Sziasztok!
)
Szeretném elkérni
Kim Chung Ha és
Kim Jae Ho lapját. Jaeho lapjának az életrajza nem éppen naprakész,régi információk találhatóak benne.
Így kéne kinéznie.
Rosé és
Jisoo lapját is szeretném elkérni.Írtam hozzájuk életrajzot is,mivel csak nagyon rövid található a lapokon.
Mivel ők is egy csapatban vannak ezért nem írtam meg kétszer a BLACKPINK -ről található infókat.
Előre is nagyon köszönöm!
Jisoo
Név: Kim Ji Soo (김지수)
Becenevek: Jisoo (지수),Jichu,Chi Choo
Születési hely: Szöul,Dél-Korea
Születési idő: 1995.01.03
Magasság: 162cm
Súly: 45kg
Beszélt nyelvek: koreai,angol és kínai
Tanulmányok: School Of Performing Arts High School
Kim Ji Soo 2011 júliusában csatlakozott a YG Entertainmenthez ahol 5 évig volt gyakornok. Az 5 év alatt számos márkának állt modellt,mint például a Nikon és a Samsonite. 2015-ben cameo szerepet vállalt a Producer című dél-koreai drámában,amelyben sok ismert előadót,többek között a szintén YGE alatt álló Sandara Parkot is láthatjuk.
2016. június 15-én a cég bejelentette ,hogy Jisoo is tagja lesz az augusztusban debütáló BLACKPINK nevű lánycsapatnak.Őt mutatták be harmadikként ,majd egy hétre rá Rosét,aki egyben az utolsó tag is.
Érdekességek
- Mielőtt tagja lett a YG Entertainmentnek már sok ember ismerte a szépsége által
- Nagyon népszerű volt az iskolában,mivel mindenki csodálta a gyönyörű arcát és tehetségét
- Még soha nem volt komoly kapcsolata
- Ha nem csinál semmit elmegy lepihenni mivel álmos lesz
- Több márkának is állt modellt mielőtt debütált volna
Kedvencei
- étel: minden, ami egészséges
- ital: víz
- hangszer: gitár
- szín: fekete,rózsaszín
- márka: Samsonite, LG, Nikon
- dráma műfaj: romantikus
- dal: YGE dalai
- zenei műfaj: pop
- példakép: nyugdíjasok
- személyiség: pezsgő,pörgős
- hobbi: táncolás, fimnézés
Filmográfia
Drámák
- KBS2:The Producers (2015)
Mv
-Hi Suhyun & Bobby - I'm Different (2014)
-Epik High - Spoiler,Happen Ending (2014)
-BLACKPINK - Boombayah (2016)
-BLACPINK - Whistle (2016
Valóságshow
- Naver TV/TBC: BLACKPINK TV (2016)
Hirdetések
- St. Scott LONDON (2016)
- Rebook Classic (2016)
- Moonshot (2016, G-Dragon és Dara közreműködésével)
Diszkográfia
Album
-Square One (2016.08.08)
BLACKPINK /BLΛƆKPIИK
Csapat neve koreai/kínai/japán írásjellel: 블랙 핑크/黑色粉红色/ブラックピンク
Lemezkiadó: YG Entertainment
Debütálásuk: 2016.08.08
Csapat nevének jelentése: A rózsaszínt gyakran aranyos jelzővel illetik és ennek az ellentéte a fekete. Ezzel azt akarják kifejezni,hogy nem minden szép,ami jó. Másrészt pedig azt jelképezi,hogy ők egy csapat,ami nem csak szépségekből,de nagy tehetségekből is áll.
Tagjainak száma: 4 (2 koreai,1 ausztrál és 1 thai származású)
Tagok:
Jisoo (visual,vokalista és táncos)
Jennie (rapper,vokalista és táncos)
Rosé (vokalista és táncos)
Lisa (rapper,vokalista,táncos és maknae)
Érdekességek
- Eredetileg a Black Punk nevet akarták adni a csapatnak
- 2012-ben úgy tervezték,hogy kilenc taggal debütál a csapat,de ez lecsökkentették négyre
- Úgy volt,hogy három videóklippel fognak debütálni,de jobbnak tartották,ha csak kettővel teszik.
