Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2015. január 28. 14:42 #1101
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Konvektor @ 2015.01.28. 14:22)
Azt szeretném kérdezni, hogy adatlapot lehet-e YouTubereknek csinálni? Vagy ők annyira nem számítanak bele a sztárokba?
A válaszokat köszi  happy.gif

Üdvözletem!

Sajnálatos módon jelenleg nem engedélyezett az, hogy a YouTubereknek sztáradatlapjuk legyen - amivel én egyébként nem értek egyet, mert rengeteg közülük megérdemli, hogy kapjon egy profilt munkássága miatt, lásd PewDiePie. Bár nem értem, hogy akkor a VV-sek miben különbek tőlük, hogy nekik simán mehet a sztáradatlap, teszem fel Jenna Marbles meg még mindig nem szerepel az itteni adatbázisban....
6 felhasználónak tetszik: Gurs, Szandi0820, lucymharding, Misuzu86, lA-dONNA, N.k
2015. január 28. 17:22 #1102
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ezt az adatlapot áthelyezték tőlem, a hiányos életrajzi adatok miatt, de csak nemrégiben került hozzám a lap, így ha lenne rá mód, visszakérném a lapot, hogy én legyek továbbra is a szerkesztője. (Eddig időhiány miatt nem szerkesztettem tovább, de ki is írtam, hogy szerkesztés alatt van)
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2015. január 28. 18:27 #1103
- törölt felhasználó -    
Üdv.
Szeretném elkérni Christian Cooke adatlapját ugyanis lejárt a szerkesztési ideje valamint az életrajza nincs meg és hiányos.
Előre is nagyon köszönöm!smileeee.gif
2015. január 28. 22:21 #1104
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Felvettem a lapját rendbehozatal céljából. Megírtam az életrajzát, diszkográfiáját, kijavítottam a hibás adatokat. Légyszíves csatoljátok a lapot starity profilra.
2015. január 29. 07:27 #1105
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 25033
Csatolások: 2325857
Azonosító: 180890
Hali!

El szeretném kérni Mark Ronson és Toby Kebbell. Köszönöm meghajolo.gif
2015. január 29. 19:28 #1106
- törölt felhasználó -    
Kérlek, csatoljátok ezt és ezt a lapot allinone-hoz, mert neki adtam. Köszönöm. smileeee.gif
2015. január 30. 06:06 #1107
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját a Starity profilról!
2015. január 30. 12:47 #1108
- törölt felhasználó -    
Idézet (spaces @ 2015.01.29. 19:28)
Kérlek, csatoljátok ezt és ezt a lapot allinone-hoz, mert neki adtam. Köszönöm. smileeee.gif

Kérlek, hogy a másik kettő mellett ezt a lapot is csatoljátok át allinone-nak! Köszi szépen! smileeee.gif

+ ezt a lapot rakjátok át Lilla06-hoz! Köszi meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Lilla06
2015. január 30. 17:11 #1109
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Kedves ToTo és Bessie!
Kérlek csatoljátok az ő lapját hozzá, mert neki adtam.
És szeretném elvállalni a 72 a) csomagot Frankie lapjáért.
Köszönöm szépen! meghajolo.gif
2015. január 30. 19:09 #1110
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
sziasztok, szeretném elkérni neki meg neki a lapját, mert lejárt a 6 hónap, de az életrajzban is csak 2012-es esetleg 13-as adatok vannak, és a szerkesztő is nyáron lépett be utoljára. beer.gif meghajolo.gif
2015. január 30. 19:14 #1111
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Lejártak a lapjai.
2015. január 30. 21:56 #1112
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Sziasztok!
A heti harmadikként el szeretném kérni az ő lapját, mivel 2012-es adat az utolsó, pedig azóta már volt filmje.
2015. január 31. 11:31 #1113
- törölt felhasználó -    
Sziasztok

