végül 8-án debütált pontban este 8-kor,ezáltal feltöltötték a YouTube-ra a Boombayah és a Whistle videóklippjét is. Rövid időn belül nagy sikereket értek el,például iTunes-on elérték az első helyezést.Szeptember 15-én bejelentették,hogy a BLACKPINK visszatér két új dallal ezáltal a második kislemezével novemberben.

Rosé
Koreai neve:Park Chae Young (박채영)
Igazi neve: Roseanne Park
Becenevek: Rosé (로제),Rosie,Chaeng,Rosen
Születési hely: Box Hill, Melbourne, Ausztrália
Születési idő: 1997.02.11
Magasság: 168cm
Beszélt nyelvek: koreai,angol,japán
Tanulmányok: Canterbury Girl's Secondary College.

Park Chae Young,azaz születési nevén Roseanne Park Ausztráliában született, ahol 2012-ben a YG Entertainment meghirdetett egy meghallgatást, amin ő is részt vett.Első helyezett lett így fel is vették a 14 éves Rosét. Mivel Ausztráliában született és ott is nevelkedett fel, ezért az anyanyelve az angol,de van felsőfokúja koreai nyelvből,így nem volt kérdéses,hogy Szöulba költözik.A cégnél 4 évig volt gyakornok. A gyakornoki ideje alatt együttműködött G-Dragon-Without You című dalában,de ekkor még nem lehetett tudni,hogy ki is ő.2016. június 15-én a cég bejelentette,hogy Rosé is tagja lesz az augusztusban debütáló BLACKPINK nevű lánycsapatnak.Őt mutatták be negyedikként.

Érdekességek
- Még soha nem volt komoly kapcsolata
- Szereti az édes illatú parfümöket
- Akár csak Jisoo,ő is álmos lesz,ha nem csinál semmit
- Ha unatkozik általában zenét hallgat
- Nem szereti az idegesítő embereket
- Mielőtt a YG-hez csatlakozott volna,ő már tudta,hogy ő mindenképp énekes akar lenni
- Tagja volt régen a templomi kórusnak
- Első helyezett lett a YG által Ausztráliában meghirdetett meghallgatáson
- Négy évig volt gyakornok
- Keresztény vallású
- Tud játszani zongorán és gitáron
- Legjobb barátja a csapatban Lisa

Kedvencei
- étel: minden,ami egészséges étel
- ital: minden,ami egészséges ital
- szín: sötét és világos színek (minden)
- dráma műfaj: romantikus
- YG előadók dalai
- zenei műfaj: pop,ballada
- példakép: YG előadói
- személyiség: barátságos
- hobbi: éneklés
- hely: Ausztrália, Dél-Korea

Filmográfia
MV
-BLACKPINK - Boombayah (2016)
-BLACPINK - Whistle (2016

Valóságshow
- Naver TV/TBC: BLACKPINK TV (2016)

Hirdetések
- St. Scott LONDON (2016)
- Rebook Classic (2016)
- Moonshot (2016, G-Dragon és Dara közreműködésével)

Diszkográfia
Album
-Square One (2016.08.08)

Egyéni közreműködések
-G-Dragon-Without You (2012)

BLACKPINK /BLΛƆKPIИK
Csapat neve koreai/kínai/japán írásjellel: 블랙 핑크/黑色粉红色/ブラックピンク
Lemezkiadó: YG Entertainment
Debütálásuk: 2016.08.08
Csapat nevének jelentése: A rózsaszínt gyakran aranyos jelzővel illetik és ennek az ellentéte a fekete. Ezzel azt akarják kifejezni,hogy nem minden szép,ami jó. Másrészt pedig azt jelképezi,hogy ők egy csapat,ami nem csak szépségekből,de nagy tehetségekből is áll.
Tagjainak száma: 4 (2 koreai,1 ausztrál és 1 thai származású)

Tagok:
Jisoo (visual,vokalista és táncos)
Jennie (rapper,vokalista és táncos)
Rosé (visual,fővokalista és táncos)
Lisa (rapper,vokalista,táncos és maknae)

Érdekességek
- Eredetileg a Black Punk nevet akarták adni a csapatnak
- 2012-ben úgy tervezték,hogy kilenc taggal debütál a csapat,de ez lecsökkentették négyre
- Úgy volt,hogy három videóklippel fognak debütálni,de jobbnak tartották,ha csak kettővel teszik.

Debütálás előtt
2016 májusában a YG bejelentette,hogy júniusban szeretné bemutatni az új lánycsapatukat. Június 1-én meg is jelent az első kép Jennieről,akit akár vezetőként is eltudnának képzelni. Hetente jelentek meg a tagokról képek. Másodjára Lisát mutatták be,aki fel is töltött egy videót a cég hivatalos YouTube csatornájára. Ezt követően harmadikként Jisoo-t ,akit már sokan ismerhettek reklámokból és videóklippekből .Végül utolsó tagként Rosét mutatták be,aki együttműködött G-Dragon 2012-es Without You dalában is.
Június 29-én közölte a cég,hogy a csapat BLACKPINK néven fog tevékenykedni,illetve a csapat debütálására július végén kerül sor,azonban elhalasztották augusztus 8-ra.

Debütálás,Square One
Az ügynökség augusztus 3-án kiadta az első teaser képeket a csapatról. A képeken a lányok retro ruhákat és pasztell színeket hordtak ,ezáltal elegáns és kifinomult képeket mutathattak be. Ezt követően egyéni képek is megjelentek a lányokról. Augusztus 3-án a teaser képek mellett Rosé egyéni képe is megjelent. 4-én Jennie és 5-én Lisa fotóit is közzé tették. Augusztus 5-én,néhány órával utána,hogy Lisa fotóit kirakták,a YG kiadott egy promóciós képet a Boombayah-ból. Augusztus 7-én Jisoo képei két csoportos kép is jelent meg. Augusztus 8-án délután 3-kor kiadtak egy újabb promóciós képet,de most a Square One-ból. A YG elhatározta,hogy a csapatnak nem lesz vezetője,mert azt szeretnék,hogy mind a négy tag támogassa egymást a nehéz időkben. A BLACKPINK végül 8-án debütált pontban este 8-kor,ezáltal feltöltötték a YouTube-ra a Boombayah és a Whistle videóklippjét is. Rövid időn belül nagy sikereket értek el,például iTunes-on elérték az első helyezést.Szeptember 15-én bejelentették,hogy a BLACKPINK visszatér két új dallal ezáltal a második kislemezével novemberben.
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Betti90
2016. október 12. 17:27 #5000
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok!
Elkérhetném őt? Mert 2014 óta nem szerkesztették.
Ha igen,átcsatolnátok tőle,hozzám?
És őt,mert láttam,hogy 2012-ben frissítették utoljára.
Tőle,hozzám kéne.
Nagyon szeretném szerkeszteni őket.
Köszönöm annak aki megcsinálja!
279 oldal 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!