Debütálás előtt
2016 májusában a YG bejelentette,hogy júniusban szeretné bemutatni az új lánycsapatukat. Június 1-én meg is jelent az első kép Jennieről,akit akár vezetőként is eltudnának képzelni. Hetente jelentek meg a tagokról képek. Másodjára Lisát mutatták be,aki fel is töltött egy videót a cég hivatalos YouTube csatornájára. Ezt követően harmadikként Jisoo-t ,akit már sokan ismerhettek reklámokból és videóklippekből .Végül utolsó tagként Rosét mutatták be,aki együttműködött G-Dragon 2012-es Without You dalában is.
Június 29-én közölte a cég,hogy a csapat BLACKPINK néven fog tevékenykedni,illetve a csapat debütálására július végén kerül sor,azonban elhalasztották augusztus 8-ra.
Debütálás,Square One
Az ügynökség augusztus 3-án kiadta az első teaser képeket a csapatról. A képeken a lányok retro ruhákat és pasztell színeket hordtak ,ezáltal elegáns és kifinomult képeket mutathattak be. Ezt követően egyéni képek is megjelentek a lányokról. Augusztus 3-án a teaser képek mellett Rosé egyéni képe is megjelent. 4-én Jennie és 5-én Lisa fotóit is közzé tették. Augusztus 5-én,néhány órával utána,hogy Lisa fotóit kirakták,a YG kiadott egy promóciós képet a Boombayah-ból. Augusztus 7-én Jisoo képei két csoportos kép is jelent meg. Augusztus 8-án délután 3-kor kiadtak egy újabb promóciós képet,de most a Square One-ból. A YG elhatározta,hogy a csapatnak nem lesz vezetője,mert azt szeretnék,hogy mind a négy tag támogassa egymást a nehéz időkben. A BLACKPINK végül 8-án debütált pontban este 8-kor,ezáltal feltöltötték a YouTube-ra a Boombayah és a Whistle videóklippjét is. Rövid időn belül nagy sikereket értek el,például iTunes-on elérték az első helyezést.Szeptember 15-én bejelentették,hogy a BLACKPINK visszatér két új dallal ezáltal a második kislemezével novemberben.
Rosé
Koreai neve:Park Chae Young (박채영)
Igazi neve: Roseanne Park
Becenevek: Rosé (로제),Rosie,Chaeng,Rosen
Születési hely: Box Hill, Melbourne, Ausztrália
Születési idő: 1997.02.11
Magasság: 168cm
Beszélt nyelvek: koreai,angol,japán
Tanulmányok: Canterbury Girl's Secondary College.
Park Chae Young,azaz születési nevén Roseanne Park Ausztráliában született, ahol 2012-ben a YG Entertainment meghirdetett egy meghallgatást, amin ő is részt vett.Első helyezett lett így fel is vették a 14 éves Rosét. Mivel Ausztráliában született és ott is nevelkedett fel, ezért az anyanyelve az angol,de van felsőfokúja koreai nyelvből,így nem volt kérdéses,hogy Szöulba költözik.A cégnél 4 évig volt gyakornok. A gyakornoki ideje alatt együttműködött G-Dragon-Without You című dalában,de ekkor még nem lehetett tudni,hogy ki is ő.2016. június 15-én a cég bejelentette,hogy Rosé is tagja lesz az augusztusban debütáló BLACKPINK nevű lánycsapatnak.Őt mutatták be negyedikként.