szeretném ha hozzám csatolnátok Alexandra lapját,Blackett-hez pedig Cinthya lapját ugyanis cseréltünk!Előre is köszönjük!
2015. január 31. 16:17 #1114
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12520
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Kazuo @ 2015.01.28. 14:42)
Üdvözletem!
Sajnálatos módon jelenleg nem engedélyezett az, hogy a YouTubereknek sztáradatlapjuk legyen - amivel én egyébként nem értek egyet, mert rengeteg közülük megérdemli, hogy kapjon egy profilt munkássága miatt, lásd PewDiePie. Bár nem értem, hogy akkor a VV-sek miben különbek tőlük, hogy nekik simán mehet a sztáradatlap, teszem fel Jenna Marbles meg még mindig nem szerepel az itteni adatbázisban....

A VV-sek legalább megütik a 'celeb' mércét. Megjelennek különböző műsorokban, magazinokban, napilapokban stb.
De bloggerek meg vloggerek? Komolyan olyanoknak szeretnétek adatlapokat, akik arról 'híresek' hogy videójátékokkal játszanak és ezt felveszik vagy sminkelik magukat a számítógép kamerája előtt? Erre van kitalálva a Youtube és a többi hasonló csatorna, ott elérhetőek, megtalálhatóak, minek kellene ide is belinkelni az összes videójukat? Nem látjuk ennek értelmét.

Idézet (zsozsi2001 @ 2015.01.28. 17:22)
Sziasztok!
Ezt az adatlapot áthelyezték tőlem, a hiányos életrajzi adatok miatt, de csak nemrégiben került hozzám a lap, így ha lenne rá mód, visszakérném a lapot, hogy én legyek továbbra is a szerkesztője. (Eddig időhiány miatt nem szerkesztettem tovább, de ki is írtam, hogy szerkesztés alatt van)

A lap 9 hónapja volt nálad, enniy idő alatt nem sikerült kitöltened. A szerkesztési határidő 6 hónap. Az sajnos kevés, hogy kiírod, hogy SZERKESZTÉS ALATT - vagy szerkeszted vagy nem. Ha időhiányod adódik, ezt a haladékos topikban tudod jelezni, ha ezt nem teszed, sajnos a lapot a szabélyok értelmében elkérhetik. Mellesleg a lap klasszul ki lett töltve pár nap alatt, amit neked hónapok alatt sem sikerült. További két adatlapodból is az egyik telhesen kitöltetlen, szóval szerintem nem nagyon van miről beszélni.
5 felhasználónak tetszik: Nina 10, lucymharding, Beyla, Bessie, LovelyBarbaraPalvin
2015. január 31. 16:50 #1115
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretném elkérni ezt a lapot köszönöm smileeee.gif
2015. január 31. 17:01 #1116
- törölt felhasználó -    
Idézet (icecream78 @ 2015.01.31. 16:50)
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretném elkérni ezt a lapot köszönöm smileeee.gif

Bessie moderátor, neki 1 év a szerkesztési határideje, ami még nem járt le. Csak áprilisban fog. De szerintem okosabb húzás lett volna, ha írtál volna Bessie-nek, és megkérdezted volna, hogy el-e kérheted. Úgy látom neked sem ártana ellátogatni az első oldalra. wink.gif
6 felhasználónak tetszik: Darkness, kurrek, JBT1, Szandi0820, Angel, _ToTo_
2015. január 31. 22:09 #1117
Wiaa
Wiaa
visszatérő vendég

StátuszLet the games begin.
Hozzászólás: 157
Csatolások: 0
Azonosító: 205110
Kedves Moderátorok megkaphatom Kate Upton lapját ugyanis egy hete írtam ezzel kapcsolatban hogy nem friss de akkor még 2-3 nap híján nem járt le. Azt írták hogy írjak miután lejárt. Most hogy lejárt esetleg megkaphatom?
2015. január 31. 22:17 #1118
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
A következő lapjaimat szeretném átcsatoltatni a starity profilra.
Park Mi So
Min Hyo Rin
Crazyno
Előre is nagyon köszönöm! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, _ToTo_
2015. február 01. 10:02 #1119
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (_ToTo_ @ 2015.01.31. 16:17)
A VV-sek legalább megütik a 'celeb' mércét. Megjelennek különböző műsorokban, magazinokban, napilapokban stb.
De bloggerek meg vloggerek? Komolyan olyanoknak szeretnétek adatlapokat, akik arról 'híresek' hogy videójátékokkal játszanak és ezt felveszik vagy sminkelik magukat a számítógép kamerája előtt? Erre van kitalálva a Youtube és a többi hasonló csatorna, ott elérhetőek, megtalálhatóak, minek kellene ide is belinkelni az összes videójukat? Nem látjuk ennek értelmét.

