Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok őt hozzá és őt pedig hozzá mert nekik adtam.
Köszönjük előre is a csatolásokat!
Adatlapos topik 2.
2016. október 28. 23:11
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. október 29. 14:45
Kedves Moderátorok!
Szeretném, ha Miku, Yuuki és Kanon lapját Starity profilra csatolnátok, mivel rendbe tettem az életrajzukat.
+ Jang Do Yoon és Yao Ming Ming lapjait is csatolják el tőlem Starity profilra.
Köszönöm!
Szeretném, ha Miku, Yuuki és Kanon lapját Starity profilra csatolnátok, mivel rendbe tettem az életrajzukat.
+ Jang Do Yoon és Yao Ming Ming lapjait is csatolják el tőlem Starity profilra.
Köszönöm!
duracell
2016. október 29. 15:58
Idézet (sissy0803 @ 2016.10.28. 17:53)
Sziasztok!
Az előző hozzászólásomban elfelejtettem írni, de csatoljátok kérlek a Starity profilra Jesse Rutherford lapját is mert már rendbetettem. Köszönöm!
Az előző hozzászólásomban elfelejtettem írni, de csatoljátok kérlek a Starity profilra Jesse Rutherford lapját is mert már rendbetettem. Köszönöm!
Illetve akkor Ming Ming lapját még szeretném elkérni,ha úgyis a Starity profilra kerülne:) Köszönöm!
duracell
2016. október 29. 17:08
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (kocka Dani @ 2016.10.27. 13:06)
Sziasztok...
Szeretném elkérni Sak Noel lapját,mert vele már nem foglalkozik a szerkesztője.Köszönöm szépen!
Szeretném elkérni Sak Noel lapját,mert vele már nem foglalkozik a szerkesztője.Köszönöm szépen!
Szia! Teljes életrajz és filmográfia ellenében vihető a lap.
Idézet (Sugarbird @ 2016.10.27. 13:24)
Kérlek csatoljátok:
http://starity.hu/sztarok/ines-sastre/
http://starity.hu/sztarok/ines-sastre/
Lehet, hogy le van járva, de elég szépen ki van töltve, ráadásul 2007 óta nem aktív a sztár, így nem látom értelmét elcsatolni. Írj a szerkesztőnek, hátha Neked adja.
Lindsay019
2016. október 31. 12:36
Üdv! Először is szeretném kérni, hogy az ő neve legyen rendesen átírva. Előd Álmosra, mert így a különleges karakter miatt nem adható hozzá kapcsolódó sztárként. (Nekem legalábbis nem ment.)
Illetve szeretném elkérni, hiszen két éve volt szerkesztve, nincs megadva az élettársa, és nem egy szinkronszerepe hiányzik.
Köszönöm a csatolást!
Illetve szeretném elkérni, hiszen két éve volt szerkesztve, nincs megadva az élettársa, és nem egy szinkronszerepe hiányzik.
Köszönöm a csatolást!
duracell
2016. október 31. 18:31
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline |
Üdv! Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy valahogy nem e tudom elkérni John Cena adatlapját, mert én találtam róla friss híreket és a szerkesztője meg lassan 1 éve nem szerkesztette és mostanában nincs annyira fent. Köszönöm előre is!
2016. október 31. 19:20
Idézet (Callieh @ 2016.10.31. 18:31)
Üdv! Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy valahogy nem e tudom elkérni John Cena adatlapját, mert én találtam róla friss híreket és a szerkesztője meg lassan 1 éve nem szerkesztette és mostanában nincs annyira fent. Köszönöm előre is!
Mivel 1500 alatti lap,így annyit lehet tenni,hogy átcsatolják az Starity ezer alatti profilra és pályázhatsz rá (teljes életrajzzal, amit te magad írtál) egy adott időpontban, amit megadnak a moderátorok. Nem mellesleg a szerkesztője nem rég volt fent,így valószínű,hogy figyelmeztetést kap,hogy frissítse az adott lapot.
Callieh
2016. október 31. 19:23
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline |
Idézet (sissy0803 @ 2016.10.31. 19:20)
Mivel 1500 alatti lap,így annyit lehet tenni,hogy átcsatolják az Starity ezer alatti profilra és pályázhatsz rá (teljes életrajzzal, amit te magad írtál) egy adott időpontban, amit megadnak a moderátorok. Nem mellesleg a szerkesztője nem rég volt fent,így valószínű,hogy figyelmeztetést kap,hogy frissítse az adott lapot.
értem köszönöm
2016. október 31. 19:44
Igen, már megint én, bocsánat, de csak így jutnak eszembe az újabbnál újabb dolgok.
Azért írok, hogy csatolnátok e Sasha Pieterse lapját Taylor Dooley-hoz, ugyanis együtt játszottak a Cápasrác és lávalány című filmben és mai napig nagyon jó barátnők. Most szombaton például együtt Halloween-eztek. Írtam volna a szerkesztőnek, de nem tudok neki üzenetet küldeni. Ezen kívül ugyanebben az ügyben még esetleg George Lopez-hez is hozzá tudnátok írni? Ugyanabban a filmben jászottak és neki szeresztője sincs, akinek írni tudnék.
Illetve Bea lapját is szeretném elkérni és a hétre már el is tűntem.
Köszi a csatolásokat előre is, szép estét!
Azért írok, hogy csatolnátok e Sasha Pieterse lapját Taylor Dooley-hoz, ugyanis együtt játszottak a Cápasrác és lávalány című filmben és mai napig nagyon jó barátnők. Most szombaton például együtt Halloween-eztek. Írtam volna a szerkesztőnek, de nem tudok neki üzenetet küldeni. Ezen kívül ugyanebben az ügyben még esetleg George Lopez-hez is hozzá tudnátok írni? Ugyanabban a filmben jászottak és neki szeresztője sincs, akinek írni tudnék.
Illetve Bea lapját is szeretném elkérni és a hétre már el is tűntem.
Köszi a csatolásokat előre is, szép estét!
2016. november 01. 17:40
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Jisoo lapját FruFruChan-hez,hozzám pedig az ő lapját.
Illetve akkor el szeretném kérni Si Yeon és Kyla lapját is mert nincs szerkesztőjük és én rendbe tenném őket.
Köszönjük szépen!
Kérlek csatoljátok Jisoo lapját FruFruChan-hez,hozzám pedig az ő lapját.
Illetve akkor el szeretném kérni Si Yeon és Kyla lapját is mert nincs szerkesztőjük és én rendbe tenném őket.
Köszönjük szépen!
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
FruFruChan
2016. november 01. 17:41
Kedves Moderátorok!
El szeretném kérni Kristina Romanova lapját a Starity profilról.
Chantelle-t és Jaslene-t pedig nekem adta ő.
Zoét nekem adta ő, Iselin-t pedig ő.
A csatolásokat köszönöm!
A csatolásokat köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
metalfren,
Modell Fanok4
2016. november 01. 18:11
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (ariana gra de @ 2016.11.01. 17:41)
Kedves Moderátorok!
A csatolásokat köszönöm!
A csatolásokat köszönöm!
Ha jól tudom, egy hét alatt csak 3 lapot kaphatsz meg. Bár nem tudom, ez így is érvényes-e..
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.