Érdekességek
- Még soha nem volt komoly kapcsolata
- Szereti az édes illatú parfümöket
- Akár csak Jisoo,ő is álmos lesz,ha nem csinál semmit
- Ha unatkozik általában zenét hallgat
- Nem szereti az idegesítő embereket
- Mielőtt a YG-hez csatlakozott volna,ő már tudta,hogy ő mindenképp énekes akar lenni
- Tagja volt régen a templomi kórusnak
- Első helyezett lett a YG által Ausztráliában meghirdetett meghallgatáson
- Négy évig volt gyakornok
- Keresztény vallású
- Tud játszani zongorán és gitáron
- Legjobb barátja a csapatban Lisa
Kedvencei
- étel: minden,ami egészséges étel
- ital: minden,ami egészséges ital
- szín: sötét és világos színek (minden)
- dráma műfaj: romantikus
- YG előadók dalai
- zenei műfaj: pop,ballada
- példakép: YG előadói
- személyiség: barátságos
- hobbi: éneklés
- hely: Ausztrália, Dél-Korea
Filmográfia
MV
-BLACKPINK - Boombayah (2016)
-BLACPINK - Whistle (2016
Valóságshow
- Naver TV/TBC: BLACKPINK TV (2016)
Hirdetések
- St. Scott LONDON (2016)
- Rebook Classic (2016)
- Moonshot (2016, G-Dragon és Dara közreműködésével)
Diszkográfia
Album
-Square One (2016.08.08)
Egyéni közreműködések
-G-Dragon-Without You (2012)
BLACKPINK /BLΛƆKPIИK
Csapat neve koreai/kínai/japán írásjellel: 블랙 핑크/黑色粉红色/ブラックピンク
Lemezkiadó: YG Entertainment
Debütálásuk: 2016.08.08
Csapat nevének jelentése: A rózsaszínt gyakran aranyos jelzővel illetik és ennek az ellentéte a fekete. Ezzel azt akarják kifejezni,hogy nem minden szép,ami jó. Másrészt pedig azt jelképezi,hogy ők egy csapat,ami nem csak szépségekből,de nagy tehetségekből is áll.
Tagjainak száma: 4 (2 koreai,1 ausztrál és 1 thai származású)
Tagok:
Jisoo (visual,vokalista és táncos)
Jennie (rapper,vokalista és táncos)
Rosé (visual,fővokalista és táncos)
Lisa (rapper,vokalista,táncos és maknae)
Érdekességek
- Eredetileg a Black Punk nevet akarták adni a csapatnak
- 2012-ben úgy tervezték,hogy kilenc taggal debütál a csapat,de ez lecsökkentették négyre
- Úgy volt,hogy három videóklippel fognak debütálni,de jobbnak tartották,ha csak kettővel teszik.
Debütálás előtt
2016 májusában a YG bejelentette,hogy júniusban szeretné bemutatni az új lánycsapatukat. Június 1-én meg is jelent az első kép Jennieről,akit akár vezetőként is eltudnának képzelni. Hetente jelentek meg a tagokról képek. Másodjára Lisát mutatták be,aki fel is töltött egy videót a cég hivatalos YouTube csatornájára. Ezt követően harmadikként Jisoo-t ,akit már sokan ismerhettek reklámokból és videóklippekből .Végül utolsó tagként Rosét mutatták be,aki együttműködött G-Dragon 2012-es Without You dalában is.
Június 29-én közölte a cég,hogy a csapat BLACKPINK néven fog tevékenykedni,illetve a csapat debütálására július végén kerül sor,azonban elhalasztották augusztus 8-ra.
Debütálás,Square One
Az ügynökség augusztus 3-án kiadta az első teaser képeket a csapatról. A képeken a lányok retro ruhákat és pasztell színeket hordtak ,ezáltal elegáns és kifinomult képeket mutathattak be. Ezt követően egyéni képek is megjelentek a lányokról. Augusztus 3-án a teaser képek mellett Rosé egyéni képe is megjelent. 4-én Jennie és 5-én Lisa fotóit is közzé tették. Augusztus 5-én,néhány órával utána,hogy Lisa fotóit kirakták,a YG kiadott egy promóciós képet a Boombayah-ból. Augusztus 7-én Jisoo képei két csoportos kép is jelent meg. Augusztus 8-án délután 3-kor kiadtak egy újabb promóciós képet,de most a Square One-ból. A YG elhatározta,hogy a csapatnak nem lesz vezetője,mert azt szeretnék,hogy mind a négy tag támogassa egymást a nehéz időkben. A BLACKPINK végül 8-án debütált pontban este 8-kor,ezáltal feltöltötték a YouTube-ra a Boombayah és a Whistle videóklippjét is. Rövid időn belül nagy sikereket értek el,például iTunes-on elérték az első helyezést.Szeptember 15-én bejelentették,hogy a BLACKPINK visszatér két új dallal ezáltal a második kislemezével novemberben.