Csak az a baj, hogy van különbség celeb és híresség közt, mert amíg egy celeb azzal kerül a címlapra, hogy különböző botrányokat csap, addig egy híresség a tehetségének köszönhetően kerül be egy nevesebb beszélgetőműsorba. Ha pedig a VV-seket többre értékelik egyesek, mint ezeket a YouTubereket, akkor omg, jobban már nem is veszthettem volna egy a hitemet az emberiségben - és ezt nem azért írom, mert YouTuberekről van szó, ha más lenne az adott téma, ugyanígy vélekednék. Maradjunk annyiban, hogy van olyan közöttük, aki már 2005-2006 óta tevékenykedik a YouTubeon és egy ilyen jellegű személyt egy lapon emlegetni egy VV-sel merő tiszteletlenség. Másrészről meg sok YouTuber már évek óta ismert, míg a kis VV-sek egy évig ismertek, mert nyomja őket a magyar média orrvérzésik, kivesézik a múltját, a magyarok meg jókat nevetgélnek rajtuk és utána mennek a süllyesztőbe. Ha szerinted ilyen személyek nagyobb prioritást élveznek, akkor finoman szólva eléggé szomorú.
Ó és hadd kérdezzem már meg, hogy a VV-sek mivel szereznek hírnevet? Azzal, hogy bemennek egy olyan műsorba, ahol nem tudom mennyi ideig bábként játszanak velük, kamerák előtt dugnak, lekamerázzák őket, amint zuhanyoznak vagy köpködik egymást? Utána persze a feneke alá tolnak nem tudom én hány forintot és egy lakást azért, mert nem csinált jóformán semmit, csak hülyét magából? Ezek a valakik?
Másrészről látszik, hogy ez a kommented is úgy született, hogy nem is néztél utána a YouTubereknek, hanem csak úgy írtad, mert neked van egy elképzelésed arról, hogy ezek az emberek mit csinálnak és mennyi tehetségük lehet. Ezt szeretem, amikor valakit úgy ítélnek el, hogy nem is veszik ahhoz a fáradságot, hogy megnézzék, hogy ő most tulajdonképpen mit tett le az asztalra. Én már majdnem 3 éve vagyok benne ebben a témában, elég sok személyt ismerek YouTuberól és idővel ki tudtam szűrni, hogy kik azok, akik tényleg tehetségesek és megérdemlik a figyelmet. Az pedig, hogy abban méred a sztárságot, hogy ő most mennyi címlapra került vagy hányszor szóltak róla a hírek, nos...fogalomtévesztés.
Igen, valóban vannak olyan YouTuberek, akiknek nem érdemes lapot csinálni, mert nagyon kevés a feliratkozója és eléggé macerás lenne állandóan friss életrajzot biztosítani neki, de kapásból fel tudnék sorolni akár 15 olyan YouTubert, akik joggal szerepelhetnének az adatbázisban - és hogy a te kritériumaidnak is eleget tegyenek szegénykék, szerepeltek újságok címlapján, van, akinek saját könyve van/készülőben van, valaki zenél is vagy színésznek is állt.
12 felhasználónak tetszik: idone, Misuzu86, Darkness, kurrek, awwparadise, Szandi0820, lA-dONNA, Angel, Lizania, JBT1, kia08, N.k
2015. február 01. 16:17 #1120
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Szeretném az ő lapját elkérni.Köszönöm!
Linkelt szöveg
279 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!